- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
He heeSağ ol bebeğim o fotoğraf hilesinin güzelliği amin kuzum amin. Yarın da aşı var bakalım tetanoz ikinci doz
Aa senin gelmiş ya baya önce yaptırdın ozman benden. Benimki Eylül 20 de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He heeSağ ol bebeğim o fotoğraf hilesinin güzelliği amin kuzum amin. Yarın da aşı var bakalım tetanoz ikinci doz
Evet ben biraz erken yaptırmıştım kuzumHe hee
Aa senin gelmiş ya baya önce yaptırdın ozman benden. Benimki Eylül 20 de
Oda cıksaydı aradan bi2 hafta sonra yaptıraym üst üste gelmesin diyorum 20 23 arası yapıyorlarmis son ana kadar bekleyimEvet kuzum
Tek doz kuzumKaç doz olmuştun ki iki doz ise olur yaptırmasan da kuzum
Bana enfeksiyon doktoru aşılar arası iki hafta yeterli dedi yavrum. Bende covid aşısı olacağım ya. Tetanozu sordum aile hekimliği ikinci dozun 30.haftaya kadar mı ne zamanı var sorun olmaz demişti. Enfeksiyon doktoru madem ilkini oldun ikinciyi de tamamlar iki hafta sonra Covid ol dedi.Oda cıksaydı aradan bi2 hafta sonra yaptıraym üst üste gelmesin diyorum 20 23 arası yapıyorlarmis son ana kadar bekleyim
Anladım kuzum yani bana tek dozun koruyuculuğu belli değil dediler ama doktorun daha iyi bilir elbetteTek doz kuzum
Olsun aradan çıktı işte. Sonra 2 hafta sonra biontech yaptırıcakmısınEvet ben biraz erken yaptırmıştım kuzum
Evet kuzum bir aksilik çıkmazsa yaptıracağım bir mucize olsa da hastalık pat diye kesilse keşke ama nerdeeeOlsun aradan çıktı işte. Sonra 2 hafta sonra biontech yaptırıcakmısın
Bu gerçek anlamda Bi mucize olur işteEvet kuzum bir aksilik çıkmazsa yaptıracağım bir mucize olsa da hastalık pat diye kesilse keşke ama nerdeee
Hmm benim ki de tam 23 e denk geliyor o zaman yaotırayim en iyisiBana enfeksiyon doktoru aşılar arası iki hafta yeterli dedi yavrum. Bende covid aşısı olacağım ya. Tetanozu sordum aile hekimliği ikinci dozun 30.haftaya kadar mı ne zamanı var sorun olmaz demişti. Enfeksiyon doktoru madem ilkini oldun ikinciyi de tamamlar iki hafta sonra Covid ol dedi.
Nasıl içine siniyorsa öyle yap kuzum. İnşallah hepimizden uzak olsun zararlarıBu gerçek anlamda Bi mucize olur işte
Ben sanırım yaptırmayacağım 2 doz sinovac la idare ederim diyorum
Netten bakarak belki yaparsın kuzum da normal önden açılan şeyler yelek tarzında daha rahat olur buna nazaran benceAhhh keske örgü yetenegim olsaydı suan cok istedim bunu
Hayatımda hic elime almadm töbe yapamamNetten bakarak belki yaparsın kuzum da normal önden açılan şeyler yelek tarzında daha rahat olur buna nazaran bence
Ben de öyle diyodum ama düşünnce aynı yere tekme atarmı o kdr aralıkla ve uzn süre yani neye göre hıçkırdı diyebiliyolar anlamadm ilerleyen haftalarda anlıcaz sanırm net olarakYaaa kız bana da oluyor ben vuruyor dıyorum
Aminn inşallahhh canım benimNasıl içine siniyorsa öyle yap kuzum. İnşallah hepimizden uzak olsun zararları
Hadi bekliyoruzzzzKızlar kızlar size şimdi çıkardığım listeyi atayım mı ama eksik ama fazlalar olacaktır. Ve aralarında neleri nelerciği almışım onları da görün
Hadi bismillah
Kızzzzz ruhum daraldı bende cogu sey bitti diyorum aman Allah ımmmmmBuyurunuz kızlar