2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlaaaar benim 10.gğnğm bhcg 181 çıktı inanamıyorum Bi kaç kere sordum doktora doğru mu ben mi yanlış görüyorum diye
Hayırlı olsun ne güzel.. inşallah biz de güzel haberler veririz. Benım de 7. Günüm idrar testi yaptım dayanamayıp hayalet çizgi bile çıkmadı. Çok moralim bozuldu. 7. Günde bile idrarda çıkar diolar ama çok mu erken bilemedim. İçimi umutsuzluk kapladı

Kan testi vermeden moralinizi bozmayın bence ben direk kan verdim. Testi sabah ilk idrarla mı yaptınız?

Kızlar yarın transfer işlemim olcak, bana neler tavsiye edersiniz, pazartesiden itibaren iş için dışarda olmam lazım transferden sonra çalışmaya devam edenler var mı. Bide beslenmeyle ilgili nelere dikkat etmek lazım, bol su içmek faydalı kahve soda bitki çayı içilmemeli diye okudum var mı bunlarla ilgili bilginiz

İnşallah vardır umutsuzluğa kapılmayın biliyorum çok zor ama kan testini görmeden üzmeyin kendinizi benim de elim çok gitti idrar testine ama yapmadım çıkmama olasılığı çok yüksek çünkü. Gittiğim merkezin psikoloğu aradı sakın idrar testi yapmayın demişti. inşallah vardır sizden de güzel haberleri alırız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar pozitifi görenler adına çok çok sevindim sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum olur inşallah benim bugün transferin 5. Günü ilk günü saymazsak. 2. Günden itibaren adet sancısı gibi sancılar oluyor ara ara ama durduk yere değil karnımı kasınca oluyo mesela fitili yerleştirdikten sonra ya da çok gülünce. Sizlerde de oluyo mu?

Biz sizinle aynı gün olmuştuk transferi dimi inşallah devamı da gelir çok korkuyorum bişey olacak diye pazartesi yine kan vermicem inşallah yükselir
Bende yarın bidaha vericem bakalım neler olacak bende merakla bekliyorum ben hemşireme sordum son adet tarihine göre hesaplanıyormuş 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedi

merhablar cnm..aynı gün transfer olmuşum sanırım 7.haziran ilk iki gün adet sancısı gibi gaz sancısı oldu sadece.onun haricinde ben de çok üşüyorum ve arada bel ağrısı oluyor.

merhablar cnm..aynı gün transfer olmuşum sanırım 7.haziran ilk iki gün adet sancısı gibi gaz sancısı oldu sadece.onun haricinde ben de çok üşüyorum ve arada bel ağrısı oluyor.
Evet aynı gün bende de var bel ağrısı sabahları oluyo onun haricinde hiçbişey yok ama ben belirtilere bakmıyorum hepsi tonlarca aldığımız hormonlardandır diye. Sadece adet sancısı gibi olunca acaba tutunmaya engel bişey mi acaba diye düşünüyorum

Ben çalışmaya devam ettim bu benim ikinci denemem ilkinde rapor almıştım boşu boşuna oturdum evde diye üzülmüştüm. Bu sefer almadım çok etkilemiyor daha sağlıklı beslenmeye çalışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…