- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Ben de hala yatıyorumKahvaltı ne yaptınız ben hâlâ yatıyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hala yatıyorumKahvaltı ne yaptınız ben hâlâ yatıyorum da
Bilmiyorum tecrübe edenler ilk gün kakaları ile hepsini batırdıkları genelde bir bebek için bir 10 lu 2 tane 5 Li almışlar. Ekstra eldiven şapka iç zıbın alanda var. Sonra kirlenme hızına makine yetişmiyor kurudu etti diyene kadar sorun oluyor diyorlar bilemiyorum ben 10 lu alacağım birer tane sonrasında 0-3 ay bir daha almam sanırım birer tane beşli var. 3-6 ay alırım bir iki tane de. Bir de işte çıtçıtlı body ler tek altlar alırım yavrum o kadar. Kış bebeği olacağı için triko bir iki parça da gerekebilir.Hastane çıkışı kaç takım alacaksınız? 2 takım mı
Sabah sabah karşına çıkan şeye bak kız tövbe deEki Görüntüle 2910814 şimdi cıktı karsıma nurselek aman hemen kalk bıseyler ye bende yatıyordum acıkmıstım ama yerımden kalktım
Bu bence öyle basit açlıklar için değildir yahuuEki Görüntüle 2910814 şimdi cıktı karsıma nurselek aman hemen kalk bıseyler ye bende yatıyordum acıkmıstım ama yerımden kalktım
Baktım da hemen bu kadardan olmaz yahuYasamademek123 sana da atsın karşısına çıkan şeyi
Ee napimm görduklerımı paylasıyorumSabah sabah karşına çıkan şeye bak kız tövbe de
Bence de hadi kalk Bi tabak hazırlayalım yımırta da olsun mönüdeBaktım da hemen bu kadardan olmaz yahu
Bemım gıbı krıze gırenler ıcın olabılırBu bence öyle basit açlıklar için değildir yahuu
Yımırta deme bana hayatımda yemediğim kadar yedim. Gitmiyor artık canım patates kızartması çekiyor ama yapacak halim yok yumurta iyidirBence de hadi kalk Bi tabak hazırlayalım yımırta da olsun mönüde
Yok kuzum ya böyle bayılacak seviyeye gelenler için tansiyon filan düşüp gözü kararacak kadar olanlar içindir bu dedikleri basit açlıklar iyidirBemım gıbı krıze gırenler ıcın olabılır
Ay ben patates kızartması yeniyim şimdi dün bir hamur işi yemişiiiim belki d ebütün gün ondan yattımYımırta deme bana hayatımda yemediğim kadar yedim. Gitmiyor artık canım patates kızartması çekiyor ama yapacak halim yok yumurta iyidir
Yok kuzum benim de halim yok yapacak. Yoksa yerdim iştah patlaması yaşıyorum ben piuu midem de sürekli havai fişekler her şey çekiyor. Üç dört tane midem olsa yerimAy ben patates kızartması yeniyim şimdi dün bir hamur işi yemişiiiim belki d ebütün gün ondan yattım
Beemde. Hıc gelemiyorum aclıga sinirlenıyroum tahammulum olmuyor oda sanırım unsılının bır parçası o mıde dolacak yemek yenecek bırısının acıktıgını düşününce de kendım gıbı sanıyorum neyse cok ac kalmayalım dıe attım ıyı deggılmıs dıe tabıkı allah korusun bız ne ıcın ugrasıyoruz bebekelrımız ıcın bak yazıyı okuyunca hemen fırladım meselaYok kuzum ya böyle bayılacak seviyeye gelenler için tansiyon filan düşüp gözü kararacak kadar olanlar içindir bu dedikleri basit açlıklar iyidir
Okumus zaten ortaya attımYasamademek123 sana da atsın karşısına çıkan şeyi
Aman dur kilyacım dur sakin pişman olacağın şeyler yapmaYok kuzum benim de halim yok yapacak. Yoksa yerdim iştah patlaması yaşıyorum ben piuu midem de sürekli havai fişekler her şey çekiyor. Üç dört tane midem olsa yerim
Kolum felaket ağriyoe butün isi esime yaptirihorum valla menemen yapabildi ancaKahvaltı ne yaptınız ben hâlâ yatıyorum da
Haklısın kuzum zaten normalde erken yapın kahvaltıyı diyorlar da biz işte tembellik ediyoruz. Gece düzgün yatamayıncaBeemde. Hıc gelemiyorum aclıga sinirlenıyroum tahammulum olmuyor oda sanırım unsılının bır parçası o mıde dolacak yemek yenecek bırısının acıktıgını düşününce de kendım gıbı sanıyorum neyse cok ac kalmayalım dıe attım ıyı deggılmıs dıe tabıkı allah korusun bız ne ıcın ugrasıyoruz bebekelrımız ıcın bak yazıyı okuyunca hemen fırladım mesela
Halim olsa yapardım ama halim yokAman dur kilyacım dur sakin pişman olacağın şeyler yapma
Ben yumurta mı koydum aç ilaçlarımı içeyim şimdi
Demek ki sadece benim eşim değil. İki saati bulur bir şey yapmasıKolum felaket ağriyoe butün isi esime yaptirihorum valla menemen yapabildi anca