Al benden de o kadar ateşle yaklaşmayın diye yazı yapıştırıcam üstümeKızlar ya ben cok sinirliyim ve vücudum geriliyor resmen sinirden herseyi kafaya takıyorum sizlerde öyle misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al benden de o kadar ateşle yaklaşmayın diye yazı yapıştırıcam üstümeKızlar ya ben cok sinirliyim ve vücudum geriliyor resmen sinirden herseyi kafaya takıyorum sizlerde öyle misiniz
Valla kim ne dese batıyor bi iyiyim melek gibi bi barut gibiyimAl benden de o kadar ateşle yaklaşmayın diye yazı yapıştırıcam üstüme
Arada oluyor bana canımKızlar ya ben cok sinirliyim ve vücudum geriliyor resmen sinirden herseyi kafaya takıyorum sizlerde öyle misiniz
Bende herşeyi kafaya takmaya devam ediyorum ama hamilelikten beri bi dinginlik eskisi kadar sinir olmuyorum bende de herşeye ağlama huyu geldi niyeyse çok ilginç şeylere ağlayabiliyorumKızlar ya ben cok sinirliyim ve vücudum geriliyor resmen sinirden herseyi kafaya takıyorum sizlerde öyle misiniz
Neler aldın canım bir yerlerden başlamak lazım zaten iyi yapmışsın Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinKızlar alışveriş yaptım Rabbim inşallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin indirim görünce alıverdim
Güzel musmutlu günlerinde kullansın minikler neler aldın bize de fikir olsun..Kızlar alışveriş yaptım Rabbim inşallah sağlıkla kullanmayı nasip etsin indirim görünce alıverdim
Allah razı olsun biberon seti alacaktım ama baktım indirim yok belki indirim olur diye vazgeçtim. Almam dediğim şeyi aldım kıyafet size de atayım canımNeler aldın canım bir yerlerden başlamak lazım zaten iyi yapmışsın Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Amin canım amiin inşallah sağ Salim iyi günlerde Aşağıya atayım fotoğrafGüzel musmutlu günlerinde kullansın minikler neler aldın bize de fikir olsun..
Benim sinirlenecek çok da fazla sebebim var ve bence çok geçerli sebepler. Valla insanın en yakını bile sinirlerini alt üst edebiliyor. Böyle bir zamanda az hassasiyet el insanKızlar ya ben cok sinirliyim ve vücudum geriliyor resmen sinirden herseyi kafaya takıyorum sizlerde öyle misiniz
Yaaaaaaaa, çok güzeller.Eki Görüntüle 2898254 Eki Görüntüle 2898255 Eki Görüntüle 2898256 Eki Görüntüle 2898257
İndirimleri hoşuma gittiği içim aldım kızlar. Benim erken doğacağı için sadece tek takım o da çok uygun ama memnun kalınan bir şey olsun diye prematüre set aldım. Bir iki hafta kullanılıyormuş zaten hazır yüzde elli indirim varken alayım dedim başka almam zaten. Diğerleri özdilekten biraz daha fiyatlı ancak sadece bu kadar alırım diğerinin cinsiyeti net olmadığı için sadece erkek almış oldum. Açıkçası mavi pembe dışında renk istiyordum ama nerdeyse yok Yenidoğanda sadece prematüre de o sarıyı buldum. Öyle maden dedim indirimlere bakıp ne varsa onu alayım ufak ufak. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin en önemlisi o. Korkarak aldım açıkçası Rabbim büyük inşallah kullanmak nasip olsun
Amiin kuzucum amin Allah razı olsun daha güzelleri inşallah sizlere nasip olsunYaaaaaaaa, çok güzeller.
Güle güle giyinsin yumurcaklar.
Hic korkma aklına kötüyü getirme Rabbim agız tadıyla giydirmeyi nasip etsin insallah hepsi cok güzel ve bi yerden baslamak lazim gercektenEki Görüntüle 2898254 Eki Görüntüle 2898255 Eki Görüntüle 2898256 Eki Görüntüle 2898257
İndirimleri hoşuma gittiği içim aldım kızlar. Benim erken doğacağı için sadece tek takım o da çok uygun ama memnun kalınan bir şey olsun diye prematüre set aldım. Bir iki hafta kullanılıyormuş zaten hazır yüzde elli indirim varken alayım dedim başka almam zaten. Diğerleri özdilekten biraz daha fiyatlı ancak sadece bu kadar alırım diğerinin cinsiyeti net olmadığı için sadece erkek almış oldum. Açıkçası mavi pembe dışında renk istiyordum ama nerdeyse yok Yenidoğanda sadece prematüre de o sarıyı buldum. Öyle maden dedim indirimlere bakıp ne varsa onu alayım ufak ufak. Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin en önemlisi o. Korkarak aldım açıkçası Rabbim büyük inşallah kullanmak nasip olsun
Valla öyle bende cok sinirleniyorum kafama takıyorm normalde de takıntılıymdır zaten ama hormonlar iyice tavan yaptırdi galiba korkuyorm geride bisey olacak diye dua ediyorum bol bol Alllah ım insallah dinginlestirsin bizleriBenim sinirlenecek çok da fazla sebebim var ve bence çok geçerli sebepler. Valla insanın en yakını bile sinirlerini alt üst edebiliyor. Böyle bir zamanda az hassasiyet el insan
Çok güzeller canım miniklerin herşeyi böyle güzel oluyo Allah sağlıkla giydirmeyi kullanmayı nasip etsinEki Görüntüle 2898254 Eki Görüntüle 2898255 Eki Görüntüle 2898256 Eki Görüntüle 2898257
Öyleyimm sürekli sinirden ağlıyorum ama öyle böyle ağlamak değil sonra kendmi sakinleştirmeye çalışıyorum. Pskoloji alt üst resmenKızlar ya ben cok sinirliyim ve vücudum geriliyor resmen sinirden herseyi kafaya takıyorum sizlerde öyle misiniz
Maşallah ne güzeller iyi yapmışsın sağlıkla giyecekler ins hep güzel düşünEki Görüntüle 2898254 Eki Görüntüle 2898255 Eki Görüntüle 2898256 Eki Görüntüle 2898257
Bizden de size bol tekmeli günaydınlar iyi pazarlar kızlarİyi pazarlar