- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Demek ki bu dönemlerin doğal işleyişiBende öyleyim sabah gözümü açıp açmaz çikolata alıyorum dolaptan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki bu dönemlerin doğal işleyişiBende öyleyim sabah gözümü açıp açmaz çikolata alıyorum dolaptan
Sorması ayıp olmazsa sızlerın temızlık fıyatları ne kadar İstanbul mu yuksek sadeceBen de tanımıyorum ama eşim sordu erkeklerden birine o da sağ olsun resmen liste verdi ilkini aradık. Evim berbattı zaten gelen güvenilir olsun yeterdi fazla bir şey beklemiyordum her temizlik fazla idi kapıcı filan varsa sorun kuzum
Anladım yavrum o zaman arkadaş çevresine sorcan ya da en kötü temizlik şirketi arayacaksın pahalı oluyor onlar biraz ama bir iki defalık idare edilir mecburen
Bulamazsan önden açılan sütyenler var ya, onlardan alabilirsin canım.Kızlarrr gunaydınn nemde kendıme desteklı emzırme sudyenı arıyorum ama bulamadım sitelerden bakıyorum tabi siz eger karsılasırsanız burdan bana da yazar mısınız? Bugun de sacma bıseyle ılgılenıyorum sabah sabah
Ewet hep onlardan goruyroum ama ben alıamıaım desteklılere cok buyuk gogusler olmadıgı ıcın ıllaa bulmam lazımBulamazsan önden açılan sütyenler var ya, onlardan alabilirsin canım.
Günaydın canım. Ben gezmeden de şişim merak etme Eşim sabah koca ayağım diye sevdi beni işe giderken niye öyle dedin ya dedim ayağıma baktım şiş. Olcak da aşkım olsun sabret diyorGunaydnn kızlar hala ayaklarm sis inanamiyorum bu kadar yorulduguma size tavsiyem internettem degilde gezerek alacaksaniz daha agırlasmadan alacaklarinizi alın felaket yoruldm hala yatıyormbenim esim inatci dokunmadan almıyor adam ne gelecegi nerden belli diye
Valla bende bu kadar sismemistim aslında yürümeyi unutmusum resmen evde kala kala olsun hersey bebisler icin onlar iyi olsn sislikte gecer kiloda giderGünaydın canım. Ben gezmeden de şişim merak etme Eşim sabah koca ayağım diye sevdi beni işe giderken niye öyle dedin ya dedim ayağıma baktım şiş. Olcak da aşkım olsun sabret diyor
El kemiklerim ayaklarım ağrıyarak uyanıyorum yani anlayacağın ben İnşallah artarak devam etmez bu durum
İnşallahValla bende bu kadar sismemistim aslında yürümeyi unutmusum resmen evde kala kala olsun hersey bebisler icin onlar iyi olsn sislikte gecer kiloda gider
Bne almıştım e bebekten kuzum otribebenin Di sanırımKızlar burun aspiratoru baktınız mı hic ne almayı düsünüyorsnuz
Zaten hep otri bebe görüyorm interneyye ucunun sürekli kullan at olmasi cok kotu hergun yapiliyor mu aceba bakım nasil oluyor kievimdeyim gectim sükür ama annemi ozledimBne almıştım e bebekten kuzum otribebenin Di sanırım
Degerler vallaaGünaydın kuzularr
Dudaklarımın yanlarından çeneme doğru akmış bir çikolata şeklinde egzama olmuş her gün yeni birşey oluyor ama bizi uyandıran minnak tekmeler herşeye değmez mi yaaaa
Yanliz egzemayı cikolataya benzetmeyende ne biliyimGünaydın kuzularr
Dudaklarımın yanlarından çeneme doğru akmış bir çikolata şeklinde egzama olmuş her gün yeni birşey oluyor ama bizi uyandıran minnak tekmeler herşeye değmez mi yaaaa
Ay yok yavrum şimdi baktım senin için. E bebeğin kendi markası baby plus. Kesin otri pahalı gelmiştir sümük için yeter bu demişimdir derim yani benZaten hep otri bebe görüyorm interneyye ucunun sürekli kullan at olmasi cok kotu hergun yapiliyor mu aceba bakım nasil oluyor kievimdeyim gectim sükür ama annemi ozledim
Evet benzetme perfect peki onun egzama olduğuna eminmiyizGünaydın kuzularr