- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #8.061
Başka bi şey yok felaket bi halsizlik uyku haliHayırdır yaaa ne gibi hâlsizlik? Başka belirti var mı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka bi şey yok felaket bi halsizlik uyku haliHayırdır yaaa ne gibi hâlsizlik? Başka belirti var mı ki?
Kız dolandırıcı olmasın bunlar
Ben 10*1 de yaptırdım canım sıkıntı olmadıEvet canım yaptırdım ,10+4 te.Eger yeterli gelmezse yine kan verebilirim ama.Bakalım hayrlısı inşallah
Hamileliktendir canım o ilk hamileligimde bende öyleydim sürekli uyku ne güzeldiBaşka bi şey yok felaket bi halsizlik uyku hali
Senin adını her gördükçe canım makarna ve köfte istioooHamileliktendir canım o ilk hamileligimde bende öyleydim sürekli uyku ne güzeldi
Başka bi şey yok felaket bi halsizlik uyku hali
Senin adını her gördükçe canım makarna ve köfte istiooo
Ay benimdeeee akşama yapıcam vallaSenin adını her gördükçe canım makarna ve köfte istiooo
şimdi sen böyle söyleyince benimde canım çekti mayıs annelerindeki kızlarda böyle söylerlerdiSenin adını her gördükçe canım makarna ve köfte istiooo
Ya demeyin öyleDi mi yaaaa
Çok iştah açıcı bi nick
Ay benimdeeee akşama yapıcam valla
Bu akşam makarna gecesi olacak galibaAyyy bizde bugün makarna köfte var.Esim şuan mutfakta yapio
bize menü belli artık yarına köfte yaparızz spagettiyleAy benimdeeee akşama yapıcam valla
bu Nası nick ya bari brokoli falan yapaydın ismine bakınca yazdığına odaklanamıorum ahahahahşimdi sen böyle söyleyince benimde canım çekti mayıs annelerindeki kızlarda böyle söylerlerdi
oyyy o da güzelllBen de akşama bolonez soslu kıymalı makarna yapacağım
seni şanslııııı maşallah de kızben evlendigimiz günden beri hiiiic yemek yapmadım.Hep eşim yaptı.Yemek yapmak hobisi adamınben zaten uçmaktan pek evde olamiodum e güzel yemek yaptığımda söylenemez ama eşim on on on numara yemek yaparr
hahahah bizde de böyle ben yapmamak değil yapamamak daha doğrusuben evlendigimiz günden beri hiiiic yemek yapmadım.Hep eşim yaptı.Yemek yapmak hobisi adamınben zaten uçmaktan pek evde olamiodum e güzel yemek yaptığımda söylenemez ama eşim on on on numara yemek yaparr
ben evlendigimiz günden beri hiiiic yemek yapmadım.Hep eşim yaptı.Yemek yapmak hobisi adamınben zaten uçmaktan pek evde olamiodum e güzel yemek yaptığımda söylenemez ama eşim on on on numara yemek yaparr
Bende bugün öyleyim hep uyumak istiyorum hiç böyle olmamıştım bu haftadan sonra başlayacak sanırım bende belirtilerBaşka bi şey yok felaket bi halsizlik uyku hali
Aşınızda 2. Dozu olmuş muydunuzKızlarcım merhaba çok halsizim kalkamıyorum yataktan covidden şüphelendim ama aşım var