- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Yani baslarda cok bulantm oldu ama sonra aniden kesilmisti vok rahattm iyiyim ama 2 gündür öldürüyor beniGeçmedi mi kuzum ya neden oldu ki bir anda. Yani gerçi olabiliyormuş ama daha önce böyle yaşamamıştın sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani baslarda cok bulantm oldu ama sonra aniden kesilmisti vok rahattm iyiyim ama 2 gündür öldürüyor beniGeçmedi mi kuzum ya neden oldu ki bir anda. Yani gerçi olabiliyormuş ama daha önce böyle yaşamamıştın sanırım
Evet ya muz öyleymis ama cok cabuk kabızda ediyor dikkat etmek gerekDiğer başlıklardan tecrübe edenlerden edindiğim bilgiler bebeklerin büyümesine iyi gelen gıdalar: yeşil mercimek, tahin-pekmez, muz, kaşar peyniri, kefir, sütlaç, kırmızı et. Özellikle muzu her gün tüketiyorlar
Aynen kabızlık yapıyor kuzumEvet ya muz öyleymis ama cok cabuk kabızda ediyor dikkat etmek gerek
Neyse hafiflemiş kuzum şükürYani baslarda cok bulantm oldu ama sonra aniden kesilmisti vok rahattm iyiyim ama 2 gündür öldürüyor beni
Avakodoyuda eklemek lazım oda çok yararlıymış kuru fasulye ve nohutuda unutmamak lazımDiğer başlıklardan tecrübe edenlerden edindiğim bilgiler bebeklerin büyümesine iyi gelen gıdalar: yeşil mercimek, tahin-pekmez, muz, kaşar peyniri, kefir, sütlaç, kırmızı et. Özellikle muzu her gün tüketiyorlar
evet çok iyi geldi unutmaya çalıştım.etrafında bilen oldu mu sürekli hatırlayorlar.. amin cnm inşallah...Kuzum benim bir ara verip kendi haline kalmak biraz daha iyi gelmiştir. Kolay bir durum değil ben de yaşadım. Rabbim inşallah sonraki süreçte en sağlıklı şekilde nasip etsin
amin cnm inşallah.bu sefer daha umutluyum daha hevesliyimSen çok güçlü bir kadınsın iyi ki herkesten, herşeyden uzaklasmissin.. kendini toparlamana çok sevindim iki ay sonra tekrar güzel süreçler başlıyor
aynen cnm..amin inşallah.allah herkesin isteğini kabul etsin..En iyisini yapmışsn canım birde insanlara laf anlatmak zaten sürecten daha cok yoruyor insallah Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle bebegini kucağına almayı nasip eder
amin cnm inşallah..Canım en iyisi bazen herkesten uzaklaşmak en iyisini yapmışsın bol bol kendini dinle temiz hava al kuzum herşey gönlünce olsun inşallah
Çok güzel, umut hep varamin cnm inşallah.bu sefer daha umutluyum daha hevesliyim
cnm çok çok geçmiş olsun.gerçekten psikoloji çok önemli.sürekli olumlama yap kendine iyiyim,sağlıklıyım..atlatacaksınız inşallah...Kızlar Covid pozitifim…İçim rahat etmeyince akşam test verdim, az önce aradılar ekip geliyormuş. Şok içindeyim, nasıl olabilir asla maskeyi çıkarmamışken, kapalı alanlara girmemişken aklım almıyor. Ne olacak, bebek iyi mi, bir etkisi olur mu bin türlü soru aklımda.. Kendi doktorumdan uzaktayım şimdi bu karantina süresince gidip bakamayacağım da.. kafayı yemek üzereyim, napıcam hiç bilmiyorum
Çok şükür çok sevindim gözün Aydın kuzumKızlar
Fetal Dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı. Bayram öncesi iyi geldi
Masallahh cokk guzell cınsıyetı keısn bılgı oluyor ya orda nasıl geldıKızlar
Fetal Dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı. Bayram öncesi iyi geldi
Guanydınnn hayırlı bayramlarrrrGünaydn kızlar bayramımız mübarek olsun hepimiz isteyen herkes insallah diger bayram bebegimizle kutlarız insallah Allah ım hic kimsenin kucağını bos bırakmasn
Amin canım senin de bayramın mübarek olsunGünaydn kızlar bayramımız mübarek olsun hepimiz isteyen herkes insallah diger bayram bebegimizle kutlarız insallah Allah ım hic kimsenin kucağını bos bırakmasn