2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kalp atışı ne zaman belli oluyor yani 12.gün test yapıyoruz sonra hemen doktora gidince mi belli oluyor.
cnm bana verilen kağıtta 12 gün. yapılan bhcg den 20 gün sonra kese için,kese gözükürse 10 gün sonrada kalp atışı için randevu alın yazılmış.ama genelde topiklerde okuduğum 10 gün sonra kese 10 gün sonra kalp için çağırıyor doktorlar...

Ooo 20 gün çok geç değil mi ? Normal gebeliklerde 5.6. haftada görünüyor kese biz öğrendiğimizde 4 haftayı geçmiş oluyor zaten benim bugün 10.gün hemşirem 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedi

Biraz bakındım bende ondan sonra geç adet olanlar oluyormuş birde normalde adetin 21. Günü vurulmuş çoğunluk ama benim ki 16. Güme denk geliyor
Vurulduktan sonramı gec adet olan oluyormuş ben tam zamanımda dum canım onu bilmiyorum ama yumurtlama zamanından sonra vuruluyor aslında o yüzden kişiden kişiye değişebilir

anladım canım peki duş falan nasıl yaptın

Bence de 20 gün sonra kalp atışı duyulur zaten. Adet geciktikten bir hafta sonra kese görünüyor normalde

Vurulduktan sonramı gec adet olan oluyormuş ben tam zamanımda dum canım onu bilmiyorum ama yumurtlama zamanından sonra vuruluyor aslında o yüzden kişiden kişiye değişebilir
Doktor bana yumurtlamayı baskılamak için dedi de forum gezinirken bi kaç yorum gördüm geç adet olan varmış ama demek ki kullanım şekliyle alakalı herhalde

Doktor bana yumurtlamayı baskılamak için dedi de forum gezinirken bi kaç yorum gördüm geç adet olan varmış ama demek ki kullanım şekliyle alakalı herhalde
Galiba canım verilen miktarla alakalı olabilir çünkü ben 21. Gün oldum yumurtlamadan sonra oldum üstelik normal günümde adet oldum vücuttan vucuta verilen doza göre değişiyor sen şimdi oldunmu bu iğneden hangi asamadasin canım?

Ooo 20 gün çok geç değil mi ? Normal gebeliklerde 5.6. haftada görünüyor kese biz öğrendiğimizde 4 haftayı geçmiş oluyor zaten benim bugün 10.gün hemşirem 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedi
Transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu 15 gün diyelim nasıl 4 hafta 1günlük hamile olunuyor. Normal gebelikte bile bazen adet tarihinden hesaplamaz Dr kadın 4hafta önce adet olmuşsa bile mesela 2haftalik der Ona göre hesaplanır. Enteresan geldi bu hesaplama.

Pozitifi gören arkadaşlarım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşlar hiç belirtiniz oldu mu bu dönemde,benim test günüm de salı yani bugün transferimin 10. Günü ama pek bir belirtim yok,bir progestan iğnenin etkileri var sanırım..siz de oldu mu hiç belirti?

Normal gebeliklerde adet gecikmesi olduğunda hamilelik belli oluyor eğer 1 hafta gecikmişsse öğrenildiğinde zaten 5 haftalık falan olunuyor 2 haftalıkken gebeliğini öğrenen şu yaşıma kadar hiç duymadım acıkcası zaten yumurtlamayla adet arası 2 hafta oluyor benimde opuyla. Bana mantıklı geldi bu ay sadece içerde değil dışarıda döllendi değişen bişey yok benim için

Anladım canım teşekkür ediyorum cevap verdiğin için peki sen özele mi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…