- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Yok şimdi yapmadım önce yapmıştım şimdi senin tarifi deneyeceğim yapınca yazarım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok şimdi yapmadım önce yapmıştım şimdi senin tarifi deneyeceğim yapınca yazarım sana
Valla dogru düzgün belirti yoktu ama diger tüp bebeklerimden farklı olarak cok inanmıstim hissediyorum benimle felan diye gazlıyordum kendimi 9.gün cok kasik ağrım oldu birazda gögüs ağrısı baska hicbisey yasamadm24 ü test günü tatlım 5 gün var ama ben 23 ünde yani 9. Gün gider veririm dayanamam sanırım. Sende de mi öyleydi hiçbir his yok muydu
Benim de yapmışlıgım var gayet iyi olduKızlar bir şey daha soracağım hazır pastörize sütlerden sütlaç nasıl olur ya hiç yapmadım da. Evde tarihi yaklaşan sütüm var açsam tükenmez sütlaç en masum tatlı tavsiye de ediliyor gebelikte. Yapayım diyorum. Deneyen oldu mu daha önce
Ay mısır unu kavururken göz kararı tuz eklemeyi unutma haaKızlar bir şey daha soracağım hazır pastörize sütlerden sütlaç nasıl olur ya hiç yapmadım da. Evde tarihi yaklaşan sütüm var açsam tükenmez sütlaç en masum tatlı tavsiye de ediliyor gebelikte. Yapayım diyorum. Deneyen oldu mu daha önce
İnşallah bende tasarım o ağrıyıValla dogru düzgün belirti yoktu ama diger tüp bebeklerimden farklı olarak cok inanmıstim hissediyorum benimle felan diye gazlıyordum kendimi 9.gün cok kasik ağrım oldu birazda gögüs ağrısı baska hicbisey yasamadm
Sağ ol kuzum açık süt olmazsa bir şeye yaramaz dediler ama deneyeceğim benBen yapıyorum cnm güzelde oluyor dene derim pişman olmazsin
Ay sevindim yapacağım inşallahBenim de yapmışlıgım var gayet iyi oldu
Sağ ol canım atarım tuz pek tüketmiyorum ama atarım. Ay ben hep böyle o kilolar nasıl alındı bugün yapmayacağım mıhlamayı sabah yaparım öyle şeyleri. En azından akşama kadar biraz yakarız fırında hiç denemedim canım daha cıvık yapılması gerekir sanırım şimdi uğraşamam artıkAy mısır unu kavururken göz kararı tuz eklemeyi unutma haa
Evet onu da yapmıştım olmuştu gayet Bi de fırına sürerim ben yanık severim
Kız sen hayırdır bugün bütün sağlıksızlardan gidiyorsun
Ara ara oluyor kuzum belki geçicidir ve bağırsaklarla ilgilidir benim karnım baya büyüdü ama.Kızlar ben bişe dicem 2 gündür aşırı şişliğim ve gerginliğim var karından bahsediyorum. Ya 7 8 aylığın 4 ay versiyonu böyle gergin mi sizin göbekler de. Ya aşırı hızlı büyüme dönemine girdi ya da bişe var
YaaSağ ol canım atarım tuz pek tüketmiyorum ama atarım. Ay ben hep böyle o kilolar nasıl alındı bugün yapmayacağım mıhlamayı sabah yaparım öyle şeyleri. En azından akşama kadar biraz yakarız fırında hiç denemedim canım daha cıvık yapılması gerekir sanırım şimdi uğraşamam artık
Benim de valla ne kadar hızlı büyüyor muş meğer hele 12 özellikle13 den sonraAra ara oluyor kuzum belki geçicidir ve bağırsaklarla ilgilidir benim karnım baya büyüdü ama.
İşte normalde kilo aldırmaz bundan daha kötü beslenirim şimdi aldırıyor kendimce bin defa onu şu saatte şu gün yersem bunu bu gün yiyeyim filan kur dur kafada hiç benlik değilYaa
E tabi akşama ağır gelir hem onlar en azından ona dikkat edelim
Aynen öyle bir atak yapıyor minnoşlar artık organ gelişimi değilde büyüme odaklı oldukları için hızlı alınıyor eğer mide sorununuz yoksaBenim de valla ne kadar hızlı büyüyor muş meğer hele 12 özellikle13 den sonra
Ya yılların yerleşmiş beslenme düzeni ve şekli çok zor değişir amaaan salla gitsinİşte normalde kilo aldırmaz bundan daha kötü beslenirim şimdi aldırıyor kendimce bin defa onu şu saatte şu gün yersem bunu bu gün yiyeyim filan kur dur kafada hiç benlik değil
Şu an mide yok ama gaz olabilirAynen öyle bir atak yapıyor minnoşlar artık organ gelişimi değilde büyüme odaklı oldukları için hızlı alınıyor eğer mide sorununuz yoksa
O da etki eder bazı sabahlar kalkardım hiç yok gibi ama artık hep var baya belli olduğu için zaten hissediyorsun sırt üstü yatsan da pek yayılmıyor göbekŞu an mide yok ama gaz olabilir
2 gündür benim midem fena bulantım cok zorla yiyorum hele bu sicakta suyu nasıl zorla iciyorum anlatamamAynen öyle bir atak yapıyor minnoşlar artık organ gelişimi değilde büyüme odaklı oldukları için hızlı alınıyor eğer mide sorununuz yoksa
Geçmedi mi kuzum ya neden oldu ki bir anda. Yani gerçi olabiliyormuş ama daha önce böyle yaşamamıştın sanırım2 gündür benim midem fena bulantım cok zorla yiyorum hele bu sicakta suyu nasıl zorla iciyorum anlatamam