• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

bana da tam tersi söylendi. 3 gün hep yat sonra da pek iiş yapma ağır şeyler denildi bana. Yatma olayı bana mantıklı gelıyor. O kadar çaba var ki bu işte hadi iş yaptım diyelim tutunmadı onun pişmanlığınu yaşayamam.Yatar sonucumu beklerim... Sizin ilk denemeniz mi?
Canım ben ilk gün uzandım şu an transfer gününü sayarsak 3 gunumdeyim sürekli yatmak istemiyorum arada yürüyorum ama daha bı belirtim yok inslalh tutmusut

Kızlarr buraya da yaziim 8 haziranda transfer oldum donmuş 5.gün , test günüme 6 gün var erken gebelik testi yaptım fotodaki gibi çıktı , doğru mu diil mi inanamıyorum 😂
ay harika ya var tabi olmaz mı .Tebrikler Rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallah🤲🏻 hiç silik de olsa ikinci çizgiyi görmedim ne güzel bi histir kimbilir☀️Yarın transferim var benım için dua istiyorum senden hamilesin sonuçta...😜 hamilelerin duası kabul olurmuş

P Pull B Beklededi Merhaba , ben de sizin gibi 2 Haziranda transfer oldum, 5. gun embryosuydu. ilk kan testimi transferden sonra 9.gun verdim, cok sukur 181 cikti. Doktor 4 gun sonra tekrarlamami istedi. Yani sali tekrar gidicem. daha once dusuk yaptigim icin kaygili bekliyorum..siz tekrarladiniz mi testlerinizi?
Yarın tekrarlıcam ama çok korkuyorum yine düşer diye korkudan kimseye söylemedik ama heveslendik de bilmiyorum ne olcak B Beklededi yaptırcaktı galiba bugün

ay harika ya var tabi olmaz mı .Tebrikler Rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin inşallah🤲🏻 hiç silik de olsa ikinci çizgiyi görmedim ne güzel bi histir kimbilir☀️Yarın transferim var benım için dua istiyorum senden hamilesin sonuçta...😜 hamilelerin duası kabul olurmuş
CAnım benim o kadar çok dua ettim ve istedim ki herkesden seni çok iyi anlıyorum 🤲 Allahım isteyen herkese en sağlıklısını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💐 gönlünüze göre en güzeli olsun iyi haberlerinizi alalım 🥰

cnm doktorunla görüştnü mü.doktor bilgisinde mi coraspin kullandığın..belki kullanmaman gerekiyor..
Sordum canım. o zaten tedaviden önce de adetine 10 gün kala coraspin kullanmaya başla diyordu bana. hastaneden kan sulandırıcı bişey vermeyince doktoruma sordum coraspin de alayım mı diye al dedi o da. Bana ilaçları hep hastaneden ayarladılar opudan sonra. Doktorum ayarlamadı

Back
X