2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Diğer başlıklardan tecrübe edenlerden edindiğim bilgiler bebeklerin büyümesine iyi gelen gıdalar: yeşil mercimek, tahin-pekmez, muz, kaşar peyniri, kefir, sütlaç, kırmızı et. Özellikle muzu her gün tüketiyorlar 🙄
Evet ya muz öyleymis ama cok cabuk kabızda ediyor dikkat etmek gerek

Diğer başlıklardan tecrübe edenlerden edindiğim bilgiler bebeklerin büyümesine iyi gelen gıdalar: yeşil mercimek, tahin-pekmez, muz, kaşar peyniri, kefir, sütlaç, kırmızı et. Özellikle muzu her gün tüketiyorlar 🙄
Avakodoyuda eklemek lazım oda çok yararlıymış kuru fasulye ve nohutuda unutmamak lazım 😊

Kuzum benim bir ara verip kendi haline kalmak biraz daha iyi gelmiştir. Kolay bir durum değil ben de yaşadım. Rabbim inşallah sonraki süreçte en sağlıklı şekilde nasip etsin 🤲🏻❤️
evet çok iyi geldi unutmaya çalıştım.etrafında bilen oldu mu sürekli hatırlayorlar.. amin cnm inşallah...

Kızlar Covid pozitifim…İçim rahat etmeyince akşam test verdim, az önce aradılar ekip geliyormuş. Şok içindeyim, nasıl olabilir asla maskeyi çıkarmamışken, kapalı alanlara girmemişken aklım almıyor. Ne olacak, bebek iyi mi, bir etkisi olur mu bin türlü soru aklımda.. Kendi doktorumdan uzaktayım şimdi bu karantina süresince gidip bakamayacağım da.. kafayı yemek üzereyim, napıcam hiç bilmiyorum
cnm çok çok geçmiş olsun.gerçekten psikoloji çok önemli.sürekli olumlama yap kendine iyiyim,sağlıklıyım..atlatacaksınız inşallah...

X