E heralde canım biliyorum. Ben hâlâ duraklama devrindeyim alamıyorum bişeArtık en son o tarz şeyler indirimsiz olmasını da göze alaraktan alayım diyorum. Kız o kadar eksik var ki bir tek onlara kalsın iş
Yaa işte evwr her halukarda İnternet uygun oluyor da. Bazı şeylerde de nette güvenilir satıcıları iyi seçmek lazımCanım bızım gelin eczanede calısıyor bı kac sey sordugumda ınternetten alırsan daha uygun alırsın cunku bızım aldıgıımız adet le ınternetrekıler bır degıl onlar daha ıyguna satıyor demıstı
Aa yarın senin gününAyy kızlar ben de çok heyecanlıyım yarın gitcem inşallah cinsiyeti netleştircek çocuğum gösterirse kendinibir de şu nifty sonucu çıkmadı bugün 10 gün oldu hayırlısıyla öğrenseydik onu sa daha rahatlicaktım
Evet kuzum Allahın izniyleAa yarın senin günün
Alırsın olsun nolcak çok vaktin var daha kuzumEvet kuzum Allahın izniyleama ben alışverişe gidemicem eve dönücem ama haftayaaa üç beş bişi çorap bile olsa almayı planlıyorum yeter gariii
Sanırım en bilindik siteler den bakmak lazımAa yarın senin günün
Yanlıs yere yazmısımSanırım en bilindik siteler den bakmak lazım
Hadı ınsallahh senden de guzel haberler beklıyrouzzEvet kuzum Allahın izniyleama ben alışverişe gidemicem eve dönücem ama haftayaaa üç beş bişi çorap bile olsa almayı planlıyorum yeter gariii
Saol canım benimmHadı ınsallahh senden de guzel haberler beklıyrouzz
Tabi ben sizden iki ay geri geliyorum ama insan özeniyor vallaa ne yalan söyliyimAlırsın olsun nolcak çok vaktin var daha kuzumzaten ara ara duraksıyoruz biz de
Ay özenilmez mi çok heyecanlıyız hepimizTabi ben sizden iki ay geri geliyorum ama insan özeniyor vallaa ne yalan söyliyim
15 güne çıkıyor diyorlar kuzum inşallah sorunsuz gelecekAyy kızlar ben de çok heyecanlıyım yarın gitcem inşallah cinsiyeti netleştircek çocuğum gösterirse kendinibir de şu nifty sonucu çıkmadı bugün 10 gün oldu hayırlısıyla öğrenseydik onu sa daha rahatlicaktım
Ay normalde 2 ay nedir ki dersin ama su hamilelikte aylar yıl gibi geciyor yemin ederim gün bile cok önemliTabi ben sizden iki ay geri geliyorum ama insan özeniyor vallaa ne yalan söyliyim
Kuzumm benımde gıtmem lazım gıdecek bır hal arıyorum yaptırabiliyorsun dıe bılıyorum dr umla hıc konusmadım amaKizlar ya az önce arka dislerimden biri kırıldı zaten bu süreçte dolgusu düşmüştü dişin arka kismi kırıldı şimdilik agri yok ama cok korkuyorum agri başlarsa ne yapacagim bu süreçte diş tedavisi olmak mümkün mü
Şimdiden sıkıntı basti ağrırsa ne yapacağım diye senin neden gitmen gerekiyor?dişlerim hep sorunludur benim böyle bisey olacagi aklima gelmiştiKuzumm benımde gıtmem lazım gıdecek bır hal arıyorum yaptırabiliyorsun dıe bılıyorum dr umla hıc konusmadım amanurselek yaptırdı yaptıranlar da var aadece cekmek sıkıntı dıe biliyorum
Hey maşallahhhh
Maşallllaahh