2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
günaydın kızlar,
benim şu son bir haftadır çok midem bulanıyor, istifra etmiyorum, güzel ya da kötü hiç bir türlü kokuya tahammülüm yok,
masa başı işte çalışıyorum oturmak bile ölüm geliyor, ensemden kafamın üst kısmına uzanan bir ağrı var, kafamı kaldıramıyorum, yataktan kalkınca ayağa hem hafif başım dönüyor hem de o başımın arkasındaki ağrı çoğalıyor, çok zor işe geliyorum, zor duruyorum ayakta, iş yeri hekimi tansiyonumu ölçtü büyüğü 100-110 arasında, tansiyonun 120 olmasını istemiyoruz gebelerde diyor, ama bendeki bu hal çok kötü, neden olabilir sizce? ve aranızda böyle olan var mıdır?
yardımcı olabilirseniz sevinirim,

Çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun.. çok endişelenmemeye çalış, bebek büyüdükçe kanamayı dikkate almıyor doktorlar, zamanla azalacak kanama hiç merak etme, bol bol dinlen..
ben başından beri 200 lük progestan kullanıyorum sabah akşam, fitil olarak denedikten 1 saat sonra feci kaşıntı yaptı.. mecburen hap alarak devam ettim. Çok sersemlik yapıyor ama katlanıyorum..
inşallah herşey yoluna girecek

Merhaba bende şuan 6+2 yım yani 7.haftadamiyim kafam karıştı
Evet 7. Haftanın içinde oluyorsun
Merhaba ne güzel sürpriz hoşgelmis ne iyi etmiş

Merhaba, ben de 28 olmak üzereyim. Tüp bebek denemesinde ilk bebişim muhtemelen doğum tarihi 17 Kasım. 5+3 de kese gördük. Henüz kalbini duymadım.

Günaydın hanımlar
Bugün artık 8+0 ım bu konuyu doktoruma sordumm sekiz değil yani dokuzuncu haftadayım Doktorum TORCH taraması verdi bana, bu testlerin hepsini yaptırman lazım dedi neden dedim işte bakmamız lazım dedi ben de hiçbir şeyi zaten açıklamıyordu sinirlendiğim için doktorumu değiştirmeye karar verdim. Şimdi başka bir doktora gideceğim, bu testleri söyleyeli de on gün kadar oldu yaptırmadım. Çünkü hastane o kadar sgk+ baro indirimine rağmen 1600tl fiyat istedi. Testleri ekliyorum, siz bunları yaptırdınız mı? HIV falan var yani bende hiv ne arasın doğru düzgün açıklasa yine yaptırırdım ama hiçbir şey söylemedi. Sizlerden yaptıran varsa beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Eklentiler

• 7405A6EC-71FF-4A2F-B268-9B1F7269CEE9.jpeg
    193,4 KB · Görüntüleme: 77
bana da verdi doktor, sizden istedikleri ve farklı bazı tahliller daha. 10 haftalıkken sağlık ocağında bunları yaptır gel dedi,
her gebeden istenen tahliller.

Devlet hastanesinde keseyi gördükten sonra cytomegalovirüs ve VDRL yazan dışında diğerlerini bendende istedi doktor ben devlette yaptırdım ama sağlık ocağında bile yapıyorlarmış sanırım

Hayırlı olsun. Bunları her doktor istiyor o konuda içiniz rahat olsun. Hangi devlet hastanesi şehir Hastanesi'ne gitseniz kadın doğumda bu tahlilleri istek yaparlar size. Arkadaşlar aile hekimlikleri de yapıyor demiş o konuda bir bilgim yok. Doktorunuzdan memnunsaniz değiştirme sebebiniz bu olmasın. Her gebeden istenen tahliller bunlar.

Ben tüp bebek yaptığım için doktorum toxoplazma hariç tüm testleri önceden yaptırmıştım , genel olarak gebelikte isteniyor bu testler sanırım

B Benide ekleyebilir misin canim 33 yaşındayım 3.gebeligim beklenen doğum tarihi 27 kasım

Çok normal bende yaptırdım ama çok para ıstemısler. Tamamen özel hastane mı SSK ya bağlı özel hastane benımkı 250 verdım

BEnce normal sadece biraz ağır gecırıyorsunuz belirtileri o kadar. Doktorunuzla konuştunuz mu

B
Benide ekleyebilir misin canim 33 yaşındayım 3.gebeligim beklenen doğum tarihi 27 kasım
Maşallah çocuklarınız kaç yaşında acaba benim de 3. Gebelik.
Öyle görünce moral olsun diye sohbet etmek istiyorum
Günaydın bende bugün kontrole gittim bu 3. kontrolüm oldu 8+1 ultrosonda 7+2 doktor kötü bir şey söylemedi ama progestan başlayalim dedi iki hafta sonraya tekrar çağırdı.
Günaydın canım. Geç döllenme falan olmuştur ilk haftakarda böyle olması normal.ilerleyen haftalarda yakalıyorlar açık kapanıyor

Evet butun doktorlar istiyor bu tarz tahlilleri, yapilabilenleri saglik ocağında yaptırın, kalanı ozel hastanede yaptirabilirsiniz. Hic kimse kendisinde hiv virusu olma ihtimalini goz önünde bulundurmaz ama doktorlar bunun arastirmasini yapmak zorunda, herkeste bulunabilir anlayışıyla yaklasmak ve onlemlerini almak zorundalar. O kdar yuksek meblağ degil normalde, abarti olmus o fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…