2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Anladım kuzum ay yatmak gerek ya son üç ay aynı ilk üç ayda olduğu gibi. Çok hızlı kısalma olmuş demek ki sende ama cidden ağrı sancı olmaması kötü olmuş. Ağrı sancı olunca bu aylarda doktorlar çok ciddiye alıyor. Hemen çağırırdı zaten. Allah esirgemiş yine kuzum.
evet canım ya allah korusun hepimizin bebeklerini

karından da az çok anlaşılır mı bilmiyorum tüp bebek doktorunu aradım karından anlaşılmazmıydı diye detaylı ultrasonda acaba doktorun mu gçzünden kaçtı hatası oldu diye düşündüm.tüp bebek doktoru da karından net belli olmaz yanıltır kısalma ve hunileşme vajinal anlaşılır dedi. ay anlamıyoruzki ne emekler veriyoruz sağlıkla kucağımıza alsak
Ya şöyle atıyorum karından 3 çıkan vajinal 2.5 çıkabiliyor net anlaşılma durumu dedikleri yine özellikle son aylar için ya da zaten kısa ise çok kısaldığında önemli hale geliyor. Azıcık fark bile etkili çünkü. Ama işte hunileşme biraz farklı bir şey sanırım. Zaten yat demiştir geri kalan kısım için sanırım. İstirahat ile baya idare edenler var kuzum. Dikkat et yine kendine. Hepimiz edelim inşallah 🤲🏻 Hiç kolay değil. Rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻🍀

Bende benzer durumu yaşayan birini duydum ama karından bakarken şüphelenmiş karnına bastırmış doktor ve açılma görmüş baskı oldukça yine vajinal bakmadan serklaj a almış. Uzunluğu baya iyiymiş. Aniden doğum başlardı filan demiş hatta. Benzer gibi geldi ama sanırım doktor dikkati ile alakalı bir durum. Bilemedim ya 😞 çok uzun aralıklarla gidiyorum ben bir de. Sık olsa yine bir nebze.
Bncede tam dogru olcum vermese de bir fikir verir diye dusunuyorum umut ediyorum en azından 15 inde burdaki dr ye gidicek ben bi soruyum bu konuyu ne diyecek

Ya şöyle atıyorum karından 3 çıkan vajinal 2.5 çıkabiliyor net anlaşılma durumu dedikleri yine özellikle son aylar için ya da zaten kısa ise çok kısaldığında önemli hale geliyor. Azıcık fark bile etkili çünkü. Ama işte hunileşme biraz farklı bir şey sanırım. Zaten yat demiştir geri kalan kısım için sanırım. İstirahat ile baya idare edenler var kuzum. Dikkat et yine kendine. Hepimiz edelim inşallah 🤲🏻 Hiç kolay değil. Rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻🍀
bugün kontrole gittim canım dikişten sonra 21den 31 e çıkmış uzunluk çok şükür iş yapma eğilip kalma ama hafiften evin içinde yürü dedi

Yaa bakmadım hiç yazmıyor mu acaba? 30 derecede yıkarım muhtemelen renkli ayarında. Bun arada hemşire unuttu sanırım doktora göstermeyi mesajıma da dönmedi 🤬
Yok canım yazmıyor sanırsam üstünde görmedim o zaman 30 narinde yıkayayım. Büyük ihtimal canım zaten yeterince stresliyiz daha da strese sokuyorlar insanı direk doktorunla iletişime geçemiyor musun canım

Yok canım yazmıyor sanırsam üstünde görmedim o zaman 30 narinde yıkayayım. Büyük ihtimal canım zaten yeterince stresliyiz daha da strese sokuyorlar insanı direk doktorunla iletişime geçemiyor musun canım
Bende bakayım bir kuzum yıkama durumuna. Maalesef hemşire üzerinden iletişim kurabiliyoruz sadece. Bu durumlarda sinir bozucu oluyor. Acil bir ameliyat vs. yoksa kesin göstermeyi unuttu çünkü akşam çıkmadan doktor gelen sonuçları değerlendiriyor ve arıyorlar sistem öyle işliyor. Keşke daha erken mesaj atıp arasaydım neyse bakalım hayırlısı. Umarım yarın çalışıyordur doktor.

Benim dr her geldiğinde vajinal bakacağım dedi ilk haftadan itibaren ben her gittiğimde çift muayene yapıyor kuzum.
Yaa gercekten mi benim doktorumun hic öyle bir niyeti olmadı valla karından bakiyor normal deyip geciyor uzunlugu felan da kendim soruyorm Allah ım insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin acısını göstermesin ne deyim cogu gitti azı kaldı insallah

Bende bakayım bir kuzum yıkama durumuna. Maalesef hemşire üzerinden iletişim kurabiliyoruz sadece. Bu durumlarda sinir bozucu oluyor. Acil bir ameliyat vs. yoksa kesin göstermeyi unuttu çünkü akşam çıkmadan doktor gelen sonuçları değerlendiriyor ve arıyorlar sistem öyle işliyor. Keşke daha erken mesaj atıp arasaydım neyse bakalım hayırlısı. Umarım yarın çalışıyordur doktor.
Yarın sabah erkenden arayıp hatırlat kuzum hem hastaları yoğunlaşmadanda gösterip dönüş yapabilirler cumartesi doktorların çoğu çalışıyor canım umarım seninkide çalışanlardandır 🤲🏻 Ama cidden birebir doktora ulaşmak çok iyi biz saat kaç olursa olsun arıyoruz bir sorun olduğunda sağolsun hemen cevaplıyor o an görmesede görünce hemen dönüş yapıyor her zaman diyorum Allah razı olsun kendisinden 🤲🏻

Arkadaşlar şimdi size 100 lira kar nasıl elde edilir onun resmini atıyorum 😂
Kızımın battaniyesini bitirdim elhamdülillah Allah sağlıkla kullandırmayı da nasip etsin 🤲🏻 darısı oğlumunkine

Eklentiler

• IMG_20210910_201820.jpg
    IMG_20210910_201820.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210910_201715.jpg
    IMG_20210910_201715.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 38
Arkadaşlar şimdi size 100 lira kar nasıl elde edilir onun resmini atıyorum 😂
Kızımın battaniyesini bitirdim elhamdülillah Allah sağlıkla kullandırmayı da nasip etsin 🤲🏻 darısı oğlumunkine
Yaa ba yıl dımm Allah güle güle kullandirsn sence bende yapar mıyım nasıl yaptn ne lazim hangi videoyu izlednn kolay mı hic eline bisey almayan birisi olan bana göre🙈

Yaa ba yıl dımm Allah güle güle kullandirsn sence bende yapar mıyım nasıl yaptn ne lazim hangi videoyu izlednn kolay mı hic eline bisey almayan birisi olan bana göre🙈
Teşekkür ederim 🤗Biraz yoruyor uzun süre aynı pozisyonda kalamadığımız için valla ne yalan söylim uzun süre başında kalmadım sık sık kalktım. Aslında yapılabilir Bi video var youtube da o kızın anlatımını daha çok beğendim model de zor Bi model seçmedim zaten yapamam diye. Bi bak belki kolayına gelir yavrum. Bi alize puffy ip paketi 5 li paketten 50 ilmekten başlayınca ortalama 85 e 85 Bi battaniye çıkıyor. Kız videosunda 54 den başlayın diyordu. Standart bebe battaniyesi 90 a 90 oluyor ya. Onun için de 6 yumak gidiyordu. İpçi kadın sağolsun 50 den de oluyo yeterli 5 tane yeter dedi ben de öyle yaptım

Yaa gercekten mi benim doktorumun hic öyle bir niyeti olmadı valla karından bakiyor normal deyip geciyor uzunlugu felan da kendim soruyorm Allah ım insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin acısını göstermesin ne deyim cogu gitti azı kaldı insallah
Evet canım her gittiğimde bakıyor doğuma kadar devam dedi. Amin kuzum inşallah valla bu ara ağrım oluyor aşağıda regl ağrısı gibi korkuyorum.

Doğrudur kuzum bir de benden şekerle ilgili bir şey daha istemiş adı hba1c o da şükür normal bir tek bu yükleme sonucu işte. Demek ki doktorlar ondan yükleme diyor. Diğer şeylerde çıkmayabiliyor 🙄
Geriye dönük 3 aylık şeker o kuzum, benim de bu seferki de normal çıkmış 🙏🏻 diyetle bitircez inşallah

X