2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kuzuu benım uyguladıgımda su ıcmek sıkıntı yok tahlıller arasınsaat bası alınan kan zamanlarmalarında almayın demıstır belkı yoksa saf su seker sıfır onunla tahlılın bı ılgısı yok ama yınedee durabilirim dersen sen bılırısn bem duramam yani ☺️
Yarın sorarım artık yavrum saat dokuzda randevu o zamana kadar sabredip 😬

Yaa kıyamam ben sanaa ne patavatsız insanlar var yaa kimse kendi işine bakmıo 🤷🏻‍♀️ Sen güzel düşünmek zorundasın evet ağrılar sızılar herşeyi kat ve kat yaşıyo olabilirsin ama güçlü olmak zorundasın yeni bir evlat yetiştirceksin ve annelerine ihtiyacı olan iki tane pırlanta gibi kızların var benim nacizane tavsiyem kendini bırakmaman, yanlış anlama tabiki seni bilmiyorum tanımıyorum yapıyosundur bu diceğimi ama belki biraz maneviyata yönelmelisin dua etmek ibadet etmek kur an dan sureler dinlemek bile bana her zaman iyi gelmiştir ☺️ Hayat çok zor ama güçlü olmak senin elinde anne olmak için bu kadar çabalayıp kendini bırakmak olmaz doğumdan sonra bambaşka bir tecrübe hayat bekliyor seni hepimizii ,kendimizi en iyi şekilde bu sürece hazırlamamız lazım önce anne sağlığı ve psikolojisi önemli kuzucum 🥰 keşke kahveye gelebilseydim ben de sana güldürür eğlendirirdim ❤️
Yaaa yerim sizi ben canlarım biliyorum ıste guclu olmak ıcın savasıyorum bemım kızlarım herzaman yanımda olmuyor ıste olsalar mesela kucuk kızım dun aksam geldı onun sabah okula gıderken gormek bıseyler yeyıp ıctıgını mutfaktakı bıraktıgı kırlı tabagı bıle benı sevindiriyor annelık bambaskaa bısey bız daha dogmadan gormedıgımız bebegımız ıcın endıselenıyoruz annelık duygusu anaclık duygusu kadınlar anne olmadan bıle bızlere yuklenıyor rabnım ısteyen herkese nasıp etsın 🤲 arada ıste ınıslerım cıkıslarım oluyor malesef onlarda senelerın bırıkımı bu halımede şükür dıyorum
Ahh keske yakında olsanızda gelsenız ne guzel olurdu 🥰🙃

Cok pahalı canım ya zaten aldiklarimizin cogunu 3 5 sefer giyse anca sonra kücülür büyüyünce belli baslı seyleri alırım ama suanda cık😅
Oo ben yeni öğrenmişim 😂😂 yani 0-3 aylık almayo planlıyorum ben de eşim kıyafet konusunda takıntılı biraz kumaş beğendiremiyorum beyefendiye alternatif bakıyorum işte bir iki parça bişey alırsam alırım bende 🤷🏻‍♀️

Yaaa yerim sizi ben canlarım biliyorum ıste guclu olmak ıcın savasıyorum bemım kızlarım herzaman yanımda olmuyor ıste olsalar mesela kucuk kızım dun aksam geldı onun sabah okula gıderken gormek bıseyler yeyıp ıctıgını mutfaktakı bıraktıgı kırlı tabagı bıle benı sevindiriyor annelık bambaskaa bısey bız daha dogmadan gormedıgımız bebegımız ıcın endıselenıyoruz annelık duygusu anaclık duygusu kadınlar anne olmadan bıle bızlere yuklenıyor rabnım ısteyen herkese nasıp etsın 🤲 arada ıste ınıslerım cıkıslarım oluyor malesef onlarda senelerın bırıkımı bu halımede şükür dıyorum
Ahh keske yakında olsanızda gelsenız ne guzel olurdu 🥰🙃
Sen burda paylaş derdini tasanı yalnız olmadığı bil yeter kuzucum 🥰

Oo ben yeni öğrenmişim 😂😂 yani 0-3 aylık almayo planlıyorum ben de eşim kıyafet konusunda takıntılı biraz kumaş beğendiremiyorum beyefendiye alternatif bakıyorum işte bir iki parça bişey alırsam alırım bende 🤷🏻‍♀️
Valla maddiyatn iyi sorun yoksa kumas olarak tabiki cok iyi ama biz biraz orta halli bakmak zorundayz😅

Günaydın canım benim hala ayak bileğimde ağrı oluyo özellikle sabahları yataktan kalktığımda yere basar basmaz bayağı bir ağrıyor
Hadii yaa ama doktoruna sordun mu hiç ?? Çok enteresan geldi bana da dediğim gibi takip edicem sonra doktora sorar söylerim baby dikkat et sen de dinlen 🥰

Valla maddiyatn iyi sorun yoksa kumas olarak tabiki cok iyi ama biz biraz orta halli bakmak zorundayz😅
Çok şükür halimize ama insan düşünüyor arkadaş yazmış ya yediği helal giydiği haram diye ben rahatlıkla gidip alamıyorum açıkçası maddiyatla ilgili değil yani 🤷🏻‍♀️ Tek düşüncem kardeş te Allah izin verirse istediğimiz için bazı parçaların uzun ömürlü kullanılabilir olması ☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Yaa vallaa bakk aglıcam sımdı yınee hatya basladım bılee 😪😂 allah razı olsun 🤲 zaten sıze aktarıyroum napimmm en sonunda benı gorunce herkes yavas tan kacıp yenı grup yapaesanız sasırmam 🤣🤣
Kız ağlama ne ağlıyosun 😂 bak ne güzel şeyler paylaşıyoruz burda inciği cinciğii en tecrübelimizde sensin fikirlerin kıymetli ☺️ Kafanı dağıtcak bi konu çıkar birazdan zaten merak etme 😂 yok ki şöyle bişey aldım geldim diyen tıkandık alışverişte ☺️

Kız ağlama ne ağlıyosun 😂 bak ne güzel şeyler paylaşıyoruz burda inciği cinciğii en tecrübelimizde sensin fikirlerin kıymetli ☺️ Kafanı dağıtcak bi konu çıkar birazdan zaten merak etme 😂 yok ki şöyle bişey aldım geldim diyen tıkandık alışverişte ☺️
🙈 🙈 Dun bama buhar makınesı geldı kız kargo ya verılmıs sizde ıptal ettım ama gelınce baktık kargocu ıle hasarlı gorunmuyor du bende aldım guzel cıktı 😂

Kızlar ya az önce sağlık sigortası alanında çalışan biri ile görüştük hastaneler konusunda. Ve gitmeyi düşündüğümüz zincir hastaneyi hiç önermedi. Çook ticari ve giden müşterilerimden de biliyorum çevremden de parayı da geçin sağlık bu ödüyorsun bir şekilde. Ama asıl sorun gereksiz yığınla işlem yapıyorlar. Bebekte olsa müşteri gözüyle defalarca kan almalar tahliller istiyorlar yapıyorlar. Başımıza geldi benzer bir durum dışarıda doktorumuz vardı ona sorduk kesinlikle yapmayın anlamsız dediği işlemi sırf para almak adına yapacaklardı dedi. Diğer hastanenin yb iyi değil gelişmiş değil dedim. İnan yb o an neresi boşsa oraya yolluyor her hastane. Sizin yapacağınız zamanda boş olacak diye bir kaide yok dedi. Genelde biliyorum yb dolu olan bir yer dedi. Ayy ne zormuş ya 🙄

🙈 🙈 Dun bama buhar makınesı geldı kız kargo ya verılmıs sizde ıptal ettım ama gelınce baktık kargocu ıle hasarlı gorunmuyor du bende aldım guzel cıktı 😂
Aaa hiç söylemio bak 😂 çalıştırdın mıı nasıl biraz dene bakalım yorumlarını oaylaşırsın ☺️ Bazen kutular yamulmuş oluyoda içinden ürün sağlam çıkıo trendyol a iade konusunda güveniyorum ben ya niyeyse kötü bir deneyim yaşamadım henüz 😂

Aaa hiç söylemio bak 😂 çalıştırdın mıı nasıl biraz dene bakalım yorumlarını oaylaşırsın ☺️ Bazen kutular yamulmuş oluyoda içinden ürün sağlam çıkıo trendyol a iade konusunda güveniyorum ben ya niyeyse kötü bir deneyim yaşamadım henüz 😂
Ewet kendım beceremedım nurselek nurselek sayesinde denedım puffpuuff calısyor kuzum sessız ıyı gıbı herhalde 😂

Kızlar ya az önce sağlık sigortası alanında çalışan biri ile görüştük hastaneler konusunda. Ve gitmeyi düşündüğümüz zincir hastaneyi hiç önermedi. Çook ticari ve giden müşterilerimden de biliyorum çevremden de parayı da geçin sağlık bu ödüyorsun bir şekilde. Ama asıl sorun gereksiz yığınla işlem yapıyorlar. Bebekte olsa müşteri gözüyle defalarca kan almalar tahliller istiyorlar yapıyorlar. Başımıza geldi benzer bir durum dışarıda doktorumuz vardı ona sorduk kesinlikle yapmayın anlamsız dediği işlemi sırf para almak adına yapacaklardı dedi. Diğer hastanenin yb iyi değil gelişmiş değil dedim. İnan yb o an neresi boşsa oraya yolluyor her hastane. Sizin yapacağınız zamanda boş olacak diye bir kaide yok dedi. Genelde biliyorum yb dolu olan bir yer dedi. Ayy ne zormuş ya 🙄
Hadi yaa olumsuz konuştu baya demek 🤨 ee önerdiği bir yer yok mu başka hastane belki doktorun gelir dicem ama , dışardan çalışan doktorların anlaşmalı hastaneleri olması şu açıdan iyi oluyomuş hem hastanedeki ekibi tanıyo, sistemi biliyo , anestezi doktorunu tanıo vs gibi detaylar. Bence bir de çocuk doktoru da çok önemli doğum yapacağımız hastanede kim ilk bakıcak kontrolleri sağlıycak falan iyi düşünüp taşınmak lazım, doğum paketi olarak anlaşınca ekstralar olduğu zaman benim onayım ve bilgim olmadan yapıldı deme hakkın var bildiğim kadarıyla. Etraftan aldığım bilgiler doğrultusunda konuşuyorum kuzucum tam net kesin diyemem yani yanlış anlaşılma olmasın ☺️ Ama bildiğim bir şey varsa her kişinin beklentisi ve deneyimi sonrasında o hastene ile ilgili olumlu olumsuz deneyimleri oluyo kimi çok memnunken bi bakıyosun şikayetin dibine vurmuşlar denemeden bilemiyo insan biraz şansa kalıo bence bu işler istediğin kadar titiz davran ince ele sık doku ister çok para ver ister tek kuruş verme o an yaşanan neyse o oluyo, planlanamıyo 🤷🏻‍♀️ Bence yani 😅

Evet kuzum haklısın biraz pahalı ama indirim de vardı diye gördüm sitesinde ben henüz mağazasına gitmedim ☺️ Hastane çıkışı niyetiyle baktım ben de hem de ablam müslin örtü almış ordan hiç kullanılmamış çok güzel diye içime sindi açıkçası ☺️
Evet kumaşları desenleri harika ben de bayıldım. Uygun olanlardan alınabilir . Müslinler,battaniyeler yani herzaman kullanılacak şeyler

X