- 9 Mart 2019
- 11
- 14
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #8.881
Hosbulduk hanimlar, tesekkur ederim. Bir de bana 12+3te kıza benziyor dedi. Kiza benziyor denilip de degisen var mi acaba? Tabi önce sağlık ama çok istiyorum kızımın olmasını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda var mıdır bilmiyorum ama değişen çok oluyor. Benim bir tandigim adini bile koymuşlar her yerde paylasmislardi, derken erkek oldugunu ogrendiler sonra insallah gonlune gore olur, tutma oranı daha yuksek oluyor geneldeHosbulduk hanimlar, tesekkur ederim. Bir de bana 12+3te kıza benziyor dedi. Kiza benziyor denilip de degisen var mi acaba? Tabi önce sağlık ama çok istiyorum kızımın olmasını
Hayırlı olsun canım ,inşallah sağlıkla kavuşalımSon haftalarda 2. Kızma gittiğim özel Dr ma gidicem mauyne paraları çok fazla birikim yapar doğuma harcarim diye düşündüm açıkçası nst haftalarında gider doğum zamanında anlaştığı hastanede doğumumu yaparım Dr çok iyi istediğin saatte doğuma girsen geliyo ilgileniyo sevecan bir hanım bakalım artik hakkımızda hayırlısı diyelim sağlıklı aklı fikri yerinde hayırlı evlatlarımızı bir avazda doğurup evimize kavustursun mevlam. (Hamilelik sürecinden nasıl biktiysam biran evvel kucağımda evde hayallerim hep)
amanınnnn korkulu rüyam bu vallaKızlar dün kuzenim yaşadığı şoku anlattı bende anlatayım 8 aylık hamile ve farklı farklı drlara da gitmiş ayrıntılı usg de girmiş 5 ayda olana neyse 8 aydır erkek denen bebeğe bi dr kız bu demiş kuzenim şok erkektir diyor, inanamadı ve dr bacak arasının fotosunu da vermiş hayırda pipiye noldu
Amin canım evet 2 kızım var bu 3.supriz oldu biraz hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun canım ,inşallah sağlıkla kavuşalım
Iki bebişinde kız mı ? Bu uçuncu mu olacak
Tıpa tıp aynıyım cok su ıcen biri olarak 2 bardak anca sanırım onında 1 bardagı ılac için inanılmaz bulanıyo içince ama cokta susuyorum.Kizlar ben hiç su içemiyorum yasizde durumlar nasil susuyorum icmek istiyorum ama midem bulanıyor su bile kokar mi ya, aynı şekilde banyiya da cok zor giriyorum mecburiyetten
Bende icemiyorum ama mideden degil ,suyu sevmiyorum unutuyorum hep.Belki sıcaklar gelirse arttiririz hepimizKizlar ben hiç su içemiyorum yasizde durumlar nasil susuyorum icmek istiyorum ama midem bulanıyor su bile kokar mi ya, aynı şekilde banyiya da cok zor giriyorum mecburiyetten
Aminn bitsinnmide bulantılı istifraları bir günden merhaba geçsin artık
Ay şimdi dikkat ettim sen benden öndesın benım o haftalar için umudum vardımide bulantılı istifraları bir günden merhaba geçsin artık
Ben de öyleyım. Normalde de sevmem. Ama suyu soguk sekılde koklamadan gunde ıki bardak içtim. İçince de bulantı yapıyodu bazen de içmıyodum. Cıkolata yıyıp ardından ıcmeye çalış. Banyoya da sakızla gırıyordum benım de mıdemk bulandırıyodu su.Kizlar ben hiç su içemiyorum yasizde durumlar nasil susuyorum icmek istiyorum ama midem bulanıyor su bile kokar mi ya, aynı şekilde banyiya da cok zor giriyorum mecburiyetten