• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar günaydın ne güzel pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum maşallah Rabbim yüzünüzü hep güldürsün darısı bekleyenlere olsun 🤲🏼
Transfer sonrası 9. Gundeyim test günüm yarın regl günüm.ise salı günü.. fakat dün akşamdan sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı peceteye sildikce hafif hafif geliyor ben umudumu kestim adet oluyorum herhalde dedim sabah oldu yine hafif hafif geliyor.. bilemiyorum bu lekeler ile beraber şiddetli kasik agrimla adetim sökülürdu normalde.. he birde umudumu yitiren şu var ben 5.gun kan testi yapmıştım 0.38 çıkmıştı.. 4 gün içerisinde bu değerin yükseleceğinden pek umudumda yok.. anlayacağınız yarina kadar adet olurum ve test yapmaya bile belki gerek kalmayacak🤔
Bende durumlar böyle 🤷🏻‍♀️

Merhaba kizlar transferinin inkinci günü bu gün ama hiç birşey hissetmiyorum sizde tutunmusmusudr
Ben de hiç bişey hissetmedim ama inşallah hamileyim herkesin aynı olacak diye bi kural yokmuş onu öğrendim bende çok belirti aradım kendimde ama sonradan farkediyorum varmış 😁 ben bi kasık ağrısı bel ağrısı falan onlara baktım belirti olarak hiç sıkmayın canınızı İnşallah güzel hayırlı haberlerinizi duyarız ,❤️

Kızlar günaydın ne güzel pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum maşallah Rabbim yüzünüzü hep güldürsün darısı bekleyenlere olsun 🤲🏼
Transfer sonrası 9. Gundeyim test günüm yarın regl günüm.ise salı günü.. fakat dün akşamdan sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı peceteye sildikce hafif hafif geliyor ben umudumu kestim adet oluyorum herhalde dedim sabah oldu yine hafif hafif geliyor.. bilemiyorum bu lekeler ile beraber şiddetli kasik agrimla adetim sökülürdu normalde.. he birde umudumu yitiren şu var ben 5.gun kan testi yapmıştım 0.38 çıkmıştı.. 4 gün içerisinde bu değerin yükseleceğinden pek umudumda yok.. anlayacağınız yarina kadar adet olurum ve test yapmaya bile belki gerek kalmayacak🤔
Yerleşme kanaması olabilir çünkü ilaçları kullanırken adet olmanız mümkün değil dediler burda ben 9.günde öğrendim bence gidin test verin ona göre emin olun kullanılan ilaçlardan da olabilir hakkınızda hayırlısı inşallah bebeğiniz sizinledir ❤️

Yerleşme kanaması olabilir çünkü ilaçları kullanırken adet olmanız mümkün değil dediler burda ben 9.günde öğrendim bence gidin test verin ona göre emin olun kullanılan ilaçlardan da olabilir hakkınızda hayırlısı inşallah bebeğiniz sizinledir ❤️
Haklı olabilirsiniz bugün zaten aşı günüm bir de o var başımda cuma günü kedi ısırdı elimi kuduz ile tetanoz aşısı oldum kuduz aşısının daha 3 dozu var.. bugün ikinci doz aşısı var hastaneye gideceğim gitmisken kanda verebilirim 🤔 ha bugün ha yarın belli olur kanda 🤦🏻‍♀️

Haklı olabilirsiniz bugün zaten aşı günüm bir de o var başımda cuma günü kedi ısırdı elimi kuduz ile tetanoz aşısı oldum kuduz aşısının daha 3 dozu var.. bugün ikinci doz aşısı var hastaneye gideceğim gitmisken kanda verebilirim 🤔 ha bugün ha yarın belli olur kanda 🤦🏻‍♀️
Aaa çok geçmiş olsun 😥 tedavi süresinde olduğunuzu söylediniz demi aşı yapmadan önce belki oda etkilemiş olabilir ama bu sadece benim yorumum 🤔 evet verin içiniz rahat etsin ben de 9.günde öğrendim haber verin mutlaka ❤️

Aaa çok geçmiş olsun 😥 tedavi süresinde olduğunuzu söylediniz demi aşı yapmadan önce belki oda etkilemiş olabilir ama bu sadece benim yorumum 🤔 evet verin içiniz rahat etsin ben de 9.günde öğrendim haber verin mutlaka ❤️
Teşekkür ederim evet söylemiştim mutlaka yapılması gerekiyormuş yaptırdık bizde olumlu olumsuz buraya yazarım sonuç aldığımda

Siz progesteron iğnesi kullanmıyor musunuz

Pozitifi gören arkadaşlarım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah 💐 arkadaşlar hiç belirtiniz oldu mu bu dönemde,benim test günüm de salı yani bugün transferimin 10. Günü ama pek bir belirtim yok,bir progestan iğnenin etkileri var sanırım🤷..siz de oldu mu hiç belirti?
Adet belirtisilerş oldu hep hatta 8. Gün ağladım ben adet olcam diye ama olmayan da çok var. 10.günse Bi gidin kan testi yaptırın inşallah vardır 🥰

Kizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Hayırlısı olsun cnm.Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah. İnsan üzülüyor ve yıpranıyor bu yolda ama Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bu kadar emek boşa olamaz. Imtihandayiz ve sinaniyoruz. Rabbim bu sınavı başarıyla vermemizi nasip etsin inşallah..yeni denemende Rabbim yolunu açık etsin inşallah..

Ooo 20 gün çok geç değil mi ? Normal gebeliklerde 5.6. haftada görünüyor kese biz öğrendiğimizde 4 haftayı geçmiş oluyor zaten benim bugün 10.gün hemşirem 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedi
bana da çok fazla geldi cnm.eve geldiğimde okudum kağıdı.tekrar aramak da istemedim.hcg sonucu için aradığmda sorcağım bu durumu cnm.

Transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu 15 gün diyelim nasıl 4 hafta 1günlük hamile olunuyor. Normal gebelikte bile bazen adet tarihinden hesaplamaz Dr kadın 4hafta önce adet olmuşsa bile mesela 2haftalik der Ona göre hesaplanır. Enteresan geldi bu hesaplama.
cnm internette hasapalama programı var transfer tarihine göre hesapalama yapıldımı transfer günü 15 günlük gebe oluyorsun.onun üerinden devam ediyor.

cnm tutunma kanaması olabilir.sen test gününde kesinlikle gidip testini yaptır...

Bence sizin sonucunuz pozitif çünkü adet olmanız imkansız Allah inş hayırlısını versin

Back
X