Kızlar dün böyle bir yazı yazmıştım. Bugün embriologu aradık. Ben fikirlerimi tam ifade edemem diye görümceme kendi dilimizde söyledim, o rusça konuştu embriologla. Embriolog bana bizim karıştırtırdığımızı, 2 tane lider embriyo lafını kullanmadığını söyledi, evet bana transfer edilen a kaliteymiş, ama başka diğerleri b miş, ve içi boş olduğu için 1 güne kötüleşmiş ve c olmuş, o yüzden dondurmanın anlamı yokmuş, hemen çöpe atmışlar. Bizde 2 tane a yokmuş güya. Ama yemin ederim öyle söyledi. Ama ispat edilemez bu. Çünkü orda jinekolog embriolog ve karnıma ultrason yapan hemşireden başka kimse yoktu ve tabi ki onlar onun tarafını tutar, ben sadece bir hastayım. 5 embriyodan 2 tane lider dedi, ama diğerleri hakkında hiçbir şey söylemedi. Belki de onlar da A kaliteydi. Sadece 2 tanesini söyledi,çünkü maksimum 2 tanesinin transferini isteyebilirdi doktor, ama 1 tanesini transfer etti. Kısaca yani gördüğüm gibi 2 tane a değil de 1 tane transferi edilenin a olduğunu söylemesi bile yalan söylediğini apaçık belli ediyor. Hem içi boş olan yumurtaları dölleyemezdi bile, döllese bile 4.güne kadar gelip, 5ci gün içi boş denilemezdi