- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
T Tsk06 canımm cokk gecmıs olsun seni anlıyoruz tedırgınlıgıni ama sakin kalmak hem senın hemde bebegın ruh saglıgınız icin daha iyi bedenın zaten dedıgın gıbı dıkkatlı beslenmekten dırenclıdır merak etme ınsallah badiresiz atlatıcaksın
Aşı konusu dün bır saglık çalısanı aşı faz calısmalarında biri var tanıdık onunla konustum 4.5 senede 1 aşı pıyasaya sürülür ama bu apar topar oldu ne oldugu olacagı da bellı degıl dedı belkı kötu bıseyde olmaya bilir ama bı garantısı yok maalesef hangı aşı yapılırken ımza atılıyor sorumluluk almamak adına
Ben en azından kendımı bı sekılde korumaya calısacagım vırus kapmama ıhtımalım var
Ama aşı olursam bebege ne zararı olacagı bı düşünmek istemiyorum bende
Aşı konusu dün bır saglık çalısanı aşı faz calısmalarında biri var tanıdık onunla konustum 4.5 senede 1 aşı pıyasaya sürülür ama bu apar topar oldu ne oldugu olacagı da bellı degıl dedı belkı kötu bıseyde olmaya bilir ama bı garantısı yok maalesef hangı aşı yapılırken ımza atılıyor sorumluluk almamak adına
Ben en azından kendımı bı sekılde korumaya calısacagım vırus kapmama ıhtımalım var
Ama aşı olursam bebege ne zararı olacagı bı düşünmek istemiyorum bende