2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

bende hiç bakmıyorum cnm.bugün eşimin halasıyla konuşuyoruk.transferden sonra hiç ısınamıyorum dedim,bebek vücuttaki kanı toplar üşüme olurmuş bi heveslendim ne yalan söylim

Evet biraz yüksek gibi başlamış benim de pko olan arkadaşımda 187 galiba başladılar hatta daha düşük de olabilir.bizim de 13 yumurtadan 2 tanesi beşinci güne gelince üzüldüm açıkçası acaba yumurtadan dolayımı yoksa sperm mi kalitesizdi diye aklımıza takıldı.artik hakkımızda hayırlısı ya .Inş o iki tanesi bizlere sımsıkı tutunsun rabbim verdiğimizi emekleri boşa çıkarmasın. En guzle en çabuk şekilde sonuç alalım

Teşekkür ederim, sizin bu sefer olumlu oldu sanırım dmi, belki yazmışsınızdır ancak takip edemiyorum mesajları kusura bakmayın

Güzel olur merak etmeyin benim 2 yumurtam vardı bitanesi 4.gün öldü 1tanesi 5.güne gitti şuan benimle inşallah Allah tan ümit kesilmez

inşallah canım sanırım temmuzda olacak haftaya histeroskopim var ...sen transferden sonra nelere dikkat ettin peki biz de dikkat edelim

inşallah canım sanırım temmuzda olacak haftaya histeroskopim var ...sen transferden sonra nelere dikkat ettin peki biz de dikkat edelim
İnşallah herşey yolunda gider bian önce kavuşursunuz
Asitli içecekler çay kahve hiç içmedim baharatlı kızartma yemedim. Hergün ceviz badem kabak çekirdeği yedim bol su içtim çok hareket etmedim wc ve yemek için kalktım ve evin içinde biraz yürüyüş yaptım başka bişey yapmadım

yürüyüşleri ilk günden beri mi yaptın canım yoksa 2 gün sonra 3 gün sonra gibi mi

İnşallah dediğiniz gibi olur o kadar emek veriyoruz karşılığını alamayınca çok üzücü oluyor
Aynen öyle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu yolda hepimizi mutluluğa eristirsin hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz zaten psikolojik çöküntüyühiç saymıyorum Allah emeklerimizi mukafatlandirsin inşallah

yürüyüşleri ilk günden beri mi yaptın canım yoksa 2 gün sonra 3 gün sonra gibi mi
Çok yürüyüş sayılmaz benimki aslında evin içinde 2 3 tur ama 3.günden sonra başladım burda okuduğum kadarıyla 48 saate tutunuyomuş o yüzden birde transferden sonra 2 3 saatlik yol yapıp 1 gece yatıp sabah da yine 3 saatlik yolculuk yaptığım için çok hareket etmek istemedim. Ama açıkcası çok da stres de yapmadım hep olumlu düşündüm hergün yattığım yerden elim göbeğimde ayetel kürsi okudum bol bol . Hiç bir belirtim yoktu desem yeridir ama 5 günden sonraydı galiba midem bulanmaya başladı başağrısı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…