- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Sagolll kuzummm erken yasta anne olunca rabbım herkese nasıp etsınKızzz çok tatlısınız yaaa maşallahhhhhh kolay mı bee üçüncüyü doğuruyosun maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolll kuzummm erken yasta anne olunca rabbım herkese nasıp etsınKızzz çok tatlısınız yaaa maşallahhhhhh kolay mı bee üçüncüyü doğuruyosun maşallah
Alsakta onların arkasında dolanmaktan veririz canım hiç kafama takmıyorum o yüzden ve en güzel zamanlardayız ben artık kulaklarımı tıkadım söylenenlereKızz karanlıktan oyle normal halımı atsam şok olursunuz 82 kılo oldum benn vallaa ama kendımle özleşmiş haldeyım oyle sıkayet gıbı bıdırdandıgıma bakmayın napayım evde ye iç yat ablam yjne ıyısın ben olsam 100 olurdum dıyorlar benım ablam 30 kılo almıs hamılelık boyunca bazılarından da 25 kılo felan duydum 10 gun sonra 6 su bıtıyot 7. Ayımızdayız herhalde ınsallahh ozamana kadar da bı bu kadar almam herlhalde dıe kendımı motuve edıyroum
Allah razı olsun eşim çok yardımcı o konuda çok şanslıyımO
Yaaa o zaman haklısın kuzucum ya yavaş yavaş yapmak lazım, hallolur illa ki kendini yormadan eşin de yardımcıysa zaten şanslısın demektir
Masallahh canımm cok şükür bende duacıyım herzaman bı bardak su almaz elımden yemek felan hıcbısey istemez uykusunda bile bana yanlıskla degmeye korkar sureklı tesellı eder az kaldı az kaldı dıe rabbbım basımdan eksık etmesın dıe dua edıyroumAllah razı olsun eşim çok yardımcı o konuda çok şanslıyım
At at beklemedeyizAynen kocaman bir şey oluyorsun bol şeylerin içinde öyle kuzum iyi bir şeyler olursa atarım
Maşallah canım allah ağzınızın tadını bozmasın daim olsunAllah razı olsun eşim çok yardımcı o konuda çok şanslıyım
Çok şıkkmışşş foto çekimi için hazırlıklarrr ohhhEki Görüntüle 2910122 Eki Görüntüle 2910123 kızlar ben bu sabahlıktan aldım dogum sonrası resım icin bırde duz beyaz bebege tulum aldım tuhafıyeden de dantel aldım bu resımden esınlenerek bunun kadar yogun olmasa da sadece yakasında ve bılekten dıktıryorum bırde sapka ya ınsallahh dogum sonrası anne bebek aike resımlerınde guzel olsun anı dıe
Sagolasınn tatlımmm ınsallahh kullanmakta nasip olurÇok şıkkmışşş foto çekimi için hazırlıklarrr ohhh
Haklısın kuzum belli olmazBelki heveslenip paylaşırız diye düşünüyorlar kendilerince
Haklısın canım amiin inşallahKızlar sanırım bızden sonrakı nesil bunları okudukca bunlar neyın kafasını yasamıs dıyecekelr neler olmus neler 1 sene boyunca konusmus dıyecekler ınsallahh daha da uzun zamanlarımız olur ınsallah
Hadi hayırlısı ile canım. İyi günlerdeEki Görüntüle 2910122 Eki Görüntüle 2910123 kızlar ben bu sabahlıktan aldım dogum sonrası resım icin bırde duz beyaz bebege tulum aldım tuhafıyeden de dantel aldım bu resımden esınlenerek bunun kadar yogun olmasa da sadece yakasında ve bılekten dıktıryorum bırde sapka ya ınsallahh dogum sonrası anne bebek aike resımlerınde guzel olsun anı dıe
Allah bozmasın inşallah hep böyle güzel ve huzurlu şekilde devam eder Allah evlatlarımızıda iyi insanlarla kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsınMasallahh canımm cok şükür bende duacıyım herzaman bı bardak su almaz elımden yemek felan hıcbısey istemez uykusunda bile bana yanlıskla degmeye korkar sureklı tesellı eder az kaldı az kaldı dıe rabbbım basımdan eksık etmesın dıe dua edıyroum
Herhalde zamanında yasadıgım o kötü 8 yılın hedıyesı dıyroum rabbım herkese saglık huzur afıyet versın ınsallahh
Amin canım hepimizin inşallahMaşallah canım allah ağzınızın tadını bozmasın daim olsun
Kuzuum hoş geldinkızlarrrrr merhabalar aralarda bazen kaçırsamda sürekli takip ediyorum sayfayı..
yaa hepinize maşallah fotolara bayıldım kızlar çok güzel görünüyorsunuz..
Çok şıkmış canım iyi günlerde kullan ben hala bulamadım ya birşey pijama takımı uzun kol mu olsun yarım kol mu ekru mu olsun çok açık tatlı bir pembe mi bunun gibi bayağı bir soru var kafamın içindeEki Görüntüle 2910122 Eki Görüntüle 2910123 kızlar ben bu sabahlıktan aldım dogum sonrası resım icin bırde duz beyaz bebege tulum aldım tuhafıyeden de dantel aldım bu resımden esınlenerek bunun kadar yogun olmasa da sadece yakasında ve bılekten dıktıryorum bırde sapka ya ınsallahh dogum sonrası anne bebek aike resımlerınde guzel olsun anı dıe
Canın nasıl isterse ben ayrıca pıjaama takım alıcam ertesı gun hastane odasında resım ıcın aldım ınsallah nasıp olursaÇok şıkmış canım iyi günlerde kullan ben hala bulamadım ya birşey pijama takımı uzun kol mu olsun yarım kol mu ekru mu olsun çok açık tatlı bir pembe mi bunun gibi bayağı bir soru var kafamın içinde
Aminn canım cemı cumlesı ıle ınsallahhAllah bozmasın inşallah hep böyle güzel ve huzurlu şekilde devam eder Allah evlatlarımızıda iyi insanlarla kadir kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın