- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
Gunaydinlar Yasamademek123 güzel haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebim arkadasm 1 hafta geriden geliyordu bebek rica etti doktoruna 24 haftalık olarak verdi canım sorun yapmadı hickızlar bu 24 hafta idari iznine çıkacak olan var mı perşembe tam 24+0 oluyo acaba salı gününden dr dan o yazıyı alabilirmiyiz perşembe dolduğuna dair yoksa illa o gün mü gitmek gerekiyor bilen duyan var mı ben şimdi ildeyim görev yerim ilçe ordada kadın doğum dr u haftada sadece 2gün geliyo denk gelirmi bilemedim benimde perşembe orda olmam lazım hof pof kafam karıştı napsam
Geldim geldimm canımm sürekli okuyorum 2 gündür son sayfaya şimdi geldim boluya kaçtım ben bi 4-5 gün yeni döndüm boludan size manzara fotosu getirdimLabellaaa kuzu nerlerdesınnn yaa sessız takıptesın bu aralar
Aminnn ınsallahjjGunaydinlar Yasamademek123 güzel haberlerle gel
Yaaa ne guzellll ohhj iyi yapmıssınGeldim geldimm canımm sürekli okuyorum 2 gündür son sayfaya şimdi geldim boluya kaçtım ben bi 4-5 gün yeni döndüm boludan size manzara fotosu getirdim
Ben de defactonun hamile taytını aldım ful onu giyiyorum penye tayt ama üstüne uzun oversize larla baya kurtarıcı oldu benim için. Bir de tüm yaz lcw nin kaprisiyle geçirdim. 2 alt ile kurtardım tüp bebek için işten de ayrılmıştm zaten evde de olunca idare ediliyorBen de kimdi biri daha uzundu diye bakındım da şimdi yazmışsın senden umutluydum kuzu ya yok mu bildiğin bi yer bulucam paçası uzun bişi ya en azından bileğe yaklaşsın dimi ama kafaya koydum kendimi adadım bu yola merak etme
Ahh hadı ınsallah beklıyorum ıcerı gırmeyıYasamademek123 11:30 da cıkınca direk bize yazmayı unutma kuzucumm bebik güzel pozlar verir inşallah
Kilya canm tulum gelmiş cuma günü şimdi denedim beğendim ama 177 boy için askıları daha açmalı düşünebilirlerdi askıları biraz kalitesiz geldi bana boydan kastırdı beni ama sevdim. O askıları terziye değiştirtebilir miyim acaba yoksa direk iade mi etsem bilemedim çünkü arkadan totişin arasına giriyor
Çok güzelmiş tam neresiGeldim geldimm canımm sürekli okuyorum 2 gündür son sayfaya şimdi geldim boluya kaçtım ben bi 4-5 gün yeni döndüm boludan size manzara fotosu getirdim
Yavrum duruşu güzel maşallah ben sevdim ama içinde olan sensin terzide düzelir bir de sonrasında da giyersin zaten bariz hamile kıyafeti değil sonuçtaYasamademek123 11:30 da cıkınca direk bize yazmayı unutma kuzucumm bebik güzel pozlar verir inşallah
Kilya canm tulum gelmiş cuma günü şimdi denedim beğendim ama 177 boy için askıları daha açmalı düşünebilirlerdi askıları biraz kalitesiz geldi bana boydan kastırdı beni ama sevdim. O askıları terziye değiştirtebilir miyim acaba yoksa direk iade mi etsem bilemedim çünkü arkadan totişin arasına giriyor
9 doğurduk burada.Ahh hadı ınsallah beklıyorum ıcerı gırmeyı
Oh içimiz açıldı mis gibiGeldim geldimm canımm sürekli okuyorum 2 gündür son sayfaya şimdi geldim boluya kaçtım ben bi 4-5 gün yeni döndüm boludan size manzara fotosu getirdim
Bolu Sarot Termal Vadi kuzum kv lerin devremülk var bu mevsimde gidiyoruz masaja ve termallere giremesem de temiz havası yetti kahvesiz olan manzara fotosu da biri sülüklü göl biri de sünnet gölüÇok güzelmiş tam neresi
Ay boşver sene havası yeter. Şuan abartmıyorum köy havasına bile ihtiyacım var öylr atmak istiyorum kendimi Bi yerlere ve buralar da çok güzelmiş. Gezerken yoruluyormusun peki yani 24 haftalık biri yürek yiyip yola çıkmalı mıBolu Sarot Termal Vadi kuzum kv lerin devremülk var bu mevsimde gidiyoruz masaja ve termallere giremesem de temiz havası yetti kahvesiz olan manzara fotosu da biri sülüklü göl biri de sünnet gölü
Aaa evet hatırladım ben de kaçırdımKızlar grupta birisi vardı erken test yapiyordu ismini unuttum sonucu yazdı mi kacırdmmı ben
Kuzum sifonyer ve gardrobu nerden alcaksin bende böyle bisey istiyorum linki falan var mi acabaEki Görüntüle 2905386 Eki Görüntüle 2905387
Bu Beşiğimiz sonrasında da kullanabilecek gibi
Eki Görüntüle 2905389 Eki Görüntüle 2905390
Gardrop ve şifonyer bebek ürünleri almak istemedim sürekli kullansın
Eki Görüntüle 2905391 Eki Görüntüle 2905393
Alt açma ünitesi sonradan çalışma masası oluyor.
Eki Görüntüle 2905394 Eki Görüntüle 2905395
Bu da çift yönlü yatak ister normal ister ranza