Canım arkadaşımın da dediği gibi hepsi çok çok normal. Sadece bebek hareketleri birşeyler yiyip uzanınca, konuşunca vs hala hiç olmuyorsa, bir tuhaflık seziyorsan (yani sen anlarsın işte) doktora danış. Benim çok yaşadığım birşey, bazen tüm gün rahat vermiyor bazen de hiç tık yok ama dediklerimi yapıp hareketlendirmeye çalışıyorum kontrol amaçlı. Telefona tekme sayar diye bi app de indirdim öyle zamanlar kullanıyorum. Pimpirik yapma ama tamamen boşverme de bu hareket işini.
Canım ben sana hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum. Demediysem hayırlı olsun
Epiduralden sonra şiddetli baş ağrısı yaşayan arkadaşlarım olmuştu ben daha çok ondan korkuyorum. Yaşadın mı böyle birşey?
Kasmamak kilit noktası sanırım işin. Ben çok kasıldım bırakamadım kendimi ve çok ağrılı geçti
Bidaha konuşan olursa de ki: Bebek benim, karın benim, şey benim. Size ne? Fikir sorulmadan fikir beyan edenleri sopayla dövmek lazım...
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHA ay nasıllll güldüm anlatamam
Benim eşim de ne zaman kahvaltı hazırlamaya yardım istesem diyor ki ben domates doğramayı bilmiyorum. Bahaneye ve yalana bak. Geçen kendine bişiler hazırlamış baktım güzel güzel domates doğramış falan. Ay noldu dedim ya ne güzel doğramışsın! Bu arada aşçılık kursuna falan mı gittin? Yoksa YouTube dan video falan mı izledin