- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.961
Alya ismini ben de çok severim:)Kız olursa Belis Alya erkek olursa Yağız Kayra düşünüyoruz bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alya ismini ben de çok severim:)Kız olursa Belis Alya erkek olursa Yağız Kayra düşünüyoruz bakalim
Mavi ismi çok güzelTeşekür ederim
İyi olmana sevindim canım ben de daha iyiyim ama hâlâ koku alamıyorum
Kız olursa Karel ya da Mavi diye düşünüyorum gel sor ki eşim ikisini de beğenmedi erkek düşünmedik hiç nedense
Günaydın canım. Bu haftalarda yüz üstü yatmada hiç bir sıkıntı olmaz korkma ben de hâlâ yüzüstü yatıyorum. Karnimiz tam anlamıyla büyüyünce istesek de yatamicaz zaten o içeride güvende içini ferah tut
Yaşayanların tecrübeleri önemli tabiki canım ama haberlerden sağdan soldan duyulanlar için aynı şeyleri düşünmüyorum onlar paylaşılmamalıBen de rehavete kapılan insan sayısının panik olanlardan çok olduğunu görüyorum maalesef. Tabiri burada hiç kimse kimseyi paniğe sevk etmeye çalışmıyor, başa gelen çekilir, fakta konik rahatsızlık vs yok diye hasta olunmaz diye birsey de yok. Daha bilim dünyası bu konuda rahat açıklama yapamazken Ben de yapamam doğrusu:)
Bu arada buradan daha önce gebelikte sorun yaşayan arkadaşlar da yazdı. Panik oluyorum, yazmayın deme hakkım yok bence. Covid için olumlu olumsuz her deneyim paylaşılsın ki bilinmezliklerle dolu bu hastalık için herkes olasılıkları bilsin.
Kalabalık ailelere bayılırım maşallah1 kız 2 erkek kızım çok kız istiyor 5 yaşında dua falan ediyor hayırlısı olsunda onun gönlüne göre olsun çok isterim dr umun cihazı iyi aslında her kontrolde 4D de bakıyor
Bende iki isme karşıydım kızımında tek ama gel gör ki şuan eşim ve kızım isim tartışması yapıyor biri Ali biri bartu benım için anlamları önemli ikisininde begendım oyuzden ikisinin istediği olsun diyorumCanım sende mi decavit kullaniyorsun? Banada doktor onu verdi ama kullanan var mı emin olamadım.Herkes daha popüler isimde vitaminler kullaniyor sanki ,bizimki de yeterli mi sence ? Doktorunda isine karişmak istemiyorum.Bu arada benim demir ilacım ferra sanol icinda baska birsey yok.istersen sende icerigi sadece demir olan bir ilaca gecersin.
Bende aynı seyi dusundum
Ben dün sordum bu soruyu benimde ikinci gebelik ve 11+2 yim arada bir sessiz kalınca kendimi dinleyince böyle seyirme hafif gıdıklanma gibi hissediyorum dedim ,arkadaslar erken dediler
Ben cinsiyeti ögreneyim ona göre yoğunlaşicam inşallah
Ben tek isim dusunuyorum zaten, iki isme karşıyım
Canım Allah korkusundan şiddetli ağrı veya kanama olmadan birşeyden korkmayın diyor Dr.Günaydın kızlar Mutlu pazarlar ben yine bu sabah panik ayakla uyandım bebeğin iyi mi acana diye neden böyle oluyorum bilmiyorum birde yüzüstü yattım sanırım dönerken hafiften bişi olmaz dimi kızlar
Buna katılıyorumYaşayanların tecrübeleri önemli tabiki canım ama haberlerden sağdan soldan duyulanlar için aynı şeyleri düşünmüyorum onlar paylaşılmamalı
Bende ilk duyduğumda 24 yaşındaydım,Ayyy ilk defa duyuyorum bu isimleri
Seninki belli olur bence gösterirse tabi randevudan 15-20 dk önce bi kutu meyve suyu iç yada çikolata ye ben ortancamı 13 haftada öğrenmiştimMaşallah canım Allah bağışlasın gönlünüze göre olur inşallah Benimde cuma günü kontrolüm var belli olsun çok istiyorum eşimin doğum gününe sürpriz yapmak için 13+3 olucak
biz çift isimciyiz :)Arkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
Aslında 3 te kalmaya kararlıydık en azından uzun bi süre 4. Spiralle oldu spiral kaymadan üstelik dr şok ben zatrn hepten şok çünkü daha oğlum 1 yaşında hayırlısı böyleymiş 10 tane de olsa yinede insan heyecanlanıyorKalabalık ailelere bayılırım maşallah
Neris'in anlamı nedirRümeysa Neris
Ertuğrul
Furkan Alp
Çocuklarımın isimleri bu kız olursa Zeynep istememle beraber pek de emin deilim doğan her 3 kızdan 2si zeynep malum. Erkek olursa Cihangir bu kesin
Bişey olmaz canm ben tam yüzüstü olmasada o şekilde yatıyorum hep oglumdada yatabildigim kadar öyle yapmıştım zaten göbek büyüyünce istesekte yatamıyoruz o şekilde herşey kendiliğinden yoluna giriyorGünaydın kızlar Mutlu pazarlar ben yine bu sabah panik ayakla uyandım bebeğin iyi mi acana diye neden böyle oluyorum bilmiyorum birde yüzüstü yattım sanırım dönerken hafiften bişi olmaz dimi kızlar
Ben de çok beğeniyorum en sevdiğim renk bir deMavi ismi çok güzel
Benım testle belli olduktan sonra doktor pipiyi gösterdi usg sini bile çıkardı 12+5 tim yani görüyorlar ısrar etMaşallah canım Allah bağışlasın gönlünüze göre olur inşallah Benimde cuma günü kontrolüm var belli olsun çok istiyorum eşimin doğum gününe sürpriz yapmak için 13+3 olucak
Uyumlu da olur bence Ali Bartu kulağa da hoş geliyorBende iki isme karşıydım kızımında tek ama gel gör ki şuan eşim ve kızım isim tartışması yapıyor biri Ali biri bartu benım için anlamları önemli ikisininde begendım oyuzden ikisinin istediği olsun diyorum
Ayy inşallah canım. 13 de öğrendiğin kız mıydı erkek miSeninki belli olur bence gösterirse tabi randevudan 15-20 dk önce bi kutu meyve suyu iç yada çikolata ye ben ortancamı 13 haftada öğrenmiştim
Böyle çok duyuyorum artık ya korunurken hamile kalanları demekki hiç bir yöntemin tam koruyuculuğu yok. Oğlumda çok küçükmüş beraber buyucekler artık benim oğlumda 20 aylık doğumda 2 yaşını geçmiş olcak artık her bebeğin heyacani ayrı oluyor tabiki de çok güzel bir şeyAslında 3 te kalmaya kararlıydık en azından uzun bi süre 4. Spiralle oldu spiral kaymadan üstelik dr şok ben zatrn hepten şok çünkü daha oğlum 1 yaşında hayırlısı böyleymiş 10 tane de olsa yinede insan heyecanlanıyor
İnşallah belli olur ya biraz ısrar et eşimin doğum günü sürpriz yapacam falan deMaşallah canım Allah bağışlasın gönlünüze göre olur inşallah Benimde cuma günü kontrolüm var belli olsun çok istiyorum eşimin doğum gününe sürpriz yapmak için 13+3 olucak
Benımde kızımın adı deniz eğer yine kız olsaydı ada istiyordumbiz çift isimciyiz :)
Kız olursa muhtemelen Melis Ada olur.
Erkek için ikinci isim olasılıkları var, Can,Han, Ege önde olanlar. Oğlumun adı Deniz Alp
Evet erkekte kalın sesleri seviyorum a ve uUyumlu da olur bence Ali Bartu kulağa da hoş geliyor
Ümitlendim şimdi inşallah SöylerBenım testle belli olduktan sonra doktor pipiyi gösterdi usg sini bile çıkardı 12+5 tim yani görüyorlar ısrar et
Doğum günü 5 gün sonra olucak belli olmazsa 5 gün sonra bidaha gitcem her türlü ısrar etcem yaniİnşallah belli olur ya biraz ısrar et eşimin doğum günü sürpriz yapacam falan de
Benim kızımın adı da Eylül bu arada