Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında alınan vutaminlerle beraber tırnak ve saclar guclenır derler ama ben farketmedım tatlım evde hep dınlenerek gecırdığim iicn saclarımı da dagıtmaıyroum hep topuzu dola dur ondan anlamadımMerhaba kızlar suan 12 haftadayım sacınız döküldümü bu haftalarda
Aman kuzu dıkkat et koku dokunmasın sanaVernik aşamasındayımm
Benmkide toplu ama tarayınca cok fazla dökülüyor anlamadm yaniAslında alınan vutaminlerle beraber tırnak ve saclar guclenır derler ama ben farketmedım tatlım evde hep dınlenerek gecırdığim iicn saclarımı da dagıtmaıyroum hep topuzu dola dur ondan anlamadım
Benim bir aydır falan çok dökülüyor avuç avuç o şekilde o yüzden d vitamini kullanmaya başladım o biraz engellediMerhaba kızlar suan 12 haftadayım sacınız döküldümü bu haftalarda
Maske taktım balkonda yaptım çok teneffüs etmemeye çalıştım kokuyu. Zaten bitti sayılır tek kat kaldı canım onu da yarın yaparım biterAman kuzu dıkkat et koku dokunmasın sana
Çook şıkkVernik aşamasındayımm
Saglıklı gunlerde kullan ınsallahh canımMaske taktım balkonda yaptım çok teneffüs etmemeye çalıştım kokuyu. Zaten bitti sayılır tek kat kaldı canım onu da yarın yaparım biter
Vallaa tarama yapmıyorum normal tarama dusa gurdıkce kremle bırlıkte tarayıp dokulenlerı alıyorum saclarım kuruyor o kadar hatta bı kere kayınvalıdem e bı yerden laf acılınca soyledım aaa sen saclsrın taranacak mı gezıyorsun dedıBenmkide toplu ama tarayınca cok fazla dökülüyor anlamadm yani
Bende öyle yapıyorum banyodan banyoya saçlarım düz olduğu için belli bile olmuyor taranmadığı bir düzleştirirken banyo dışında tarakla haşır neşirimVallaa tarama yapmıyorum normal tarama dusa gurdıkce kremle bırlıkte tarayıp dokulenlerı alıyorum saclarım kuruyor o kadar hatta bı kere kayınvalıdem e bı yerden laf acılınca soyledım aaa sen saclsrın taranacak mı gezıyorsun dedı
D vitamini eksikliğimi yani canım doktorun mu yazdıBenim bir aydır falan çok dökülüyor avuç avuç o şekilde o yüzden d vitamini kullanmaya başladım o biraz engelledi
Calışmayınca evde olunca taranmıyr canımVallaa tarama yapmıyorum normal tarama dusa gurdıkce kremle bırlıkte tarayıp dokulenlerı alıyorum saclarım kuruyor o kadar hatta bı kere kayınvalıdem e bı yerden laf acılınca soyledım aaa sen saclsrın taranacak mı gezıyorsun dedı
Uaa sorma ben kendımle ugraslamyı sevıyrodum evde bıle olsam ama oyle bı hale geldim kı yoluma gıdemıyorum ayak tırmaklarım uzadı gıtmem lazım ona bıle gıdemedımCalışmayınca evde olunca taranmıyr canım
Ben gobeğimi bir sağa bir sola deviriyorumYok evimi temizleyemezken şunu yapmışım kaç zamandır elimde Bi bitsin artık dedim yaaa
Sen nerelerdeydin kuzumCalışmayınca evde olunca taranmıyr canım
doktorum d vitamini eksikliğinden olabilir dedi canım önceden de kullandığım ilacı kullanabileceğimi söyledi iki haftadır haftada bir kullanıyorumD vitamini eksikliğimi yani canım doktorun mu yazdı
Hamilelik bi saldı dimi kendini bende öyleyim ya sacımı yapmadan duramazdm ama düzleştirici calısmıyr haftalardırUaa sorma ben kendımle ugraslamyı sevıyrodum evde bıle olsam ama oyle bı hale geldim kı yoluma gıdemıyorum ayak tırmaklarım uzadı gıtmem lazım ona bıle gıdemedım
Çook şıkk
Sağol canım ablam kullanıcal inşallah ona yaptım yatağa bağımlı anlam var benimSaglıklı gunlerde kullan ınsallahh canım
Calısıyorum canım bazen girip okuyorum yetişemiyrm acayip yorgun hissediyrm kendimi minnoşum 12 haftalık oldu şükür 2 hafta sonra ikili tarama ve cinsiyet inşallah canım bakalım sizler neler yapıysnz minnoşlar büyüdü baya sizinkilerSen nerelerdeydin kuzum