- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
İnşallah dur bakalım onlar uzak hayaller de Bi burnunuzun ucunu görsekFiruze taşı sanırım. Ayy o günleri de görürüz inşallah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dur bakalım onlar uzak hayaller de Bi burnunuzun ucunu görsekFiruze taşı sanırım. Ayy o günleri de görürüz inşallah kuzum
Senin detaylı girince araya öyle oldu valla. Doktorun da özlemiştirAyy inşallah güzel geçsin iki aydır görmüyor doktorum
Valla en son maası ona ayırmayı planlıyoruz kartları sifirlamak icin 3 ay var bakalım insallah kredisiz hallederizAyyy doğum parası demeeee
Dün burdan Bi arkadaşın yazdığı doğum parasını da görünce efkarım birikti sığmadı içime isyanım dağları aştııııı
Ayy bizim ki bizden bisey istemesinde takısı kendine kalsınNe ince kayınpederler var desene gerçek hayatta bırak kıskansın diye hususi almazlar
Kartları 3 ayda temizleyip aynı zamanda alışverişe devam etmek miiii mesela ben bunu sanmıyorum hiç ama nasip belki borçsuz doğururuzValla en son maası ona ayırmayı planlıyoruz kartları sifirlamak icin 3 ay var bakalım insallah kredisiz hallederiz
Ayy bizim ki bizden bisey istemesinde takısı kendine kalsın
Bizimki de bi umut isteKartları 3 ayda temizleyip aynı zamanda alışverişe devam etmek miiii mesela ben bunu sanmıyorum hiç ama nasip belki borçsuz doğururuz
Öyle yavrum her an her şey yaşanabiliyorİnşallah dur bakalım onlar uzak hayaller de Bi burnunuzun ucunu görsek
Amiin yavrum amiin. Doktorum azıcık şok olabilir Bu nasıl kilo almak yiğidim diyebilirSenin detaylı girince araya öyle oldu valla. Doktorun da özlemiştir
Hadi bakalım Allah bugünmüzden geri koymaz inşallah
Son maaş yeter mi bilmiyorum ne olacak hiç fikrim yok. İkimizde onu düşünmüyoruz şu anValla en son maası ona ayırmayı planlıyoruz kartları sifirlamak icin 3 ay var bakalım insallah kredisiz hallederiz
Ayy bizim ki bizden bisey istemesinde takısı kendine kalsın
Umut fakirin ekmeği olsun napalımBizimki de bi umut iste
Yaaa sen de yiğit olmak bunu gerektirir dersinAmiin yavrum amiin. Doktorum azıcık şok olabilir Bu nasıl kilo almak yiğidim diyebilir
Ayy hadi insallah hıckırık nasil bir duygu onu nasil hissediyorsn
Bunu bende merak ediyorum
Bendeeeee
Yaaa kız bana da oluyor ben vuruyor dıyorumvalla kızlar şöyle yatıyorum mesela sola doğru karnımın bi bölümü atmaya başlıyor 3-4 dk sürüyor aynı yer yukarı inip cıkıyor 5 saniye arayla gözümle de görüyorum yani ben hep aynı yere vuruyo sanıyordum 9 aylk hamile bi arkadaşıma söyledim o da o hıçkırıyo o an dedi ben de öyle anladım yani
Akşam haberlerine filan çıkarsa şok geçiren kadın doğumcu diye şaşırmayın ay Allah korusun Tövbe Yarabbim inşallah sorunsuz geçer muayeneYaaa sen de yiğit olmak bunu gerektirir dersin
3-4 dakika öyle bir durum yaşamadım yavrum demek ki hıçkırmadı yavruşlarvalla kızlar şöyle yatıyorum mesela sola doğru karnımın bi bölümü atmaya başlıyor 3-4 dk sürüyor aynı yer yukarı inip cıkıyor 5 saniye arayla gözümle de görüyorum yani ben hep aynı yere vuruyo sanıyordum 9 aylk hamile bi arkadaşıma söyledim o da o hıçkırıyo o an dedi ben de öyle anladım yani
İyi daa sende gördük hem seni fıstık gibisinAkşam haberlerine filan çıkarsa şok geçiren kadın doğumcu diye şaşırmayın ay Allah korusun Tövbe Yarabbim inşallah sorunsuz geçer muayene
Sağ ol bebeğim o fotoğraf hilesinin güzelliği amin kuzum amin. Yarın da aşı var bakalım tetanoz ikinci dozİyi daa sende gördük hem seni fıstık gibisin
İnşallah sorunsuz sıkıntısız döneriz
1 ay mı ara oluyor 2 doz arasındaSağ ol bebeğim o fotoğraf hilesinin güzelliği amin kuzum amin. Yarın da aşı var bakalım tetanoz ikinci doz
Evet kuzum1 ay mı ara oluyor 2 doz arasında
Ben dr umla konustum 3 yıl önce yapıldı dedım yaptırmazsam olmaz mı? Dedım olur dedıEvet kuzum
Kaç doz olmuştun ki iki doz ise olur yaptırmasan da kuzumBen dr umla konustum 3 yıl önce yapıldı dedım yaptırmazsam olmaz mı? Dedım olur dedı