- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Yaa masallah bizim ki hayatta dönmediiBu da bizim minnoş kız Nil Hanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa masallah bizim ki hayatta dönmediiBu da bizim minnoş kız Nil Hanım
MaşAllahhhBu da bizim minnoş kız Nil Hanım
Ay bravo nasıl da güzel yapmış güle güle kullansın şanslı kız ElisaEki Görüntüle 2910782 kızlarrr bizim ablamız kardesının setını bıtırmıs kuzumm dıo aetık Elısa nın kullanacağı zamanı bekleyeceğiz ölürüm benn yaa nasıl heyecanla beklıyrolar ınsallah sag salim alırız kucagımıza da
Evet kapalılar varsa mantıklı. Babalarımız da çok heyecanlı bizim gibi çok şükürYaa benımkı de bem kamera alımca benım telefona yukledık
Babası bana da yukle dedı bende sen ıstedıgınde goruntulu arasın seyredersın dedım
Cunku arkadaslarım aılem kadın olanalr genelı bızde kapalı herkes rahat takılır oda bılmeden bıanda acar kamera felan oyuzden sımdılık bosver sen goruntulu arasın dedım ama ılerısı ne olur bılemem
Masallah canımm yaa uyuyor gıbıBu da bizim minnoş kız Nil Hanım
Neyi kaç tane alacağımı asla kestiremiyorum ayarım yokValla ben bı tulum aldım 3 lu set canım bana hedıye geldıgı ıcın almadım bakalım ıhtıyaca gore de bakarım dedım ben tam carsıda oturyorum yanı 2 sokak yanım felan waikikiler felan 200 mt ılerımde alısverıs merkezı ablam da ust katımda baktım elımdekılerle yetınemıyorum onlara derim yıne alırlar kac kg dogar nasıl olur kestıremıyorum cunku
Aminn teyzesı cok tesekkur ederizAy bravo nasıl da güzel yapmış güle güle kullansın şanslı kız Elisa
Maşallah biz de götlerini gördük elhamdülillahBu da bizim minnoş kız Nil Hanım
Başka şeylere heyecanlı olmaz kamerayı lak diye almış teknoloji ya Bi de suçlu suçlu söylüyor bişe de diyemedim. Bi daha benden habersiz birlikte karar vermeden alma yine de dedim. Dün dedim ya video izlettim ya diyorHeyecanlı baba
Bu arada ismin gözüküyor sıkıntı olmasın yavrumBu da bizim minnoş kız Nil Hanım
Cok alma en az 3 takım olsun ama bence... Zaten gunluk bebek yıkandıkca ılk gunler elınde hemenn ınsan yıkıyor onları makıneye atmaya bile kıyamıyor 1 ay Sonrada buyuyor lar nne kadar dogar nd kDar buyur ona göre yoksa elınde kalır oyleNeyi kaç tane alacağımı asla kestiremiyorum ayarım yok
Ay dün ben erken uyumuşum sohbet devam etmiş valla beybilo ben 2 10lu 2 de 5li aldım. 5li şart değil onun yerine takım alırsın ama ben ucuza buldum daha mantıklı geldiHastane çıkışı kaç takım alacaksınız? 2 takım mı
Hmmm tmam canım yazdm aklıma tesekkur ederimCok alma en az 3 takım olsun ama bence... Zaten gunluk bebek yıkandıkca ılk gunler elınde hemenn ınsan yıkıyor onları makıneye atmaya bile kıyamıyor 1 ay Sonrada buyuyor lar nne kadar dogar nd kDar buyur ona göre yoksa elınde kalır oyle
Tabı tek bebek ıcın 3 takum en az coft bebek ıcın herseyın ×2
Günaydın ballıkoGünaydnlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
Yani 2 bebek için dmi bu sayıAy dün ben erken uyumuşum sohbet devam etmiş valla beybilo ben 2 10lu 2 de 5li aldım. 5li şart değil onun yerine takım alırsın ama ben ucuza buldum daha mantıklı geldi
Günaydınnn yavruciimmmGünaydnlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
E tabi canım Bi bebeğe 1 5li 1 10lu aslında az bile ama yeterYani 2 bebek için dmi bu sayı
Yesinler ağzını burnunu maşallah kuzuya sağlıklaBu da bizim minnoş kız Nil Hanım