2021 KPSS-ÖABT

ben de geldım iki çocuklu olarak bu 2. Sınava girişim olacak.
İlki bebeklerden onceydi 2. De şimdi hazirlanicam 4 yil ara verdim.
Önce alanı bitirmeyi planlıyorum. Çocukları uyutup geceler bizim olsun diyeceğim. Hadi herkese kolay gelsin

Merhaba
Alanımda ilk 20 ye girdim. (İngilizce Öğretmenliği bu arada) Bizde atamalar fena değil. Matematik hariç diğer dersler için tavsiyede bulunabilirim isterseniz.

ben de geldım iki çocuklu olarak bu 2. Sınava girişim olacak.
İlki bebeklerden onceydi 2. De şimdi hazirlanicam 4 yil ara verdim.
Önce alanı bitirmeyi planlıyorum. Çocukları uyutup geceler bizim olsun diyeceğim. Hadi herkese kolay gelsin
Hoşgeldiniz, teşekkürler sizede kolayliklar dilerim 😍

Merhaba
Alanımda ilk 20 ye girdim. (İngilizce Öğretmenliği bu arada) Bizde atamalar fena değil. Matematik hariç diğer dersler için tavsiyede bulunabilirim isterseniz.
Merhaba
Tabi ki isteriz.OABT varmiydi sizde

İyi çalışmalar hanımlar. Türkçe var mı aranızda ? Artık tek atama olacağı söyleniyor bir iki seneye atandık atandık yoksa çok zor hepimizin Allah yardımcısı olsun 😢

Program geliştirme.ogrenme , gelişim bitti soru çözüyorum fırsat buldukça .Alan için canlı dersi bekliyorum 13 kasimda ilk ders.
Türkçe matematik soru çözüyorum.tarih yemek yaparken celal hocayı dinliyorum.cografya vatandaşlık yılbaşından sonraya bıraktım

Hanımlar 16binden 1300 e cektim sıralamayı çoğu dersten bilgim 0'dı, alanım öabt sınıf imkansız diye bir şey yok demeye geldim çalışın yaparsınız

Arkadaşlar matematik için tavsiyelere ihtiyacım var. Yapamıyorum. Hoca tavsiyesi olur vs. Hepsine açığım

Hocam ilyas güneş bana çok profesyonel geliyo. Hani temeli tmm daha da yükseltmek isteyenler için ama soru çözüm videoları olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim bakacağım mutlaka
Bu hocayı tavsiye edebilirim daha temelden anlatıyor ilyas hocaya göre

Arkadaşlar elinize PDF halinde eğitim bilimleri notu var mı? Kitaptan çalışmak çok yavaşlayacak🙄

Bu hocayı biliyorum hocam ama detaylı incelemedim videolarını, beğendiyseniz bende bakacağım. Her yolu deneyeceğiz artık.
Baktınız mı?Çok basit anlatıyor yani hepsinin nerden geldiğini söylüyor,temeliniz iyiyse sikilabilirsiniz , değilse iyi bir temel attırır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elinize PDF halinde eğitim bilimleri notu var mı? Kitaptan çalışmak çok yavaşlayacak🙄
Ben video dersleri dinledim canım.gelisim öğrenme öğrenme bitti.oyt ve ölçme deyim rehberlik kaldı baslamadigim

Ben video dersleri dinledim canım.gelisim öğrenme öğrenme bitti.oyt ve ölçme deyim rehberlik kaldı baslamadigim
Maşallah sana🥰Ben de video bakacağım canım bir yandan da internette buldum not falan.
ÖABT için kitap araştırması yapıyorum sence pegem mi benim hocam mi😊

Maşallah sana🥰Ben de video bakacağım canım bir yandan da internette buldum not falan.
Kesinlikle pegem ama Alanin neydi canım.Ayt tyt tarzi olmasın benim hocam bir tutuyor gibi geliyor bana 🤷🏼‍♀️

Dijital hoca sitesinden baksana Alan için oradaki hocanın kitabı varmı.Ben ordan ÖABT canlı derse yazıldım.

X