Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Covid aşısı mı ? Kan sulandırıcılar zaten günlük etki ediyor çok kafana takılıyorsa bir hafta on gün kan sulandırıcı yazsın doktorun. Ayrıca son araştırma verilerinde pıhtılaşma yan etkisinin asılsız olduğu yazıyordu aşı için. Bir tek astra zenecada varmış o da Türkiye de yok zaten.kızlar kimler aşı yaptırıcak. Benm doktorum aşı olabilirsin dedi başka bir doktor da aşı kesinlikle kan pıhtılaşması yapıyor riske atma bebeğini dedi. Ve ben bu süreçte hiç kan sulandırıcı içmedim onun korkusu var
Demek ki gerek görmemiş canım genelde bu haftalar arasında yapılıyorDiğer sorum şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu ben 24. Haftaya girdim dr beni 27. Haftada kontrol için çağırdı ve şeker yuklemesinden bahsetmedi
Anladım yavrum o zaman arkadaş çevresine sorcan ya da en kötü temizlik şirketi arayacaksın pahalı oluyor onlar biraz ama bir iki defalık idare edilir mecburenYaa ne güzel şans olmuş valla
Ayy yok biz ev aldık bina da sıfır ne kapıcısı var ne bişeyi
Valla dogru söylüyosn ya ben abur cuburu abarttm.bu ara cok cikolata yiyorumCokk normal bende oyle ohh cnaımız ustemıski yemişiz
Vallais gibiymis anne evi Allah basimizdan eksik etmesin onlarıKız yine iyi bak yarım kilosu şişkinliktir bir kilo da bence az bile ben en az iki alırdım annemin yanında olsam. Her canımın çektiğini yaptırarak
Amiiiin amin aminValla
Vallais gibiymis anne evi Allah basimizdan eksik etmesin onları
Off bende niye böyle çikolataya düştük ki. Hiç öyle değildi oysa ki çikolata konusundaValla dogru söylüyosn ya ben abur cuburu abarttm.bu ara cok cikolata yiyorum
Hmm anladım canım sağolCovid aşısı mı ? Kan sulandırıcılar zaten günlük etki ediyor çok kafana takılıyorsa bir hafta on gün kan sulandırıcı yazsın doktorun. Ayrıca son araştırma verilerinde pıhtılaşma yan etkisinin asılsız olduğu yazıyordu aşı için. Bir tek astra zenecada varmış o da Türkiye de yok zaten.
Canim ben oldum biontech 13. Haftada doktorun onay vermesiyle Ben kullaniyorum igne olarak ama Subat annelerinde de de olanlar var kan sulandirici kullanmayan.kızlar kimler aşı yaptırıcak. Benm doktorum aşı olabilirsin dedi başka bir doktor da aşı kesinlikle kan pıhtılaşması yapıyor riske atma bebeğini dedi. Ve ben bu süreçte hiç kan sulandırıcı içmedim onun korkusu var
Off ben de aynı durumdayım asla kesmiyor çikolata ve şekerli bişiler isteği ve canım bişeyi isterse yerim öyle bi iradem de yokOff bende niye böyle çikolataya düştük ki. Hiç öyle değildi oysa ki çikolata konusunda
kullanmayan Var mı güzel haber. bir tek ben kullanmıyorum gibi geldi bana oksapar flan diyordu kızlar bana hiç kullandırmadılarCanim ben oldum biontech 13. Haftada doktorun onay vermesiyle Ben kullaniyorum igne olarak ama Subat annelerinde de de olanlar var kan sulandirici kullanmayan.
Bende öyleyim başta canım çekmiyordu tatlı pek şimdi her öğünOff ben de aynı durumdayım asla kesmiyor çikolata ve şekerli bişiler isteği ve canım bişeyi isterse yerim öyle bi iradem de yok
Rabbim herkesi korusun inşallahkullanmayan Var mı güzel haber. bir tek ben kullanmıyorum gibi geldi bana oksapar flan diyordu kızlar bana hiç kullandırmadılar
korona olan 2 hamile arkadasım var bi tanesi doğuma 1 hafta kala oldu. Diğeri son ayında şuan oldu ve erken doğum olabilir demiş doktor ağır geçiyormuş. Evden çıkmasam da gelirse eşimden gelebilir korkusu var. Kasım ayında da eşimden gelmişti ve covid olmustuk
Aminnn Allah a emanetiz artık inşallah sıkıntı olmadan kavuşuruz bebişlereRabbim herkesi korusun inşallah
Vallahi her doktor farkli tedavi uygulamasi bana 35. Haftaya kadar kullancaksin dedi hem igne hem corasprin kullaniorum Yani kuzum benim Allah a emanetiz cidden heryerden gelebilir vaka sayilari yine artmis iyi karar vermek gerekiyorkullanmayan Var mı güzel haber. bir tek ben kullanmıyorum gibi geldi bana oksapar flan diyordu kızlar bana hiç kullandırmadılar
korona olan 2 hamile arkadasım var bi tanesi doğuma 1 hafta kala oldu. Diğeri son ayında şuan oldu ve erken doğum olabilir demiş doktor ağır geçiyormuş. Evden çıkmasam da gelirse eşimden gelebilir korkusu var. Kasım ayında da eşimden gelmişti ve covid olmustuk
canım bende kullanmıyorum aşı konusunda çok kararsızım benim doktorum da ol dedi de bilmiyorum. aile hekimi takip ettiğim hamilelerin yarısı oldu yarısı olmadı doktorlar ikiye bölünmüş durumda diyor açıkçası hiç istemiyorumkullanmayan Var mı güzel haber. bir tek ben kullanmıyorum gibi geldi bana oksapar flan diyordu kızlar bana hiç kullandırmadılar
24-28 arası yapılıyor diye biliyorum ama 25.haftada yaptırıcamDiğer sorum şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu ben 24. Haftaya girdim dr beni 27. Haftada kontrol için çağırdı ve şeker yuklemesinden bahsetmedi
Afiyet olsunnn bende yanıma destek arıyorum yaValla dogru söylüyosn ya ben abur cuburu abarttm.bu ara cok cikolata yiyorum
Bende öyleyim sabah gözümü açıp açmaz çikolata alıyorum dolaptanOff bende niye böyle çikolataya düştük ki. Hiç öyle değildi oysa ki çikolata konusunda