- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Eki Görüntüle 2912474
Luckypumpkın doğurmuş takipçileri baksanıza minicik hastane çıkışı bile kocaman gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2912474
Luckypumpkın doğurmuş takipçileri baksanıza minicik hastane çıkışı bile kocaman gelmiş
Aynen işte bende aynı durumdayım ve havalar birden soğuduValla gelince göreceğiz ama ben hala eski verdiğim kiloya çıkmadım. Eski kotlarımda oluyor ama karnım sıkıştığı için giyemiyorum. Sadece göbüş var şuan.
Ay evet içeceğin miktarı filan farklı dozlarda olabiliyormuş ondan sordum bir de bazıları ikinci saate de bakarken bazıları gerek görmüyormuş. Hayırlısı ile bakalım yarın bizim durum ne olacakHadi yaa. Ödem için tuza dikkat dedi işte valla yavrum aç gel sabah 9 d adedi. Tahlil isticek sonra muhtemelen bir içecek var onu içircekler sonra tekrar tahlil
Yavrum esans alma yenidoğana iyi değil bence hiç bir kokuBu arada şimdi bende nurselek tavsiyesi uzere aldım kiwi markalı buhar makınesını bakalım nasıl kullanabilecek mıyım? Bırde artık esans tavdıyesıde alayım
Aynen oyle ya cok uyduruk valla ya da cok pahalı oto koltugu olması cok önemliPusette ortası yok o can sıkıcı uygun fiyatlılar sertifikasız genelde ve bazıları oto koltuğu dahi olmuyor. Benim için önemli bir konu oto koltuğu olması ve güvenliği. Diğer kısım ise çok pahalı. Yani benim içinde muamma
Yaaa oda vardı dimiYavrum esans alma yenidoğana iyi değil bence hiç bir koku
Lavanta mışıl mışıl uyusunlar sakinleşsinlerBu arada şimdi bende nurselek tavsiyesi uzere aldım kiwi markalı buhar makınesını bakalım nasıl kullanabilecek mıyım? Bırde artık esans tavdıyesıde alayım
Benim bildigim yenidogan da omurga gelisimi devam ettigi icin sert sünger yatak olması gerek diye biliyorum canımKızlar bir soru ile geldim. Şimdi annem yün yatak yapacak bebetolara. Döşekte yapayım petrol artığı ürünlerde yatırma diyor. Bende araştırdım biraz yenidoğan için sert zemin önerisi var. Visco yatak bile önermiyorlar. Neyse kafam karıştı annemde biz yün yataklarda büyüdük yeni yeni adetler çıkarıyorsunuz diyor anne ne bileyim öyle yazıyor dedim. Yün stres alıyor seviyorum ben şahsen ama uzman görüşleri ortada ne yapayım bilemedim
Yaa acıkcası bızımkıler de bana dedı yapalım bende yok dedım eskıden sobalı soguk evler olurdu altını üstünü yüne saararlardı ama şimdi heryer dogalgaz bide e ekstra bebeklı ev dıe baksana buhar makineleri bıle alıyoruz onların bıle artı sıcaklıgı olucak bende alerjıkten korkuyorum bı tane kostum gıbı tulum aldım ugurbocegı oda tulum mesela sırf goruntu ıcın aldım ama kullanırken ne yaparım bılemıyorum tozdan tuyden ne kadar uzak tutsak o kadar ıyı dıe düşünüyorumKızlar bir soru ile geldim. Şimdi annem yün yatak yapacak bebetolara. Döşekte yapayım petrol artığı ürünlerde yatırma diyor. Bende araştırdım biraz yenidoğan için sert zemin önerisi var. Visco yatak bile önermiyorlar. Neyse kafam karıştı annemde biz yün yataklarda büyüdük yeni yeni adetler çıkarıyorsunuz diyor anne ne bileyim öyle yazıyor dedim. Yün stres alıyor seviyorum ben şahsen ama uzman görüşleri ortada ne yapayım bilemedim
Ya evet öyle yazıyor canımBenim bildigim yenidogan da omurga gelisimi devam ettigi icin sert sünger yatak olması gerek diye biliyorum canım
Kızz şaka mı dıyorsun bak sende kullanıcak mıısn zararsız mıLavanta mışıl mışıl uyusunlar sakinleşsinler
Hiç öyle Bi detaya girmedi ki ayy yarın da senAy evet içeceğin miktarı filan farklı dozlarda olabiliyormuş ondan sordum bir de bazıları ikinci saate de bakarken bazıları gerek görmüyormuş. Hayırlısı ile bakalım yarın bizim durum ne olacak
Yok lavanta sakinleştirir ya ondan dedim Ama ben bişe koymayı düşünmüyorum çok sağlıklı gelmiyorKızz şaka mı dıyorsun bak sende kullanıcak mıısn zararsız mı
Yapma yavrum ciğerleri tazecik astım filan tetikler Allah korusun gerek yok kendi odana yapKızz şaka mı dıyorsun bak sende kullanıcak mıısn zararsız mı
Yok lavanta sakinleştirir ya ondan dedim Ama ben bişe koymayı düşünmüyorum çok sağlıklı gelmiyor
Bebek yanımda olucak 3+1 ev ama kızların odası oglanın odası salon yatak odası ancakYapma yavrum ciğerleri tazecik astım filan tetikler Allah korusun gerek yok kendi odana yap
Yenidoğan olunca zaten biraz mecbur gerçi bir arada olmak sen kendi yastığına damlatabilirsin kuzum rahat uyku için lavantadan.Bebek yanımda olucak 3+1 ev ama kızların odası oglanın odası salon yatak odası ancak
Anladım canımm okk
Benım var zaten kuzum ya perdeyee ya yastıga sıkılandan bıtkısel dıe almıstmYenidoğan olunca zaten biraz mecbur gerçi bir arada olmak sen kendi yastığına damlatabilirsin kuzum rahat uyku için lavantadan.
Ben tüp bebeğe henüz başlamadan önce yaptırmıştım kuzum. Bu şekilde yapılmıştı.Ay evet içeceğin miktarı filan farklı dozlarda olabiliyormuş ondan sordum bir de bazıları ikinci saate de bakarken bazıları gerek görmüyormuş. Hayırlısı ile bakalım yarın bizim durum ne olacak