- 23 Ekim 2020
- 1.026
- 5.986
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz, teşekkürler sizede kolayliklar dilerimben de geldım iki çocuklu olarak bu 2. Sınava girişim olacak.
İlki bebeklerden onceydi 2. De şimdi hazirlanicam 4 yil ara verdim.
Önce alanı bitirmeyi planlıyorum. Çocukları uyutup geceler bizim olsun diyeceğim. Hadi herkese kolay gelsin
MerhabaMerhaba
Alanımda ilk 20 ye girdim. (İngilizce Öğretmenliği bu arada) Bizde atamalar fena değil. Matematik hariç diğer dersler için tavsiyede bulunabilirim isterseniz.
İlyas Günesin soeu cözüm videolarını tek tek izleyin bildiginiz aoeuları bile dinleyinArkadaşlar matematik için tavsiyelere ihtiyacım var. Yapamıyorum. Hoca tavsiyesi olur vs. Hepsine açığım
Hocam ilyas güneş bana çok profesyonel geliyo. Hani temeli tmm daha da yükseltmek isteyenler için ama soru çözüm videoları olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim bakacağım mutlakaİlyas Günesin soeu cözüm videolarını tek tek izleyin bildiginiz aoeuları bile dinleyin
Bu hocayı tavsiye edebilirim daha temelden anlatıyor ilyas hocaya göreHocam ilyas güneş bana çok profesyonel geliyo. Hani temeli tmm daha da yükseltmek isteyenler için ama soru çözüm videoları olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim bakacağım mutlaka
Tebrik ederim inşallah atanirsinizHanımlar 16binden 1300 e cektim sıralamayı çoğu dersten bilgim 0'dı, alanım öabt sınıf imkansız diye bir şey yok demeye geldim çalışın yaparsınız
Bu hocayı tavsiye edebilirim daha temelden anlatıyor ilyas hocaya göre
Baktınız mı?Çok basit anlatıyor yani hepsinin nerden geldiğini söylüyor,temeliniz iyiyse sikilabilirsiniz , değilse iyi bir temel attırır.Bu hocayı biliyorum hocam ama detaylı incelemedim videolarını, beğendiyseniz bende bakacağım. Her yolu deneyeceğiz artık.
Ben video dersleri dinledim canım.gelisim öğrenme öğrenme bitti.oyt ve ölçme deyim rehberlik kaldı baslamadigimArkadaşlar elinize PDF halinde eğitim bilimleri notu var mı? Kitaptan çalışmak çok yavaşlayacak
Maşallah sanaBen de video bakacağım canım bir yandan da internette buldum not falan.Ben video dersleri dinledim canım.gelisim öğrenme öğrenme bitti.oyt ve ölçme deyim rehberlik kaldı baslamadigim
Kesinlikle pegem ama Alanin neydi canım.Ayt tyt tarzi olmasın benim hocam bir tutuyor gibi geliyor banaMaşallah sanaBen de video bakacağım canım bir yandan da internette buldum not falan.
ÖABT için kitap araştırması yapıyorum sence pegem mi benim hocam mi
Dijital hoca sitesinden baksana Alan için oradaki hocanın kitabı varmı.Ben ordan ÖABT canlı derse yazıldım.Maşallah sanaBen de video bakacağım canım bir yandan da internette buldum not falan.
ÖABT için kitap araştırması yapıyorum sence pegem mi benim hocam mi