- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Sorma heryeride mahvetti temizdi mutfagım ne güzelDemek ki sadece benim eşim değil. İki saati bulur bir şey yapması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma heryeride mahvetti temizdi mutfagım ne güzelDemek ki sadece benim eşim değil. İki saati bulur bir şey yapması
Anca derkeeeenn kız suss menemen candırKolum felaket ağriyoe butün isi esime yaptirihorum valla menemen yapabildi anca
Yaz boyu menemenden usandım napymya cok sükür bir sıkıntı yasamadm ama ömrümde dd böyle bir kol agrısı görmedim sol tarafıma hoc yatamadm kolum geriye gitmiyor üst kol iptal resmenAnca derkeeeenn kız suss menemen candır
Bi kol ağrısıyla geçsin inşallah
Aa benim eşim çok düzenli çalışır mutfaktaSorma heryeride mahvetti temizdi mutfagım ne güzel
Ay onu hiç takmam ben yeter ki yapsın zaten her yer kirli ama işte eli aşırı yavaşSorma heryeride mahvetti temizdi mutfagım ne güzel
Eşim de biontech sonrası baya kol ağrısı çekti. Bi de çalıştı üst üste o aralar üstüne düşmedi. Düşünmemeye çalış. Bi de şey soğuk uygulama yap o rahatlatırYaz boyu menemenden usandım napymya cok sükür bir sıkıntı yasamadm ama ömrümde dd böyle bir kol agrısı görmedim sol tarafıma hoc yatamadm kolum geriye gitmiyor üst kol iptal resmen
Yaa sorma gece 2.30 da yattım sabahn7. 30 da kalktım o arada bıle en az 4.5 kere saga sola dön vc ye git jıcc rahat degılım nasıl gecırıcem zamanlarımı hep onu düşünüyorumHaklısın kuzum zaten normalde erken yapın kahvaltıyı diyorlar da biz işte tembellik ediyoruz. Gece düzgün yatamayınca
Bi deneyim bakalım tetanozda böyle mi aceba yaaEşim de biontech sonrası baya kol ağrısı çekti. Bi de çalıştı üst üste o aralar üstüne düşmedi. Düşünmemeye çalış. Bi de şey soğuk uygulama yap o rahatlatır
Ben de çok uyanıyorum uyku uyanıklık arası rüya da çok görüyor insan saçma sapan. Çin de bir yerdeydim düşün Angelina jolie nin kızını filan görüyorum. Film vs izlemedim yanlış anlaşılmasın öyle saçma şeyler. Ki ilerledikçe ne olur bilemiyorumYaa sorma gece 2.30 da yattım sabahn7. 30 da kalktım o arada bıle en az 4.5 kere saga sola dön vc ye git jıcc rahat degılım nasıl gecırıcem zamanlarımı hep onu düşünüyorum
Ben tetanoz oldum yavrum ikinci gün kolum aşağı çekiyordu kendini ben aksine üzerine yattım çabuk geçtiBi deneyim bakalım tetanozda böyle mi aceba yaa
Bölümlerden anlatırsın bızede kesitler ıyıymısBen de çok uyanıyorum uyku uyanıklık arası rüya da çok görüyor insan saçma sapan. Çin de bir yerdeydim düşün Angelina jolie nin kızını filan görüyorum. Film vs izlemedim yanlış anlaşılmasın öyle saçma şeyler. Ki ilerledikçe ne olur bilemiyorum
Biontech vurunmadığım için kıyas yapamıyorum ama ben az çektim ya tetanozun ağrısını okdadr etkilemedi beni şükürBi deneyim bakalım tetanozda böyle mi aceba yaa
Tatlım şu an 5,5 aylık demek yani 6. ayımdayım demek. Onun ayrımını biliyorum yani. 26 hafta bitince de 6 aylık diyeceğim. Ama hemen 7. ayımdayım demem ben. Koca 1 ayı bir anda atlamış gibi yapamamKuzum 22 haftadan sonrası 6. Ayında oluyorsun oyle bucuklu muçuklu yok senın hesabındakın 9.ay olunca dırek dogıyor zaten zamanondan 4 hafta oncesı 9. Ayımdayım denılıyor son ayında oldugun ııcn
Maşallah aynı gün gitmişiz çok şükür sorunsuz atlattık ya gerisi de ins böyle gelir bak ne güzel yüzünü gormussunuz benim kız göstermedi uğraştırdı bizi ama nafile olsun canı sağolsun görürüz nasılsa..Bende anca geldim kuzucuklar
Detaylımız gayet güzel geçti herşey normal zar zor döndürdük hanımefendiyi yüzünü az da olsa gördük. 320 gr olmuş 22 cm çok enteresan bir şekilde duruyor içeride komik kız
Ufak bir sıkıntı var o da plesanta hala aşağıda 33 ölçüldü. Kontrolleri 15 günde bir yapacağız dedi. Bizden de bu kadar
Cnmm çok sevindim hadi bismillah Allah'ım sağlıkla güzellikle başlayıp sonunu kucağında evladına taclandirsin..Kızlar bu arada ilk adetle doktora gitmeye karar verdim.
Dua edin olur mu, hamilelerin duası kabul olurmuş.
Ben 3 tane 10 lu biri isimle olarak aldım..Hastane çıkışı kaç takım alacaksınız? 2 takım mı
O halde bugün ben 22+0 im yani şimdi soranlara 6 aylık olduk mu dicemTatlım şu an 5,5 aylık demek yani 6. ayımdayım demek. Onun ayrımını biliyorum yani. 26 hafta bitince de 6 aylık diyeceğim. Ama hemen 7. ayımdayım demem ben. Koca 1 ayı bir anda atlamış gibi yapamam
Sahne senın yavrum nasıl istersenTatlım şu an 5,5 aylık demek yani 6. ayımdayım demek. Onun ayrımını biliyorum yani. 26 hafta bitince de 6 aylık diyeceğim. Ama hemen 7. ayımdayım demem ben. Koca 1 ayı bir anda atlamış gibi yapamam
Bu trimwster da saçma rüyalar görülmesi olasıymış kuzucum çok normalmiş. Hatta bebeğini uzaylıların kaçırdığını görenler falan neler neler takma kafana yani zihnimiz oyun oynuyor bizleBen de çok uyanıyorum uyku uyanıklık arası rüya da çok görüyor insan saçma sapan. Çin de bir yerdeydim düşün Angelina jolie nin kızını filan görüyorum. Film vs izlemedim yanlış anlaşılmasın öyle saçma şeyler. Ki ilerledikçe ne olur bilemiyorum
Acının üstüne gitmissin benim canım zaten tatlıdır valla mahvetti bu beni solda o sagda oksapar ne tarafa yatacagımı şaşırdım vallaBen tetanoz oldum yavrum ikinci gün kolum aşağı çekiyordu kendini ben aksine üzerine yattım çabuk geçti