- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.421
Evet canım. Bana da biraz tuzlu gelmişti. Devletten randevu alabiliyorsan al bence de canımÇokmuş ya sadece kan alma degil mi devlette yaptirayim dedim hic sıra yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Bana da biraz tuzlu gelmişti. Devletten randevu alabiliyorsan al bence de canımÇokmuş ya sadece kan alma degil mi devlette yaptirayim dedim hic sıra yok
35ten sonrası...siz 1 sene ile yirtmissinizben de 34 yaşındayım ama doktorum “öyle risk teşkil edecek ileri bi yaş değil daha” dedi bana.. ama tabi yaptıracağım gün, sonuç alacağım gün bende baya heyecanlı tedirgin olacağım eminim.. bişey olmaz inşallah güzel sonuç alırsın..
Bende şaşırdım arkadaşlara...direk ozel muayeneye gdyorlarsa normal. Ben ozel hastaneye gdyorum ki egepol en pahalı olan hastanelerden ona rağmen sadece muayene 175 arti 75 test ücreti aldilar
Kimseyi dinlemeyin. Yardımcı diye gelen kişi tüm düzeninizi bozuyor. Ben teklen daha rahat bakıyordum. Düzen tutturmak önemli tabii. Benimkilerin kaç haftalık doğduğunu sorma. Kötü bir doğum hikayem var çünkü. Ama şimdi hepimiz iyiyiz ya şükürler olsunBende yanlız bakacağım insallah. A cevremdekiler abartıyor sürekli bakamazsin diye . Bu arada kaç haftalık dogdular
Kimseyi dinlemeyin. Yardımcı diye gelen kişi tüm düzeninizi bozuyor. Ben teklen daha rahat bakıyordum. Düzen tutturmak önemli tabii. Benimkilerin kaç haftalık doğduğunu sorma. Kötü bir doğum hikayem var çünkü. Ama şimdi hepimiz iyiyiz ya şükürler olsun
Ne demek her zaman merak eettiğin herşeyi sorabilirsin.Çok saol . Evlatlarinda saglili ömür nasip etsin rabbim
Benimde muayene 125 sizinki gibi de test ücreti alirlarsa uygun olur bana da35ten sonrası...siz 1 sene ile yirtmissiniz
Bende şaşırdım arkadaşlara...direk ozel muayeneye gdyorlarsa normal. Ben ozel hastaneye gdyorum ki egepol en pahalı olan hastanelerden ona rağmen sadece muayene 175 arti 75 test ücreti aldilar
Devlette hic randevu acilmiyorama takip edecegim yine canimEvet canım. Bana da biraz tuzlu gelmişti. Devletten randevu alabiliyorsan al bence de canım
Yani benim sata göre 12+0 ultrasona göre 11+3 tü doktor erkeğe benziyor dedi11+2 de cinsiyet öğrenen var miacaba öğrenebilir miyim ki
Medikalpark Hakan sabırlı .. bende doktorumdan çok memnunum ama hastane ücretleri saçma pahalı .. doktordan memnun olduğum İçin devam ediyorum . Yaş konusunda stres yapmayın , yaş riskiniz yüksek gelecek ama diğer sonuçlar güzel çıkıyor herşey yolundaysa.. Ben de 35 yaşındayım yaş riski hariç düşük çıktı diğer sonuçlarım. Yine de nipty testi yaptıracağım , 35 yaş ve üstü hastalarıma öneriyorum karar sizin dedi.Bu arada yrn ikili test sonuçlarını almaya gideceğim umarim guzel cikar yas 36 olunca korkuyor insan
Bu arada İzmir li anneler hangi hastanelere gidiyorsunuz merak ettim. Ben Egepol Bülent Turgut Ay a gdyorum. Butun kuzenlerim kendisinde dogum yapti hepsi cok memnun kaldi
Ay güzel inşallah sorunsuz geçer
Zaten kalbime kötü bir şey koymuyorum Allah’ın izniyle Sende koyma kalbine
cinsiyetini öğrendin mi peki sen
İzmir’deyim özel bir muayenehaneye gidiyorum muayene ücretine ek olarak 250 tl dediker ben de pazartesi gideceğim inşallah güzel sonuçlarla döneriz 11+2de bakarlar mutlaka 11-14 arası bakılıyormuş canımArkadaslar pazartesi kontrol var 2 li test falan yapilir muhtemelen 11+2 olacaz da özellerde yaptiranlar 2 li test icin ne ücret aldılar acaba
Ins oyle olur. Yazin bana da merak ettimBenimde muayene 125 sizinki gibi de test ücreti alirlarsa uygun olur bana da
Sadece yas riski çıkarsa yaptırmam gbi geliyor.Medikalpark Hakan sabırlı .. bende doktorumdan çok memnunum ama hastane ücretleri saçma pahalı .. doktordan memnun olduğum İçin devam ediyorum . Yaş konusunda stres yapmayın , yaş riskiniz yüksek gelecek ama diğer sonuçlar güzel çıkıyor herşey yolundaysa.. Ben de 35 yaşındayım yaş riski hariç düşük çıktı diğer sonuçlarım. Yine de nipty testi yaptıracağım , 35 yaş ve üstü hastalarıma öneriyorum karar sizin dedi.
Bu tür durumlarda birkaç hafta önceden randevu almak gerek ben öyle yaptmEvet canım. Bana da biraz tuzlu gelmişti. Devletten randevu alabiliyorsan al bence de canım
Bende katilmak istedim benm dogumum allahin izniyle ya aralik ayi basi yada kasim ayi son haftasi suan 10. Haftamdayim ❤
HosgeldinBende katilmak istedim benm dogumum allahin izniyle ya aralik ayi basi yada kasim ayi son haftasi suan 10. Haftamdayim ❤
Tamam ins pazartesi gidecegimIns oyle olur. Yazin bana da merak ettim
Sadece yas riski çıkarsa yaptırmam gbi geliyor.