2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    270
Amin canim ya sanki boza fayda etti denedigimde gunluk olarak. Oda kilo yapar sanirim. Bugun sutum mu yok anlamadim surekli uyaniyor. Kv gelince cok mu kaliyor ? Aman cidden insan beden yorgunluguna razi oluyor. Suan benim tek kafa yorgunlugum ben yatak odasinda emzirirken kizim diger odalarda ne yapiyor ne yaramazliklar pesinde oluyor dua ediyorum oldugum yerden iyi yapmissin bosver anlasin belki gider esinle konussan anne artik gidebilirsin biz hallederiz dese ?
O kimseye vermemek kimsenin kucagina gitmesin demek bende 5 yildir mevcut. Neden ya hastalik kapacak dusuncesi ve birde insanlara guvensizlik bir ara burda bir konu vardi cok yazan olmustu. Cocuklugunda halasinin bile tacizine ugrayanlar vardi bu iki sebepten hala gitmesin istiyorum. Hele hele bir bebegi almalarina hic gerek yok kucaklarina zaten bebeginde onlara ihtiyaci yok keske az dusunceli olsalar tamam torun ama.
Plansiz miydi ? Yada ilki cok kolay bir bebekmiydi belki sebep bu ikisinden biridir. Yoksa tecrubeli anne olarak yasayacaklarimizi biliyorduk suan zorlandigin seylerin hepsi gececek biliyorsun. Hani stres falan anliyorum sanki biraz fazla. Eger cidden son cumlende yazdigin gibi dusunuyorsan yardim almak daha iyi saniyorum
 
Canim geçmedi bende umarım yakında gecer
 
İşin ilginç tarafı iki çocuğum da tüp bebek ama ben depresyona girdimyardım alıyorum şu an.
 
Kızlar uyansın minnosum ilk banyomuzu yapicaz.Youtube da göbeği dusmediyse içme suyunu ısıtıp,düştüyse musluk suyuyla yikayabilirsiniz dio.Siz nasıl suyla yıkadiniz bı de ısısını nasıl ayarlarınız?Philips avent in işi olcerini alicam.Ama şuan bı işi olcerimiz yok.Ne yapalım işi konusunda kızlar.
 
Göbek düştükten 3 gün sonra yıkadık biz, musluk suyu ile.
Su sıcaklığını da eve gelen hemşiremiz öğretmişti bana, elimi suya tuttuğumda hafif ısıtacak, üşütmeyecek de yakmayacak da. Öyle ısı ölçere falan gerek yok hiç.
 
Canim çok teşekkür ederim cevabın için.Bende aşırı bı panik ve hassasiyet oluştu bebeğe karşı.Herseyden nem kapar oldum.Babasinin kucağına versem adamın üstünü penye battaniyeyle ortuyorum saçı sakalı falan düşer bebeğin üstüne diye.İyice paranoyak oldum.
 
Biz musluk suyuyla yıkadık.Ben dirseğimi batırıyordum yakmayacak çok ılıkta olmayacak annem söyledi o yıkarken gördüm.Şu an kendim banyosunu yaptırıyorum ama.
 
Bizim kızın ki de bu şekilde beni de üzdü biraz annemlere de söyledim onlarda fıtık mı acaba dedi.Oğlumun göbeği daha güzel şekil olarak,o yüzden şaşırdım kızın böyle olunca.Hastanede gösterince yoo gayet normal dendi.
 
Benim kvde de sürekli sütün yok çocuk hep aranıyor emmek istiyor dedi.Bugün birileri sordu gece uyumadı çocuk dedim aç bu çocuk dediler aç olsa anlarım gaz sancısı çekiyor dedim ağızlarını kapattım.Hem 2 .çocuğum nasıl anlamam ki dedim bazı insanlar çok bilmişlik yapıyor sinir oluyorum.
 
Burayı okuyup okuyup çok bilmiş insanlara nasıl bileniyorum bilemezsiniz
Şu süt yetmiyor muhabbeti yapanlar kendileri inekmiymişler acaba zamanında çok merak ediyorum .
Benim kaynanam süt muhabbetini bitirdi şuan çocuğumu sürekli kendine eşine kızına benzetiyor .Aha aynı dedesi ,aha aynı ben ,aha aynı halası gibi .En son kumral olan bebeğimin saçını kendi kömür karası saçlarına benzetti,benim saçlarım gibi dedi, kahkaha attık eşimle ikimiz
Bana benzetiyor herkes nasıl bozuluyor içten içe ama şurasıda oğluma benziyor diyor hemen .Allahım sabır
 
Inşallah zamanla düzelir minnoslarin göbeği
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…