- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Sen büssürü şey almıştın dediğin mervenin tiklerine bakınızKızzzzz ruhum daraldı bende cogu sey bitti diyorum aman Allah ımmmmm
Baktıkça ruhum daraldı dedim yukarıdan vahiy mi bekliyorum acaba harekete geçmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen büssürü şey almıştın dediğin mervenin tiklerine bakınızKızzzzz ruhum daraldı bende cogu sey bitti diyorum aman Allah ımmmmm
Vallahi bir sürü sey varmıs bizde hemen hemen hazırız diyoruz listeyi esime gösterdm aman Allah ım diyorSen büssürü şey almıştın dediğin mervenin tiklerine bakınız
Baktıkça ruhum daraldı dedim yukarıdan vahiy mi bekliyorum acaba harekete geçmek için
Ben de yazdım biraz önce eşime attım şok gerçek dünyaya hoşgeldin dedimVallahi bir sürü sey varmıs bizde hemen hemen hazırız diyoruz listeyi esime gösterdm aman Allah ım diyor
Tövbe demede yaparsın bence benimde hiç bilgim yok yine de yapayım dedim bir iki yelek üşendim valla sıcak havadaHayatımda hic elime almadm töbe yapamam
Valla şu an şaşkınım nerdeyse hiç birine tik atamıyorum aman Allah ım. Puset yazmamışsın kuzum sanki of anam ne yapcaz yaBuyurunuz kızlar
İkize göre normal yazdıklarin bence ama mesela düz kafa yastık felan hic aklıma gelmemisti benim meselaBen de yazdım biraz önce eşime attım şok gerçek dünyaya hoşgeldin dedim
Ve sence çok abartı bişe varmı bu listede. He olmasa da olurlar elbet çıkabilir ama
Ahh hadı bakalım ınsallahhBen de öyle diyodum ama düşünnce aynı yere tekme atarmı o kdr aralıkla ve uzn süre yani neye göre hıçkırdı diyebiliyolar anlamadm ilerleyen haftalarda anlıcaz sanırm net olarak
Cokk iyiymiş gercektenKızlar Penti’de indirim başlamış, size göre de çok güzel şeyler var. Bakabilirsiniz.
Ben gösterdim okuyamadı bileBen de yazdım biraz önce eşime attım şok gerçek dünyaya hoşgeldin dedim
Ve sence çok abartı bişe varmı bu listede. He olmasa da olurlar elbet çıkabilir ama
Bebeğim benim sağ ol en sevdiğim haber indirim haberiKızlar Penti’de indirim başlamış, size göre de çok güzel şeyler var. Bakabilirsiniz.
Valla bazi seyleri bende google yazıp baktmBen gösterdim okuyamadı bile
Evet insan tik atamıyo ve buna şaşırıyo çok garip ben Pusetli araba alacağım ya yavrum ondan ayrıyeten yazmadımValla şu an şaşkınım nerdeyse hiç birine tik atamıyorum aman Allah ım. Puset yazmamışsın kuzum sanki of anam ne yapcaz ya
Ya YB da ben bebelerin uzun süre kaldıklarında dikkat edilmezse kafa şekillerinin bozulduğunu gördüm. Yani dikkat etmek gerek belli periyotta pozisyon falan o yüzden alayım dedim çok da pahalı değildi sanki o hatırladığım kadarıylaİkize göre normal yazdıklarin bence ama mesela düz kafa yastık felan hic aklıma gelmemisti benim mesela
Uyku arkadaşı nedir dedi göğüs kalkanı olayına zaten gıcık reflü yatağını baya merak etti müslin ne ya dedi depend ne filan baya tercümanlık yaptımValla bazi seyleri bende google yazıp baktm
Baby instant stick neymiss kizz yeni duydum bide emzik biberon kururucusu hic gormemistm vallaEvet insan tik atamıyo ve buna şaşırıyo çok garip ben Pusetli araba alacağım ya yavrum ondan ayrıyeten yazmadım
O yazımı okuyamamıştırBen gösterdim okuyamadı bile
Evet baktm simdi bende 30 40 liraymıs ama o yastikta da süreklo cevirmek gerekmiyormu benim bebk bakimiyla ilgili ciddi eksigim varYa YB da ben bebelerin uzun süre kaldıklarında dikkat edilmezse kafa şekillerinin bozulduğunu gördüm. Yani dikkat etmek gerek belli periyotta pozisyon falan o yüzden alayım dedim çok da pahalı değildi sanki o hatırladığım kadarıyla
Yaa o kadar yabancı şeyler yazmadım kiUyku arkadaşı nedir dedi göğüs kalkanı olayına zaten gıcık reflü yatağını baya merak etti müslin ne ya dedi depend ne filan baya tercümanlık yaptım
Ben şu ana kadar ne aldım merak ediyorum hiç bir şey neyse bakacağız kredi kartım dolu ya dolu olmasa şimdi yapacaktım sırf tik atabilmek içinEvet insan tik atamıyo ve buna şaşırıyo çok garip ben Pusetli araba alacağım ya yavrum ondan ayrıyeten yazmadım