- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #20.201
Bende bugün gittim kontrole bebek hala dönmemiş pazartesi son kez bakalım dönmesiyle perşembe sezaryan yapicaz dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gündür benim de öyle gaz da var gibi bir yandan da kabızlığım geçti sanki hamilelik boyunca olan kabızlık bitti normale döndüm bağırsaklar çalışmaya başaldı heraldeKızlar benimde ara ara büyük abdest hissi geliyor baskı oluyor wc gidiyorum bir şey yok ama
Kızlar benimde ara ara büyük abdest hissi geliyor baskı oluyor wc gidiyorum bir şey yok ama
Bende aynı durumdayım işte dün basladi bu his sonra sancılar sıklaştı2 gündür benim de öyle gaz da var gibi bir yandan da kabızlığım geçti sanki hamilelik boyunca olan kabızlık bitti normale döndüm bağırsaklar çalışmaya başaldı heralde
Çok heyecanlı inşallah bebeğinin habercisidir sağ salim kucağına alırsın canım şuan sancıların nasıl tarif edermisin sıklığı ne durumdaBende aynı durumdayım işte dün basladi bu his sonra sancılar sıklaştı
Bahsettiğin şey kabızlıktan farklı mı canım sancı vs hissediyor musunAcile gitsem mi ya
İki saattir de kıpır kıpır sanki elini uzatıyo aşağıdan çıkaracak el sallayacak çok aşağıda hissediyprum bugün benim ilk ya başıma geleceklerden haberim yok eğlenceli geliyo bana şuanBende aynı durumdayım işte dün basladi bu his sonra sancılar sıklaştı
Arada belimin sol tarafına ağrı giriyoBahsettiğin şey kabızlıktan farklı mı canım sancı vs hissediyor musun
Hayırlı doğumlar canım allah bir avazda kurtarsınValla benim sancılar çok düzenli geliyor ve şiddeti de arttı. Hadi hayırlısı artık umarım gerçek sancıdır
Hayırlı uğurlu olsuuun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsinDün bizde doğduk teyzeler 35+4 te gayet sağlıklıyız çok şükür
Sağlıklı Ömürlü olsun bol sütlü aylarınız olsunSancın mı geldi nasıl oldun birdenDün bizde doğduk teyzeler 35+4 te gayet sağlıklıyız çok şükür
Canım bende ikincide böyle kabızlık wc hissi sanıyordum sonradan anladım doğum sancısıymışArada belimin sol tarafına ağrı giriyo
Düzenli gelmiyor şimdilik ama kendimi bi tuhaf hissediyorum iyiyim diyemiyorumCanım bende ikincide böyle kabızlık wc hissi sanıyordum sonradan anladım doğum sancısıymış
Benim ilk başta öyle oldu 4 saat sürdü ama sancılar vardı ilki suni sancıyla acil olunca böyle aklıma doğum gelmemişti sonra belim kasıklarım ateş gibi sancılar başladı sonra dedim ki dur saat tutuyum sonra baktım ki 15 dakka bir geliyor hastaneye gittim 5 cm açılma olmuş meğerse doğum Muş Şimdi bilinçliyim umarım evde çekerim yineDüzenli gelmiyor şimdilik ama kendimi bi tuhaf hissediyorum iyiyim diyemiyorum
Benim de 28'den beri başaşağı ve kanala yerleşmiş dedi doktor salı günü kontrolüm var inşallah senin gibi güzel haber alırım çok heyecanlıEvet. 28.haftadan beri baş geliş pozisyonundaydı zaten, kanala da yerleşmiş.
Arkadaşlar doğurdum ben biraz zor oluyo kendime gelmem ama şükür minnak kızım da iyi uyuyo
Bugün doğdu kuzum. Sipinal sezeryan. 36+4 şükür yanımda. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum. Ayrıntılı şimdi yazamam biraz zaman sonra inşallah yazarım
Bunu demek istiyorum işte. En güzeli pek de paylaşmamak sanırım. Ben artık burası dışında kimseyle pek de bir şey paylaşmıyorum. Sezaryen doğumu doğum olarak görmeyen, sürekli hamile kadına ya da yeni anneye eksiklik hissi yaşatan insanlara gereken cevabı veriyorum Bu konuda Arto gibi oldum valla. Her doğum özeldir. Her anne yeterlidir. Korku mitleri ile kadınların birbirini korkutmasını anlamıyorum.
Dün bizde doğduk teyzeler 35+4 te gayet sağlıklıyız çok şükür