- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.841
Hiç üzülmeyin benimde kuzenim 6 haftalıkken test yaptı hayalet çizgi bile yoktu kan testinde cıktı inşallah sizinde öyle olurEvet sabah ilk idrarla yaptım. Bi yanım doğru çıkmayabilir test sakin ol dio. Bi yanım da umutsuz
bende hiç bakmıyorum cnm.bugün eşimin halasıyla konuşuyoruk.transferden sonra hiç ısınamıyorum dedim,bebek vücuttaki kanı toplar üşüme olurmuşEvet aynı günbende de var bel ağrısı sabahları oluyo onun haricinde hiçbişey yok ama ben belirtilere bakmıyorum hepsi tonlarca aldığımız hormonlardandır diye. Sadece adet sancısı gibi olunca acaba tutunmaya engel bişey mi acaba diye düşünüyorum
Tabiki hepimiz hayırlı haberlerle inşallahSonucu yaz mutlakaevet öyleymiş bakalım pazartesi görüşcez bizde tekrar doktorla
Hadi inşallah öyledirbende hiç bakmıyorum cnm.bugün eşimin halasıyla konuşuyoruk.transferden sonra hiç ısınamıyorum dedim,bebek vücuttaki kanı toplar üşüme olurmuşbi heveslendim ne yalan söylim
İnşallah dediğiniz gibi olurHiç üzülmeyin benimde kuzenim 6 haftalıkken test yaptı hayalet çizgi bile yoktu kan testinde cıktı inşallah sizinde öyle olur
19 haziran sizden ne zman istedilerHadi inşallah öyledirne gün test istediler
Evet biraz yüksek gibi başlamış benim de pko olan arkadaşımda 187 galiba başladılar hatta daha düşük de olabilir.bizim de 13 yumurtadan 2 tanesi beşinci güne gelince üzüldüm açıkçası acaba yumurtadan dolayımı yoksa sperm mi kalitesizdi diye aklımıza takıldı.artik hakkımızda hayırlısı ya .Inş o iki tanesi bizlere sımsıkı tutunsun rabbim verdiğimizi emekleri boşa çıkarmasın. En guzle en çabuk şekilde sonuç alalımEşim testi bir kere yaptı 2 senedir oda çok iyi çıktı doktor dahada tüp bebeğe başlarken yenisini istemedi pcos var bende ben inanıyorum bana yanlış tedavi uygulandı 225mg iğne dozuyla başladım 3 iğne 400mg oldum toplam diğer iğneler hariç yani zaten şiştim 20/25 yum var dedi toplamaya girdiğinde 16 tane çıktı 5i olgun çıktı 4ü döllendi 3. Güne kadar geldi 5.günede 2 tane geldi maalesef kalitesi 4ab ve 5ab bu arada yaş 22 / eşim 27 yani aileden gelen genetik pco var sadece benim bu kadar yüksek dozla iğne tedavim oldu ablamlar hep 175mg ile başladılar. Doktorla herşeyi konuşucam zaten kendiside hayal kırıklığına uğradı bastı ilacı . 1 ay dinlenmeye alındım şuan yumurta toplama üstüne 11 gün geçti adette olmadım . Son olarak tüplerimde de sıkıntı var benim o yüzden tüp bebek
Teşekkür ederim, sizin bu sefer olumlu oldu sanırım dmi, belki yazmışsınızdır ancak takip edemiyorum mesajları kusura bakmayınBen çalışmaya devam ettim bu benim ikinci denemem ilkinde rapor almıştım boşu boşuna oturdum evde diye üzülmüştüm. Bu sefer almadım çok etkilemiyor daha sağlıklı beslenmeye çalışırsınız
Güzel olur merak etmeyinEvet biraz yüksek gibi başlamış benim de pko olan arkadaşımda 187 galiba başladılar hatta daha düşük de olabilir.bizim de 13 yumurtadan 2 tanesi beşinci güne gelince üzüldüm açıkçası acaba yumurtadan dolayımı yoksa sperm mi kalitesizdi diye aklımıza takıldı.artik hakkımızda hayırlısı ya .Inş o iki tanesi bizlere sımsıkı tutunsun rabbim verdiğimizi emekleri boşa çıkarmasın. En guzle en çabuk şekilde sonuç alalım
16 sında test yapıcam umarım olumludur hepimizinkiTeşekkür ederim, sizin bu sefer olumlu oldu sanırım dmi, belki yazmışsınızdır ancak takip edemiyorum mesajları kusura bakmayın
Benim doktorum 5. Güne sperm kalitesiyle gider demiştiGüzel olur merak etmeyinbenim 2 yumurtam vardı bitanesi 4.gün öldü 1tanesi 5.güne gitti şuan benimle inşallah Allah tan ümit kesilmez
Bilmiyorum neden eşimde sıkıntı yoktuBenim doktorum 5. Güne sperm kalitesiyle gider demişti
inşallah canım sanırım temmuzda olacak haftaya histeroskopim var ...sen transferden sonra nelere dikkat ettin peki biz de dikkat edelimDemekkiümidinizi kaybetmeyin ben transfere girmeden önce doktorum sordu nasılsın diye dedim 1 tane kaldı üzüldüm biraz ama iyiyim dedim hiç üzülme yarışı kazana o demekki demişti doğruymuş sizden de güzel haberler bekliyoruz inşallah transfer tarihiniz belli oldu mu ?
İnşallah herşey yolunda gider bian önce kavuşursunuzinşallah canım sanırım temmuzda olacak haftaya histeroskopim var ...sen transferden sonra nelere dikkat ettin peki biz de dikkat edelim
yürüyüşleri ilk günden beri mi yaptın canım yoksa 2 gün sonra 3 gün sonra gibi miİnşallah herşey yolunda gider bian önce kavuşursunuz
Asitli içecekler çay kahve hiç içmedim baharatlı kızartma yemedim. Hergün ceviz badem kabak çekirdeği yedim bol su içtim çok hareket etmedim wc ve yemek için kalktım ve evin içinde biraz yürüyüş yaptım başka bişey yapmadım
Benden 17 haziran istediler19 haziran sizden ne zman istediler
Aynen öyle Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bu yolda hepimizi mutluluğa eristirsin hem maddi hem manevi çok yıpranıyoruz zaten psikolojik çöküntüyühiç saymıyorum Allah emeklerimizi mukafatlandirsin inşallahİnşallah dediğiniz gibi oluro kadar emek veriyoruz karşılığını alamayınca çok üzücü oluyor
Çok yürüyüş sayılmaz benimki aslında evin içinde 2 3 tur ama 3.günden sonra başladım burda okuduğum kadarıyla 48 saate tutunuyomuş o yüzden birde transferden sonra 2 3 saatlik yol yapıp 1 gece yatıp sabah da yine 3 saatlik yolculuk yaptığım için çok hareket etmek istemedim. Ama açıkcası çok da stres de yapmadım hep olumlu düşündüm hergün yattığım yerden elim göbeğimde ayetel kürsi okudum bol bol . Hiç bir belirtim yoktu desem yeridir ama 5 günden sonraydı galiba midem bulanmaya başladı başağrısı olduyürüyüşleri ilk günden beri mi yaptın canım yoksa 2 gün sonra 3 gün sonra gibi mi
Gebeliğin 12. Haftasına kadar devam ediyoruz diye biliyorum. Benim kağıdımda öyle yaZmış doktorProgesteron fitil sonuç pozitif olursa kullanılmaya devam ediliyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?