- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Kac kilosun ki canım boyunla orantili miCqnim 58 62 neki oyle olsa hic.takmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kilosun ki canım boyunla orantili miCqnim 58 62 neki oyle olsa hic.takmam
İdeal kilom 65 kemik ve kas ölçümü yaptirdim diyetisyen 64 doktor 65 olduğunu söyledi...ama iste 10-15 fazlam varKac kilosun ki canım boyunla orantili mi
Ben burdayım okuyorum sürekli yazdıklarınızı tek tek cevap vermeye yetişemiyorum. Geç kalıyorum yazmak için. Bende transfer hazırlığındayım daha günüm belli değil 22 Nisan kontrolüm var herhalde belli olur.Yaa listede bir cok kisi var nerde herkes adını yazdıran kaçmış
Verirsn ya sıkı bir diyet bide su ilaclardan kurtulmak lazim ama dilerim ki dogum kilolariyls beraber verirsnİdeal kilom 65 kemik ve kas ölçümü yaptirdim diyetisyen 64 doktor 65 olduğunu söyledi...ama iste 10-15 fazlam var
Yaaa sizinki kötüymüş, kalçadan çok daha zor oluyor sanırım. Benimki göbekten 2 flakonu tek şırıngada yapıyorum, aşırı can yakıyor sonrasında ama yapacak birşey yok malesef ki. Sonu güzel olsun da bu acıları unutalım inşallahBenim de prolutex dışında iğnem yok.o da üç vünde bir kalçadan vurulan yer arı dokmuş gibi şiş ve büyük bir sertlik oluştu.
Ben de fitil vermesinden çok korkuyordum transfer sonrası. Amaaa çok şükür korktuğum olmadı en azından şu an için 3 hap 1 iğneyle yola devam ediyorum. Sizin de öyle olur belki dert etmeyin şimdidenKizlr kiloya aldirmayın bn normalde hep 57 58 max olurum ama opuyla birlikte 62 kg oldm şok oldum sonra ilaclari birakip dikkat edince gitti simdi estrofeme bagli yine 1 2 kilo aldm maleseg bu ilaclar varken böyke
Sizlere bisey sorcm ben insallah transfer olucam bi on güne sizce progestan fitil cok mu zor bn vajinal takntiliyim ittiremem diye cok korkuyktum agriyor mu kotü mü en etkilisi vajinal karisipta igne yada agizdan istiyormda diyebilirim ama hep aceba mı derim sizce ne yapmaliyim
Randevu nasıl alabilmistinizBen evraklarımı zeynep kamil hastanesınde tüp bebek bölümün de yaptırdım yararlanmak isteseydim yararlanabılıyordum fakat ben son dk özel e gittim ama yaptıranlar var acık bölüm
Ara sira katilin muhabbeteBen burdayım okuyorum sürekli yazdıklarınızı tek tek cevap vermeye yetişemiyorum. Geç kalıyorum yazmak için. Bende transfer hazırlığındayım daha günüm belli değil 22 Nisan kontrolüm var herhalde belli olur.
Insallah canim zaten artik cok mutsuz ediyo bu kilo beni...hamilelik olursa katlanılır geneVerirsn ya sıkı bir diyet bide su ilaclardan kurtulmak lazim ama dilerim ki dogum kilolariyls beraber verirsn
Canım bende fitil kullanıyorum sabah 1, akşam 2 tane ve bende pek hazzetmiyorum. Parmağımla itebildigim kadar itiyorum ama akan yine akıyor ona yapacak bir şey yok sanıyorum. Sende bunu verirse degistirtme bence bende en etkilisi bu diye biliyorumNe biliyim cok korkuyorum ilacı mı islatiyosunuz niye ki
Aynen canım ilacı ıslatıyorum kendi kendine gidiyor çaba gerektirmiyor öyle olunca. Halledersin benceNe biliyim cok korkuyorum ilacı mı islatiyosunuz niye ki
Lutunis var çubuklu ben onu kullanıyorum daha ileriye ve daha kolay yapiliyor doktorunuza söyleyip degistirebilirsnz aslinda...Canım bende fitil kullanıyorum sabah 1, akşam 2 tane ve bende pek hazzetmiyorum. Parmağımla itebildigim kadar itiyorum ama akan yine akıyor ona yapacak bir şey yok sanıyorum. Sende bunu verirse degistirtme bence bende en etkilisi bu diye biliyorum
Adetin 2.3 günü sabah 8.30 da dırek oraya gidiyorsun ınfertelıte bölümüne randevusuz onlar sizi hemen evraklar ıcın yonlendırıyorRandevu nasıl alabilmistiniz
Hiç duymamıştım kuzum onu, iyiymiş valla o. Benim dr verdiği ilacı değiştirme taraftarı hiç değil, bana bu ilaçları gebelik testine kadar değiştirmeyecegim öyle bir talepte bulunma dediLutunis var çubuklu ben onu kullanıyorum daha ileriye ve daha kolay yapiliyor doktorunuza söyleyip degistirebilirsnz aslinda...
Ama evraklar arasınsa meme ultrasonuda var meme ultrason u ıcın bosyer yok dıyorlar bende uskudar devlet hastanesınsen genel cerrahı bolumune randevu alıp gıttım redavı ıcın ıstedıklerıını soyledım hemen gırıs yaptılar randebu verdılerAdetin 2.3 günü sabah 8.30 da dırek oraya gidiyorsun ınfertelıte bölümüne randevusuz onlar sizi hemen evraklar ıcın yonlendırıyor
Çok teşekkür ederim.daha önce aşılama oldum tutmadı.2.asilama için gidecegimde virüs. Yüzünden iptal olduAdetin 2.3 günü sabah 8.30 da dırek oraya gidiyorsun ınfertelıte bölümüne randevusuz onlar sizi hemen evraklar ıcın yonlendırıyor
Gün içinde iş yerinde oluyorum bakıyorum çok geride kalıyorum geriye dönüp okuyorum hepsiniAra sira katilin muhabbete
Ben transfer için tedaviye başlamadan 13 kilo verdim şimdi rahat ediyorum açıkçası. Kilo çok önemliymiş ya.Insallah canim zaten artik cok mutsuz ediyo bu kilo beni...hamilelik olursa katlanılır gene
Kuzummm sevinir misin lütfen A aa çok şükür diyelim güzel düşünelim güzel olacak çünküKızlar selam sonuç 151 çıktı. İdrarda 5. Günde görmeme rağmen 9. Günde bu değer düşük mü sizce yaa daha önceki gibi katlanmayacak diye ödüm kopuyor
Galiba deniycem bende bi insallah kolay olur tsk edeermBen de fitil vermesinden çok korkuyordum transfer sonrası. Amaaa çok şükür korktuğum olmadı en azından şu an için 3 hap 1 iğneyle yola devam ediyorum. Sizin de öyle olur belki dert etmeyin şimdiden