- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Hosgeldın kuzummmkızlarrrrr merhabalar aralarda bazen kaçırsamda sürekli takip ediyorum sayfayı..
yaa hepinize maşallah fotolara bayıldım kızlar çok güzel görünüyorsunuz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldın kuzummmkızlarrrrr merhabalar aralarda bazen kaçırsamda sürekli takip ediyorum sayfayı..
Ben buldum beden kestiremiyorumÇok şıkmış canım iyi günlerde kullan ben hala bulamadım ya birşey pijama takımı uzun kol mu olsun yarım kol mu ekru mu olsun çok açık tatlı bir pembe mi bunun gibi bayağı bir soru var kafamın içinde
Allah’ın izniyle nasip olur canım zaman su gibi akıp geçsede bebişlerimizi kucağımıza slsakCanın nasıl isterse ben ayrıca pıjaama takım alıcam ertesı gun hastane odasında resım ıcın aldım ınsallah nasıp olursa
Tabi birde o dert var ya bide geçen arkadaşım dediki ben kendime birde siyah gecelik almıştım eğer kanamam çok olursa diye banada mantıklı geldi gibi alsam mı acabaBen buldum beden kestiremiyorum
Güzeş kalpli arkadaşımmmmmm güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniylekızlarrrrr merhabalar aralarda bazen kaçırsamda sürekli takip ediyorum sayfayı..
hoşbuldum cnm.Kuzuum hoş geldin
saol cnm hoşbuldum.ben hep sessizce sizlerleyim.kopamıyorum bu topikten kopmak da istemiyorumHosgeldın kuzummm
cnmmm.yol arkadaşım benim.allahın izniyle güzel haber vereceğim günler gelecek 10 güne kadar adet bekliyorum.aksilik olmazsa başlicaz transfer tedavisine nasipse..Güzeş kalpli arkadaşımmmmmm güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle
Tabıı canımm ayrılmayalım daha ne bebekler cıkacak bu topıktennnsaol cnm hoşbuldum.ben hep sessizce sizlerleyim.kopamıyorum bu topikten kopmak da istemiyorum
Oyyy az kalmışş yaa lütfen çoook pozitif ol herşey güzel olcakk kuzum benim heyecanla bekliyorum haberlerinicnmmm.yol arkadaşım benim.allahın izniyle güzel haber vereceğim günler gelecek 10 güne kadar adet bekliyorum.aksilik olmazsa başlicaz transfer tedavisine nasipse..
Az kalmış canım inşallah hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır bu sefercnmmm.yol arkadaşım benim.allahın izniyle güzel haber vereceğim günler gelecek 10 güne kadar adet bekliyorum.aksilik olmazsa başlicaz transfer tedavisine nasipse..
Gunaydınnn canımmm yaa ben yuvarlak modelım Kilya nın yanında lafım olmaz ama yınede tesekkur ederımYatana kadar meyve yiyip süt su içip durdum sabaha kadar wc ye taşındım Cuma günaydını benden gelsin o zman Hayırlı Cumalar aşkolar güzel bir gün olsun herkese
G Ü - N A Y - D I N
Kilya Yasamademek123 pozlarınıza bayıldımmm kızlarrr yaa maşallahh ne güzel çıkmışsınız öylee ponçik göbüşlüler sizi
Ay ne güzel ben zorla içiyorum suyu yaaGunaydınnn canımmm yaa ben yuvarlak modelım Kilya nın yanında lafım olmaz ama yınede tesekkur ederım
Benım bas ucumda da 2 tane 1 bucuk lt lık su şişeleri biri bıttı bırıde yarım suanda saat bası da wc bırde gazzz uufff neden bılmıyorum
Bana dayanmııyor ılk hamıle oldugum an itibari ile ayrı paketli sular alıyoruz yokksa kımse dolduramaz okadarAy ne güzel ben zorla içiyorum suyu yaa
Ben de şişe alıyorum içiyim diye bir sürü cam şişelerim de var ama bil bakalm kim su içmiyor zorla morla 1.5 lt ye ulaşıyorumBana dayanmııyor ılk hamıle oldugum an itibari ile ayrı paketli sular alıyoruz yokksa kımse dolduramaz okadar
Eki Görüntüle 2910077
Sadece elbiseyi denemek içindi biraz geniş gelen eski abiye. Birinin çekmesi şart kızlar olmuyor hiza olarak. Bir de bacağı öne çekerseniz daha küçük çıkıyor bir de siyah giyerseniz tiny miracle @nurselek karartamadım telefonda uygulama kullandın mı sen
Maşallah kızlar sizlereEki Görüntüle 2910114 yaa tombıklık karanlıkta bılee bellıı neyseee bende uydum yarım yamalak cektım sırf size sizin icin arkaa önnn giidyorrr
İns o güzel günde sağlıkla kullan.Eki Görüntüle 2910122 Eki Görüntüle 2910123 kızlar ben bu sabahlıktan aldım dogum sonrası resım icin bırde duz beyaz bebege tulum aldım tuhafıyeden de dantel aldım bu resımden esınlenerek bunun kadar yogun olmasa da sadece yakasında ve bılekten dıktıryorum bırde sapka ya ınsallahh dogum sonrası anne bebek aike resımlerınde guzel olsun anı dıe
Cnm tedavin hayırlı uğurlu ve rahat başlasin sonu ins bebisli olsuncnmmm.yol arkadaşım benim.allahın izniyle güzel haber vereceğim günler gelecek 10 güne kadar adet bekliyorum.aksilik olmazsa başlicaz transfer tedavisine nasipse..
Tatlım ben unsılınle felan savasıyorum hergun ıgne kullanıyorum benım ondandır bu kadar olması normal degıl zatenBen de şişe alıyorum içiyim diye bir sürü cam şişelerim de var ama bil bakalm kim su içmiyor zorla morla 1.5 lt ye ulaşıyorum
Tesekkurler canoMaşallah kızlar sizlere
İns o güzel günde sağlıkla kullan.
Cnm tedavin hayırlı uğurlu ve rahat başlasin sonu ins bebisli olsun