- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #1.881
Merhaba kizlar transferinin inkinci günü bu gün ama hiç birşey hissetmiyorum sizde tutunmusmusudr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hiç bişey hissetmedim ama inşallah hamileyim herkesin aynı olacak diye bi kural yokmuş onu öğrendim bende çok belirti aradım kendimde ama sonradan farkediyorum varmışMerhaba kizlar transferinin inkinci günü bu gün ama hiç birşey hissetmiyorum sizde tutunmusmusudr
Yerleşme kanaması olabilir çünkü ilaçları kullanırken adet olmanız mümkün değil dediler burda ben 9.günde öğrendim bence gidin test verin ona göre emin olun kullanılan ilaçlardan da olabilir hakkınızda hayırlısı inşallah bebeğiniz sizinledirKızlar günaydın ne güzel pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum maşallah Rabbim yüzünüzü hep güldürsün darısı bekleyenlere olsun
Transfer sonrası 9. Gundeyim test günüm yarın regl günüm.ise salı günü.. fakat dün akşamdan sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı peceteye sildikce hafif hafif geliyor ben umudumu kestim adet oluyorum herhalde dedim sabah oldu yine hafif hafif geliyor.. bilemiyorum bu lekeler ile beraber şiddetli kasik agrimla adetim sökülürdu normalde.. he birde umudumu yitiren şu var ben 5.gun kan testi yapmıştım 0.38 çıkmıştı.. 4 gün içerisinde bu değerin yükseleceğinden pek umudumda yok.. anlayacağınız yarina kadar adet olurum ve test yapmaya bile belki gerek kalmayacak
Bende durumlar böyle![]()
Haklı olabilirsiniz bugün zaten aşı günüm bir de o var başımda cuma günü kedi ısırdı elimi kuduz ile tetanoz aşısı oldum kuduz aşısının daha 3 dozu var.. bugün ikinci doz aşısı var hastaneye gideceğim gitmisken kanda verebilirimYerleşme kanaması olabilir çünkü ilaçları kullanırken adet olmanız mümkün değil dediler burda ben 9.günde öğrendim bence gidin test verin ona göre emin olun kullanılan ilaçlardan da olabilir hakkınızda hayırlısı inşallah bebeğiniz sizinledir![]()
Aaa çok geçmiş olsunHaklı olabilirsiniz bugün zaten aşı günüm bir de o var başımda cuma günü kedi ısırdı elimi kuduz ile tetanoz aşısı oldum kuduz aşısının daha 3 dozu var.. bugün ikinci doz aşısı var hastaneye gideceğim gitmisken kanda verebilirimha bugün ha yarın belli olur kanda
![]()
Teşekkür ederim evet söylemiştim mutlaka yapılması gerekiyormuş yaptırdık bizde olumlu olumsuz buraya yazarım sonuç aldığımdaAaa çok geçmiş olsuntedavi süresinde olduğunuzu söylediniz demi aşı yapmadan önce belki oda etkilemiş olabilir ama bu sadece benim yorumum
evet verin içiniz rahat etsin ben de 9.günde öğrendim haber verin mutlaka
![]()
Siz progesteron iğnesi kullanmıyor musunuzKızlar günaydın ne güzel pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum maşallah Rabbim yüzünüzü hep güldürsün darısı bekleyenlere olsun
Transfer sonrası 9. Gundeyim test günüm yarın regl günüm.ise salı günü.. fakat dün akşamdan sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı peceteye sildikce hafif hafif geliyor ben umudumu kestim adet oluyorum herhalde dedim sabah oldu yine hafif hafif geliyor.. bilemiyorum bu lekeler ile beraber şiddetli kasik agrimla adetim sökülürdu normalde.. he birde umudumu yitiren şu var ben 5.gun kan testi yapmıştım 0.38 çıkmıştı.. 4 gün içerisinde bu değerin yükseleceğinden pek umudumda yok.. anlayacağınız yarina kadar adet olurum ve test yapmaya bile belki gerek kalmayacak
Adet belirtisilerş oldu hep hatta 8. Gün ağladım ben adet olcam diye ama olmayan da çok var. 10.günse Bi gidin kan testi yaptırın inşallah vardırPozitifi gören arkadaşlarım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallaharkadaşlar hiç belirtiniz oldu mu bu dönemde,benim test günüm de salı yani bugün transferimin 10. Günü ama pek bir belirtim yok,bir progestan iğnenin etkileri var sanırım
..siz de oldu mu hiç belirti?
Âmin cnm Allah razı olsun..Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah..İnşaallah temiz gelir Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah![]()
Hayırlısı olsun cnm.Rabbim tez vakitte kucağını doldursun inşallah. İnsan üzülüyor ve yıpranıyor bu yolda ama Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bu kadar emek boşa olamaz. Imtihandayiz ve sinaniyoruz. Rabbim bu sınavı başarıyla vermemizi nasip etsin inşallah..yeni denemende Rabbim yolunu açık etsin inşallah..Kizlar sonucium negatif cikti bugun 11.gunum insalalh sizinkiler tutar bana nasip degilmis demekki
Evet iğnesi de kullanıyorum fitili de kullanıyorum onunla mi alakalı yoksaSiz progesteron iğnesi kullanmıyor musunuz
bana da çok fazla geldi cnm.eve geldiğimde okudum kağıdı.tekrar aramak da istemedim.hcg sonucu için aradığmda sorcağım bu durumu cnm.Ooo 20 gün çok geç değil mi ? Normal gebeliklerde 5.6. haftada görünüyor kese biz öğrendiğimizde 4 haftayı geçmiş oluyor zaten benim bugün 10.gün hemşirem 4 hafta 1 günlük gebesiniz dedi
aynen cnm sanırım.kese kalp atışını bir görmek istiyorda olabilir bilemedim.hcg sonucunu söylemek için ardıımda soracağım..Bence de 20 gün sonra kalp atışı duyulur zaten. Adet geciktikten bir hafta sonra kese görünüyor normalde
cnm internette hasapalama programı var transfer tarihine göre hesapalama yapıldımı transfer günü 15 günlük gebe oluyorsun.onun üerinden devam ediyor.Transferin 10. Günü 5. Gün embriyosu 15 gün diyelim nasıl 4 hafta 1günlük hamile olunuyor. Normal gebelikte bile bazen adet tarihinden hesaplamaz Dr kadın 4hafta önce adet olmuşsa bile mesela 2haftalik der Ona göre hesaplanır. Enteresan geldi bu hesaplama.
ewt cnm özel hastanede tedavi görüyorum....Anladım canım teşekkür ediyorum cevap verdiğin için peki sen özele mi gidiyorsun
cnm tutunma kanaması olabilir.sen test gününde kesinlikle gidip testini yaptır...Kızlar günaydın ne güzel pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum maşallah Rabbim yüzünüzü hep güldürsün darısı bekleyenlere olsun
Bence sizin sonucunuz pozitif çünkü adet olmanız imkansız Allah inş hayırlısını versinKızlar günaydın ne güzel pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum maşallah Rabbim yüzünüzü hep güldürsün darısı bekleyenlere olsun
Yani ben onların adeti geciktireceğini sanıyorum bence kanamanızın adetle ilgisi yok moralinizi bozmayınEvet iğnesi de kullanıyorum fitili de kullanıyorum onunla mi alakalı yoksa