2021 KPSS-ÖABT

ben bu sene girdim sınava...
Benim hocam video ders notları aldım ve videolarla beraber ilerledim...
Gayet verimli oldu aslında
Gk den güzel sonuç aldım,sınavda istediğim netlere ulaştım
Ama gy bir o kadar berbat geçti
Türkçe beni hüsrana uğrattı...
Zaten Nisan gibi başlamıştım çalışmalara,biraz geç bir başlangıç oldu...
Matematiğe hiç hazırlanmadım
Hedefim Türkçeyi fullemekti,ama öyle olmadı...yarısını zar zor yaptım... gitgide sınavlarda zorlaşıyor sanki...

çıkmış sınav sorularını alıp çözüyordum
25 net altına hiç düşmüyordum Türkçeden ama bu seneki Türkçe soruları gerçekten karmaşık ve cevaplarda bir o kadar yakındı birbirine...

valla hala sınav şokunu atamıyorum üstümden

Bnm sgs için dosyam var sınav haklarım yanıyor onada çalışamıyorum kafam allak bullak karar veremiyorum

Bnm sgs için dosyam var sınav haklarım yanıyor onada çalışamıyorum kafam allak bullak karar veremiyorum

Yaş kaç ?

ben alandanda giremiyorum yaş engeline takılıyorum bu sene...
Çoğu kurum 30 yaşını Doldurmamış olanları alıyor...
Tek seçeneğim kalıyor geriye oda 2022

Merhaba bende 2014 mezunuyum evli ve bir çocuk annesiyim geceleri çalışıyorum genelde siz nasıl yapıyorsunuz ? 3 hafta oldu çalışmaya başlayalı,alanınız neydi?
okul öncesi öğretmeniyim eşimde öğretmen şu an uzaktan eğitim dolayısı ile evden ders veriyor evde oldugu için çocuga o bakıyor ben ders calışıyorum buldugum bos anları degerlendiriyorum youtubeden benim hocamın videolarını izliyorum bir egitim bir gkgy videosu izleyerek götürüyorum şu an dersleri günde 2 yada 3 video izlemeye calışıyorum sonra konu ardı test çözüyorum bu yaptıklarım düzenli olmuyor tabi her gün ama boyle bir düzen oluşturmya calışıyorum malum ev yemek ütü bulaşık çocuk zor oluyor birde sabahları ders çalışmak daha verimli oluyor ama her zaman sabah çalışamıyorum tabi akşam çalıştıgım çok oluyor benimde günün yorgunlugu biniyor işte o zamanda hayırlısı bakalım

İyi geceler kızlar masa başına şimdik geçtim hadi bakalım gece bizim ..
Tam bı saat on beş dk kızımın birini uyutmak icin uğraştım ikizi hemen uyudu ben erken uyusun bugunde biraz erken başlıyi. derse dedikçe sorun cikariyo kuzum gece on iki olamadan baslayamiyirum binada şükür bakalım
Evet masa baskmda olannvar mi

Bende başlamıştım oğlum uyandı uykuya dalsin devam edicem

Biten ve yeni programım

Kolay gelsin canım iyi çalışmalar. Bende 2021 için çalışmaya başlayacağım ama önce bu sene girdiğim sınavın sonucu açıklansın istiyorum. İlk defa bu sene girdim Türkçe hayal kırıklığı oldu pek hazırlanmamıştım zaten deneme amaçlı girmiştim bu sene düzgün çalışmayı hedefliyorum. Senin alan kimya galiba, hangi üni ?

Teşekkür ederim,2020 ye hazirlanmayip 2021 de gireceksen mutlaka başlamani tavsiye ederim, başladığım halde nasıl yetişecek bunlar diye soruyorum her derse başladığımda.Tabi ben evliyim birde ufaklık var ders çalışmama engel günde 3 saat anca vakit bulabiliyorum.ben sadece gk gy sınavına girdim bu sene çalışmadığım için girmek istemedim alan ve eğitime.
evet alanım kimya uniyi soylemiyim çok oldu mezun olalı hatırlamıyorum senin alanın neydi?
Tek sıkıntı Türkçe ise onu kimse yapamamış zaten..

Canfed nasıl gidiyor üç gündür çalışmıyorum ben ya nasıl olacak bilmiyorum..
Şu alanı bı halletseydim ya tüm sıkıntı o ve günde üç saat çalışıyorum anca ben of of zmam yok ikizler hiç rahat bırakmıyor saolsun...

Benimde ayni canımalan çok gözümü korkutuyor yetismeyecek korkusuyla soru üzerinden ilerlemeye başladım .
İki gün çok uykusuzdum nedense,uyuya kaldım çocuğu uyuturken çalışmadım.
Ben bir taneyle vakit bulamıyorum senin daha zor tabi ama olsun pes etme az da olsa her gün birşeyler yapmaya çalış bir soru da bir sorudur.

Kızlar, bu 2021 basım kitaplar 22 Ekim’den sonra çıkar diyorlar. Piyasa da bazı 2020 konu anlatımları yok, tükenmiş hep. Olsa alacağım ama yok. Ben de biraz daha bekleyeyim madem dedim. Video bakıyorum sadece. 2020 öncesi basım da istemedim. İlk kez gireceğim için pek kaynak da yok elimde. Sizler video izleyip full not tutarak mı ilerliyorsunuz?

Tarih coğrafya not tutuyorum, Mehmet celal hoca var 2021 i yeni çekmeye başladı ,tarihi ondan devam edeceğim, video defter notu varsa alicam çok eğlenceli anlatıyor. dinleyince bile akılda kalıyor, özellikle Osmanlı kısmı

Kızlar biyolog ya da laborant olarak atanmak için hangisine girmek lazım biliyor musunuz?

Kızlar biyolog ya da laborant olarak atanmak için hangisine girmek lazım biliyor musunuz?

Benim bildiğim Biyoloji lisans bitirenler ancak biyolog olarak atanır. Laborant olarak da 2 yıllık laborantlık bölümlerini bitirenler atanır. Bunların bu sebeple lisans ve ön lisans kpss'leri farklı. Ne mezunu ise ona göre girmen gerek kpss'ye. Mesela lisans bitirdiysen ön lisans kpss'ye giremezsin.

Teşekkür ederim

Merhabalar. Ben de bugün karar verdim, iki çocuk sizinle aynı durumdayım. :) Bakalım Cook yıllar oldu bırakalı. Umarım başarırız:)
Merhaba kolaylıklar dilerim,ben bir duraklama yaşadım ama bugün kaldığım yerden devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…