- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #1.861
benim doktorumda genelde kalp atışına kadar kullandırtıyormuş.hemşireden aldığım bilgiProgesteron fitil sonuç pozitif olursa kullanılmaya devam ediliyor mu acaba?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim doktorumda genelde kalp atışına kadar kullandırtıyormuş.hemşireden aldığım bilgiProgesteron fitil sonuç pozitif olursa kullanılmaya devam ediliyor mu acaba?![]()
Benden 17 haziran istedilerne kadar sabırsız olduğumu anladılar galiba
![]()
Kalp atışı ne zaman belli oluyor yani 12.gün test yapıyoruz sonra hemen doktora gidince mi belli oluyor.benim doktorumda genelde kalp atışına kadar kullandırtıyormuş.hemşireden aldığım bilgi![]()
Ay iyi bari10. 12. 14. gün istiyorlar genelde.senin doktor en erken tarihi söylemiş şanslısın
![]()
cnm bana verilen kağıtta 12 gün. yapılan bhcg den 20 gün sonra kese için,kese gözükürse 10 gün sonrada kalp atışı için randevu alın yazılmış.ama genelde topiklerde okuduğum 10 gün sonra kese 10 gün sonra kalp için çağırıyor doktorlar...Kalp atışı ne zaman belli oluyor yani 12.gün test yapıyoruz sonra hemen doktora gidince mi belli oluyor.
Umarım16 sında test yapıcam umarım olumludur hepimizinki
Ooo 20 gün çok geç değil mi ? Normal gebeliklerde 5.6. haftada görünüyor kese biz öğrendiğimizde 4 haftayı geçmiş oluyor zaten benim bugün 10.gün hemşirem 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedicnm bana verilen kağıtta 12 gün. yapılan bhcg den 20 gün sonra kese için,kese gözükürse 10 gün sonrada kalp atışı için randevu alın yazılmış.ama genelde topiklerde okuduğum 10 gün sonra kese 10 gün sonra kalp için çağırıyor doktorlar...
Sıkıntı ile alakası yok galiba genetik faktörleri devreye giriyor. Bölünme kabiliyetleri tamamen DNAlarına bağlıBilmiyorum neden eşimde sıkıntı yoktu
Vurulduktan sonramı gec adet olan oluyormuş ben tam zamanımda dum canım onu bilmiyorum ama yumurtlama zamanından sonra vuruluyor aslında o yüzden kişiden kişiye değişebilirBiraz bakındım bende ondan sonra geç adet olanlar oluyormuş birde normalde adetin 21. Günü vurulmuş çoğunluk ama benim ki 16. Güme denk geliyor
anladım canım peki duş falan nasıl yaptınÇok yürüyüş sayılmaz benimki aslında evin içinde 2 3 tur ama 3.günden sonra başladım burda okuduğum kadarıyla 48 saate tutunuyomuş o yüzden birde transferden sonra 2 3 saatlik yol yapıp 1 gece yatıp sabah da yine 3 saatlik yolculuk yaptığım için çok hareket etmek istemedim. Ama açıkcası çok da stres de yapmadım hep olumlu düşündüm hergün yattığım yerden elim göbeğimde ayetel kürsi okudum bol bol . Hiç bir belirtim yoktu desem yeridir ama 5 günden sonraydı galiba midem bulanmaya başladı başağrısı oldu
Ertesi gün aldım ama ılık su ve kısacıkanladım canım peki duş falan nasıl yaptın
Bence de 20 gün sonra kalp atışı duyulur zaten. Adet geciktikten bir hafta sonra kese görünüyor normaldecnm bana verilen kağıtta 12 gün. yapılan bhcg den 20 gün sonra kese için,kese gözükürse 10 gün sonrada kalp atışı için randevu alın yazılmış.ama genelde topiklerde okuduğum 10 gün sonra kese 10 gün sonra kalp için çağırıyor doktorlar...
Doktor bana yumurtlamayı baskılamak için dedi de forum gezinirken bi kaç yorum gördüm geç adet olan varmış ama demek ki kullanım şekliyle alakalı herhaldeVurulduktan sonramı gec adet olan oluyormuş ben tam zamanımda dum canım onu bilmiyorum ama yumurtlama zamanından sonra vuruluyor aslında o yüzden kişiden kişiye değişebilir
Yaaa ne güzelKızlaaaar benim 10.gğnğm bhcg 181 çıktı inanamıyorum Bi kaç kere sordum doktora doğru mu ben mi yanlış görüyorum diye
Galiba canım verilen miktarla alakalı olabilir çünkü ben 21. Gün oldum yumurtlamadan sonra oldum üstelik normal günümde adet oldum vücuttan vucuta verilen doza göre değişiyor sen şimdi oldunmu bu iğneden hangi asamadasin canım?Doktor bana yumurtlamayı baskılamak için dedi de forum gezinirken bi kaç yorum gördüm geç adet olan varmış ama demek ki kullanım şekliyle alakalı herhalde
Burdaki herkese nasip etsin AllahYaaa ne güzelAllah kucağına almayı nasip etsin
Transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu 15 gün diyelim nasıl 4 hafta 1günlük hamile olunuyor. Normal gebelikte bile bazen adet tarihinden hesaplamaz Dr kadın 4hafta önce adet olmuşsa bile mesela 2haftalik der Ona göre hesaplanır. Enteresan geldi bu hesaplama.Ooo 20 gün çok geç değil mi ? Normal gebeliklerde 5.6. haftada görünüyor kese biz öğrendiğimizde 4 haftayı geçmiş oluyor zaten benim bugün 10.gün hemşirem 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedi
Normal gebeliklerde adet gecikmesi olduğunda hamilelik belli oluyor eğer 1 hafta gecikmişsse öğrenildiğinde zaten 5 haftalık falan olunuyor 2 haftalıkken gebeliğini öğrenen şu yaşıma kadar hiç duymadım acıkcası zaten yumurtlamayla adet arası 2 hafta oluyor benimde opuyla. Bana mantıklı geldi bu ay sadece içerde değil dışarıda döllendi değişen bişey yok benim içinTransferin 10. Günü 5. Gün embriyosu 15 gün diyelim nasıl 4 hafta 1günlük hamile olunuyor. Normal gebelikte bile bazen adet tarihinden hesaplamaz Dr kadın 4hafta önce adet olmuşsa bile mesela 2haftalik der Ona göre hesaplanır. Enteresan geldi bu hesaplama.
Anladım canım teşekkür ediyorum cevap verdiğin için peki sen özele mi gidiyorsuncnm bana verilen kağıtta 12 gün. yapılan bhcg den 20 gün sonra kese için,kese gözükürse 10 gün sonrada kalp atışı için randevu alın yazılmış.ama genelde topiklerde okuduğum 10 gün sonra kese 10 gün sonra kalp için çağırıyor doktorlar...