Kızlar merhaba. Çok kötüyüm, sizinle dertleşmek istedim. Benim 26 temmuz yumurta toplamam olmuştu, 30 temmuz yani 4.gün transfer. 9 yumurta toplanmıştı, 5 tane döllenmişti. 30 temmuz transfer zamanında 2 tane lider embriyo olduğu söylenildi, benden kimse 2 tane transfer edip etmeyeceğimi sormadı, diğer 3 embriyo nasıl bilemesem de 2 tanesinin AA olduğunu söylediler ve 1 tanesini transfer ettiler. Ben doğum masası gibi şeyde yatarken yukarıdaki ekranda gerçekten de embriyonun çok hücrelere bölündüğünü gördüm, yani gerçekten A kaliteydi.Dondurmak sorusunu sorduğumda bana daha 7ci güne kadar yetiştirip sonra donduracaklarını söylediler. Bugün 7ci gün ve benim mailime diğer kalan 4 embriyo hakkında bilgi yolladılar transferden sonra ilk kez. Hepsine 2CC, 3CC, ve 2 tane 4CC yazmışlar. Yani bir embriyo 4. Günken Aa kalile olup, 6.gün 4CC yani eeeennn kötü kalite olabilir mi? Ben herkeste AA kalite olmadığı için onu dondurup kendileri için sakladıklarını düşünüyorum ve ya para karşılığında başka birine transfer edildiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz ben Rusyada yaşıyorum, burdakiler için evli olmasan bile hamile olmana kötü bakılmıyor ve normal bir şey. Yani sabahtan beri ağlıyorum, ömür boyu düşünücem benim çocuklarım başkalarında diye. Yani gerçekten eeen iyi olan kaliteli embriyonun bir gün içinde eeeeenn kötüye dönüşmesine inanamıyorum. Hiç değilse BB falan olabilirdi, ama CC olamazdı, bence CC o yüzden yazmışlar ki, bizim zaten CC kalite embriyoları dondurmayacağımı biliyorlar. Bunu sadece ben değil, bizim ailede herkes böyle düşünüyor. Zaten hemen açınca dondurmalar gerekti, 3.günlük bile transfer edildikten sonra diğerlerini hemen donduruyorlar, 1 hafta büyümesini beklemiyorlar.