Kızlar geçen gün ağladığım ve sinirlendiğim olayı anlatayım. Evde zaten iki hafta olacak aşırı bunaldım. Havalar aşırı sıcak. Gece eşime dedim bak hızla şişiyorum yürüyüş yapalım. Neyse çıktık Bahçeli bir ev var sokakta teyzeler oturuyor teyze bir anda el kol yaptı durun dedi anlamadık masadan üzüm getirdi. Hamilesin ye dedi
Covid korkusuna elimde tuttum eve geçip yıkayıp yiyeyim dedim. Eşimde gece karanlığında bile göbeğin fark ediliyor bak tam hamilesin artık filan dedi
Ama aşırı duygulandım teyzenin hareketine çünkü son dönemde kendi halimeydim hamileliğim de kimsenin umurunda değildi. Dedim Allah razı olsun düşünen biri çıktı
kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyordum Allah ın bir işareti olarak gördüm yani çok anlam yükledim
üzümde normalde sevmem ama hemen yiyesim geldi
eşim aldı elimden neyse eve doğru yürüyoruz konuşurken elinden düşürdü. Ben nasıl sinir oldum. Hayır sinir oldum ağzını tut bir şey deme. Ne kadar abarttın da filan konuşuyor. İyice sinirimi zıplattı. O kadarcık ilgiye şefkate muhtacım demek ki dedim bir üzüme bile sahip çıkamadın dedim. Geçtim odaya ağla ağla
ay böyle yazınca cidden bak yine kendime çok hak verdim yine sinir oldum. Normalde o kadar mesafeden gece göbeğim nasıl göründü teyze fark etti öyle diye kurardım