2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benimde bir ay ve artık korkuyorum bebeklerin suyu çok artar fark etmezsem diye. Bakalım belki iki haftada gel der. Ayrıca annem hamileliğinde hep sağa yattı doktor sola izin vermedi belki başka bir durum vardı bilmiyorum. Eskiden doktorlar sağa yatmayı öneriyormuş zaten. Solda kalbe baskı olmasın diye. Bence çok önemli değil sağın da solun da avantajları var. İşte ben sırt üstü dönüyorum ona o kötü yastık koydum yok engellemedi
Evet senin ikiz olduğu için bu aydan itibaren belki başlar bı ay dan daha kısa surede kontrole ay ne bilim sağ sol sırt üstü derken korku korku üstüne biniyor Allah a emanet miniklerimiz
Ayrıca annem abime 9 ay boyunca yüzüstü yatmış ve abim şimdi 50 yaşına geldi hala yüzüstü yatar 😆😆😆maşallah bir sıkıntısı yok demekki bebekte içerde öyle rahat etmiş ki 😂😂😂😂

Kızlar peki bel agrisi olan vaar mi benim 2 gundur belim agriyor hafif te adet sancisi gibi agrim var aralikli olarak dun aksam fitilden sonra da bebisim hareket etti ama sabahtan yine yok icim bi huzursuz Allah tan hayırlısı belki yarin dr giderim böyle giderse

Evet senin ikiz olduğu için bu aydan itibaren belki başlar bı ay dan daha kısa surede kontrole ay ne bilim sağ sol sırt üstü derken korku korku üstüne biniyor Allah a emanet miniklerimiz
Ayrıca annem abime 9 ay boyunca yüzüstü yatmış ve abim şimdi 50 yaşına geldi hala yüzüstü yatar 😆😆😆maşallah bir sıkıntısı yok demekki bebekte içerde öyle rahat etmiş ki 😂😂😂😂
Yok yavrum geçmedi yine ayda bir dedi ama şimdi şeker nedeniyle çağırabilir ne olur ne olmaz diye bakalım. Şimdi video izledim işte bebeğin iyi olduğunu sola yatınca hareketlerinin artmasından anlarsınız diyor benim de sırt üstü yatınca hareketleri artıyor mesela 😅 bence değişken bir konu da işte ne derlerse uyuyoruz mecburen 🙂

Kızlar peki bel agrisi olan vaar mi benim 2 gundur belim agriyor hafif te adet sancisi gibi agrim var aralikli olarak dun aksam fitilden sonra da bebisim hareket etti ama sabahtan yine yok icim bi huzursuz Allah tan hayırlısı belki yarin dr giderim böyle giderse
Arada olabilir kuzum önemli olan geçmesi ve kısa sürmesi. Benim kuluncum fena ayakta durayım azıcık kopacak gibi. Kulunç ağrısı çekiyorum 🙄 bence sürekli hareket bekleme kuzum bebekler kendi düzenini oluşturuyor uyku uyanıklık şeklinde her bebek aynı değil. Kardeşim sadece akşamları o kadar ki bir iki vururdu o derdi annem soluğu doktorda alırdım doktor kızardı her çocuk bir değil sürekli hareket olacak diye bir şey yok diye. O kendi düzenini oturtduğunda sende alışırsın ne zaman uyanıyor ne zaman uyuyor. Yine de git tabii içinin rahat etmesi önemli kuzum.

Valla güzel indirim kuzum iyi yapmışsın paralar suyunu çekti yoksa düşünürdüm dursun kenarda diye 🙂
Dogunca ayak bılegıne takıp buyudukce bebek yukarı takılıyormus kuzu benım kuzenım hastanede ayak bılegıne taktı hıc salya atea agrı yasamadık dedı yoksa bendede paralar uctu da mecbur almam gerek dıe kafaya koydum ya 😂 esımle de ben konustum ustelık bunay mecbur kalmadımız jıc bısey almayalım dıe ama cok ındırım gorunce dayanamadım 🙈

Her sabah uyandigimda nereden baksan yarım saat bel ağrım.oluyir yamuk yamuk kah hazırlıyorum🤭🤭🤭benim kız da bazen çok hareketli bazen az zaten herr an hareketli olmazlarmis onlarda uyuyormuş cnm öyle düşün sen bakınca uyuyor diye merak edersen sağlık ocağında kalp atışını dinletiyorlar bana eve istediğin zaman gel dinle dedi cunku

Kilya Kilya cım
Ayşe önerin kitabı benim aldığım okuduğum kitap. Elif pınar Çakırı da alma niyetindeyim kendisi yıllardır takip ettiğim Bi çocuk doktoru zaten. Bir de şu 30 milyon kelimeye biraz yakınım bakalım. Sen Diğerlerine de bak incele yine kuzum

Eklentiler

• Screenshot_20210912_100602_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210912_100602_trendyol.com.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210912_100445_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210912_100445_trendyol.com.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20210912_100340_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210912_100340_trendyol.com.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210912_095749_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210912_095749_trendyol.com.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210912_095736_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210912_095736_trendyol.com.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_20210912_095709_trendyol.com.jpg
    Screenshot_20210912_095709_trendyol.com.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 21
Dogunca ayak bılegıne takıp buyudukce bebek yukarı takılıyormus kuzu benım kuzenım hastanede ayak bılegıne taktı hıc salya atea agrı yasamadık dedı yoksa bendede paralar uctu da mecbur almam gerek dıe kafaya koydum ya 😂 esımle de ben konustum ustelık bunay mecbur kalmadımız jıc bısey almayalım dıe ama cok ındırım gorunce dayanamadım 🙈
İyi yapmışsın kuzum ay alacağım çok şey var ama kartımın limiti doldu ondan 😅😂 ayın 25 ini bekleyeceğim artık alışverişler için bir tek eşim karar verirse pusetleri alacağız onun kartından😅 o yüzden zorlamıyorum şu an ver diye 😬

İyi yapmışsın kuzum ay alacağım çok şey var ama kartımın limiti doldu ondan 😅😂 ayın 25 ini bekleyeceğim artık alışverişler için bir tek eşim karar verirse pusetleri alacağız onun kartından😅 o yüzden zorlamıyorum şu an ver diye 😬
Pusete karar verirsen konuşalım. Tek pusetle araba arasında gidip gidip geliyorum hâlâ daha. Çocuk doğacak 🙄

Pusete karar verirsen konuşalım. Tek pusetle araba arasında gidip gidip geliyorum hâlâ daha. Çocuk doğacak 🙄
Bende her modele uyan anakucagı takabılecegım araba arıyorum ana kucagı var chıcco markalı arabalara takılıyormus travel gıbı ındırım kıs sezonu olur dıe düşünüyor babamız 😂 sızın gozunüze carpan olursa ozellıklerı arasında bama da haber ıletın Kilya Kilya

Maxi cosi almayı düşünüyorum puset. Bebek arabası yaza nasipse baston alacağım direkt. Ayrı ayrı arabada karar kıldık. Çünkü ikiz arabası olsa kocaman oluyor tek araba ile bile yolu takip etmek tedirgin edici çiftli olsa ben tek yine çıkamam korkarım. Tek tek alacağız o zamanda sağlam tabii ama minik katlanır bir şey bakacağım. İşte puset olayı da altı ay filan ancak kullanıyorlar ya hayrunnisa85 hayrunnisa85 nın dediği gibi satarım ben de ya da kardeşlerime benden bir hayır olur kullanmak isterlerse biri yeni evli. İkinci el baktım da yıkanmaktan filan kılıflar soluk duruyor onu da geçtim gidip kontrol etme şansımız pek yok.

Bende her modele uyan anakucagı takabılecegım araba arıyorum ana kucagı var chıcco markalı arabalara takılıyormus travel gıbı ındırım kıs sezonu olur dıe düşünüyor babamız 😂 sızın gozunüze carpan olursa ozellıklerı arasında bama da haber ıletın Kilya Kilya
Kız maks. Anakucağı altı ay kullanılıyormuş bence hiç ona endeksleme kendini kullanışlı bir arabaya odaklan. Maalesef indirim göremiyorum ☹️

Kız maks. Anakucağı altı ay kullanılıyormuş bence hiç ona endeksleme kendini kullanışlı bir arabaya odaklan. Maalesef indirim göremiyorum ☹️
Kuzumm evet haklısın ama bızde normalde de araba yok 6 aya kadar yıne tasıma a yardımcı olur dıe düsünüyorum kuzu hadı bıraz meaadede taksı cagırırım zaten ama evım carsı pazara yakın market vs en azından atıp borazcık rahat ederim dedım 🤔

Maxi cosi almayı düşünüyorum puset. Bebek arabası yaza nasipse baston alacağım direkt. Ayrı ayrı arabada karar kıldık. Çünkü ikiz arabası olsa kocaman oluyor tek araba ile bile yolu takip etmek tedirgin edici çiftli olsa ben tek yine çıkamam korkarım. Tek tek alacağız o zamanda sağlam tabii ama minik katlanır bir şey bakacağım. İşte puset olayı da altı ay filan ancak kullanıyorlar ya hayrunnisa85 hayrunnisa85 nın dediği gibi satarım ben de ya da kardeşlerime benden bir hayır olur kullanmak isterlerse biri yeni evli. İkinci el baktım da yıkanmaktan filan kılıflar soluk duruyor onu da geçtim gidip kontrol etme şansımız pek yok.
Anladım. Peki 6 ay kullanılıyor puset ya. Peki sonrasında oto koltuğu olayını ne yapacaksın ozaman da oto koltuğu olabilen Bi puset gerekmez mi. Araç var mı bilmiyorum ama sanki o da şart gibi

Hak
Arada olabilir kuzum önemli olan geçmesi ve kısa sürmesi. Benim kuluncum fena ayakta durayım azıcık kopacak gibi. Kulunç ağrısı çekiyorum 🙄 bence sürekli hareket bekleme kuzum bebekler kendi düzenini oluşturuyor uyku uyanıklık şeklinde her bebek aynı değil. Kardeşim sadece akşamları o kadar ki bir iki vururdu o derdi annem soluğu doktorda alırdım doktor kızardı her çocuk bir değil sürekli hareket olacak diye bir şey yok diye. O kendi düzenini oturtduğunda sende alışırsın ne zaman uyanıyor ne zaman uyuyor. Yine de git tabii içinin rahat etmesi önemli kuzum.
Lisın canım ben taktım kafayı galiba aksamda fitil sonrası hareket etti aslında ama daha hareketliydi ya simdi birden azalmasi garip geldi belkide böyle düzen olusturuyordur dogru diyosn

X