- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 29
Anladım canım teşekkür ederim bilgin içindoktorum d vitamini eksikliğinden olabilir dedi canım önceden de kullandığım ilacı kullanabileceğimi söyledi iki haftadır haftada bir kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım teşekkür ederim bilgin içindoktorum d vitamini eksikliğinden olabilir dedi canım önceden de kullandığım ilacı kullanabileceğimi söyledi iki haftadır haftada bir kullanıyorum
Off ben de öyleyim ya evi bişey götürüyor. Ben temizlikçi de tanımıyorum napcam ya kimi bulcamBen gobeğimi bir sağa bir sola deviriyorum
Oyy ne kıymetli abladır o varligi yeter Allahim sifa versin kuzumSağol canım ablam kullanıcal inşallah ona yaptım yatağa bağımlı anlam var benim
Hamıleleıgın herhali guzel olsunn en azından ınssallahh bebeklerde dogunca kendımıze gelmeye calıstıkca kocalrada farklı gelırHamilelik bi saldı dimi kendini bende öyleyim ya sacımı yapmadan duramazdm ama düzleştirici calısmıyr haftalardır
Cokk normal bende oyle ohh cnaımız ustemıski yemişizAyagimin tozuyla ilk is tartildim 1.5 kilo almisim 10 gündeaya vuramıyorm kendimi
Yaa ne guzel bak aile olmak kardes olmak boyle bıseyySağol canım ablam kullanıcal inşallah ona yaptım yatağa bağımlı anlam var benim
Aynen öyle varlığı yetr Aminn kuzumOyy ne kıymetli abladır o varligi yeter Allahim sifa versin kuzum
Maşallah kuzuya. Her şey yolunda gider umarım Şükür iyiyiz. İnşallah da sorunsuz sıkıntısız hepimiz kavuşalım kuzularımızaCalısıyorum canım bazen girip okuyorum yetişemiyrm acayip yorgun hissediyrm kendimi minnoşum 12 haftalık oldu şükür 2 hafta sonra ikili tarama ve cinsiyet inşallah canım bakalım sizler neler yapıysnz minnoşlar büyüdü baya sizinkiler
Yaa ne guzel bak aile olmak kardes olmak boyle bıseyy
Ben de zor buldum yavrum. Mecbur sağa sola konu komşuya sor. Ev hep öle ne yapcan temizlik yapılmıyorOff ben de öyleyim ya evi bişey götürüyor. Ben temizlikçi de tanımıyorum napcam ya kimi bulcam
İyi günlerde kullansın inşallah kuzum benim Eline sağlıkSağol canım ablam kullanıcal inşallah ona yaptım yatağa bağımlı anlam var benim
Buraya da 1 sene olcak taşınalı daha kimseyi tanımıyorumBen de zor buldum yavrum. Mecbur sağa sola konu komşuya sor. Ev hep öle ne yapcan temizlik yapılmıyor
İnşallah canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalımHamıleleıgın herhali guzel olsunn en azından ınssallahh bebeklerde dogunca kendımıze gelmeye calıstıkca kocalrada farklı gelır
Kız yine iyi bak yarım kilosu şişkinliktir bir kilo da bence az bile ben en az iki alırdım annemin yanında olsam. Her canımın çektiğini yaptırarakAyagimin tozuyla ilk is tartildim 1.5 kilo almisim 10 gündeaya vuramıyorm kendimi
Amin canım inşallahİyi günlerde kullansın inşallah kuzum benim Eline sağlık
Ben de tanımıyorum ama eşim sordu erkeklerden birine o da sağ olsun resmen liste verdi ilkini aradık. Evim berbattı zaten gelen güvenilir olsun yeterdi fazla bir şey beklemiyordum her temizlik fazla idi kapıcı filan varsa sorun kuzumBuraya da 1 sene olcak taşınalı daha kimseyi tanımıyorum
İnşallah canım hayırlısıyla kucagımıza alıp hayırlısıyla büyütelim inşallahMaşallah kuzuya. Her şey yolunda gider umarım Şükür iyiyiz. İnşallah da sorunsuz sıkıntısız hepimiz kavuşalım kuzularımıza
Yaa ne güzel şans olmuş vallaBen de tanımıyorum ama eşim sordu erkeklerden birine o da sağ olsun resmen liste verdi ilkini aradık. Evim berbattı zaten gelen güvenilir olsun yeterdi fazla bir şey beklemiyordum her temizlik fazla idi kapıcı filan varsa sorun kuzum