- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Yok anlayamadı yavrum ne bilsin garip hiç ilgilenmiyordu kiO yazımı okuyamamıştır
Ya da okumak işine gelmemiştir valla erkeklerin hiçbişe işine gelmiyo görecem bne onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anlayamadı yavrum ne bilsin garip hiç ilgilenmiyordu kiO yazımı okuyamamıştır
Ya da okumak işine gelmemiştir valla erkeklerin hiçbişe işine gelmiyo görecem bne onları
Bosalmıyor o kart canım limit arttır limitBen şu ana kadar ne aldım merak ediyorum hiç bir şey neyse bakacağız kredi kartım dolu ya dolu olmasa şimdi yapacaktım sırf tik atabilmek için
Şöyle tabiki yine döndirülecek ama hani yapışık oluyoya. Şöyle diyim ya tepeleri yassılaşıyo düzleşiyo o olmasın diyeEvet baktm simdi bende 30 40 liraymıs ama o yastikta da süreklo cevirmek gerekmiyormu benim bebk bakimiyla ilgili ciddi eksigim var
Sende değil sorun kuzum bilmiyor adam cahilYaa o kadar yabancı şeyler yazmadım ki
Hmm anladm kuzumŞöyle tabiki yine döndirülecek ama hani yapışık oluyoya. Şöyle diyim ya tepeleri yassılaşıyo düzleşiyo o olmasın diye
Yok anlayamadı yavrum ne bilsin garip hiç ilgilenmiyordu ki
Erkekler hep cahil boşverSende değil sorun kuzum bilmiyor adam cahil
Aman artırmaya gelmez sonra kapatamam valla yarın eşimin kartına geçeyim ne yapayımBosalmıyor o kart canım limit arttır limit
Böyle işte kuzucumHmm anladm kuzum
O işte olmasa da olurlar dan. Ufak yaralanmalarda dudak kremi gibi şekli var öyle bişe doğal yapılı çok çabuk geçiriyor. Yüzüne tırnakları mesela böyle şeyler.Baby instant stick neymiss kizz yeni duydum bide emzik biberon kururucusu hic gormemistm valla
Hmm yani ilk dogumdan itibaren bunda mı yatırılıyorBöyle işte kuzucum
Valla helal olsun kategori yapıp düzenlemissn aslında almıssnda bazı seyler pahalı olan benim gozume batan hep araba varya cok pahali sen ayri ayri mi alacaksn hangisine bakiyorsnO işte olmasa da olurlar dan. Ufak yaralanmalarda dudak kremi gibi şekli var öyle bişe doğal yapılı çok çabuk geçiriyor. Yüzüne tırnakları mesela böyle şeyler.
Bibenron kurutucu da trendyolda gördüm o da çok pahalı bişey değil. Olmasa da olabilir.
Her zman kullanmayadabilirsinHmm yani ilk dogumdan itibaren bunda mı yatırılıyor
O pahalı şeyler diğer kısmında farkındaysan en sondaValla helal olsun kategori yapıp düzenlemissn aslında almıssnda bazı seyler pahalı olan benim gozume batan hep araba varya cok pahali sen ayri ayri mi alacaksn hangisine bakiyorsn
Yıkadın çok fazla kurulmadan hafif de nemliyken yağlarsın canım. O losyonu her banyo sonrası yapmaya lüzum da yok. Pütür pütür kuru oluyorlar bazen al bacaklar dizler karın ve eller kuruyor genelde oraya banyo harici zamanlarda pıt pıt nemlendirici yedirebilrsinYa bide nurselek banyo bakımı misal yıkadn kuruladn yaglıyorlar sonra nemlendirici krem mi sürülüyor her banyo sonrasi o bakımlari hoc bilmiyorm
Ya bir burun aspiratörü sorcam size şimdi ayrı ayrı mı alacağız iki bebek için bir tane yeter mi ay aspiratör konusu beni geriyorBöyle işte kuzucum
Kuzumm yaa bende ara ara bakmaya calısyrıum cok musaıt degılım ama hep sana dıcem unutuyorum ara ara bızım gıbı dogum hazırlıkları yapanlar ıcın bılgılendırmeler paylasır mısın? Yenı dogan bebeklerle alakalı dogdugu amdan itibarı ıle dogrular yanlıslar vs banyoları beslenmelerı gaz problemlerı saglık konuaunda vs tabıı kendını yormadan bırde eger mumkunse etıketleyerek gıdersen atlamıs olmam yoksa bazen sayfa cok olunca atlanıyorYa YB da ben bebelerin uzun süre kaldıklarında dikkat edilmezse kafa şekillerinin bozulduğunu gördüm. Yani dikkat etmek gerek belli periyotta pozisyon falan o yüzden alayım dedim çok da pahalı değildi sanki o hatırladığım kadarıyla
Zaten hep yedek uclu satılıyor canım ben otri bebe bakmistim tek kullanimlikmisYa bir burun aspiratörü sorcam size şimdi ayrı ayrı mı alacağız iki bebek için bir tane yeter mi ay aspiratör konusu beni geriyor
Hmm anladm kuzum sagolasnYıkadın çok fazla kurulmadan hafif de nemliyken yağlarsın canım. O losyonu her banyo sonrası yapmaya lüzum da yok. Pütür pütür kuru oluyorlar bazen al bacaklar dizler karın ve eller kuruyor genelde oraya banyo harici zamanlarda pıt pıt nemlendirici yedirebilrsin