- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.461
allahım ınsallah kolaylık versın zorlastırmasın hemen tuunmasını naıp etsın kardeş hadı bakalım sanada gün sayalım hep beraber :)kızlar 11 haziran transfer günüm dua eder misiniz benim için?
Amin inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ❤Anladım inşallah olur
Rabbim yardımcın olsun cnm. Hepimiz güzel haberler alalım inşallaahkızlar 11 haziran transfer günüm dua eder misiniz benim için?
Ayni doktora gidiyoruz, kendisiyle ikinci denememiz bana bu dediklerinizin hicbirini yapmadi, bence dilalti vb. sizinle alakali bir durum, kasiliyorsunuz ya da heyecanlaniyorsunuz demekki. Herbirimizin nev-i şahsimiza munhasir tedavi sureclerimiz var, muhim olan guvenmeniz ritmin tutmasi...Adatipdayim ben bulent durana gidiyorum canim
Yav olsunda inan onemli degil ama eger 1 tane olirsa 1 bucuk yil.sonra yine yaparim.2 olursa yapmam
yenı ılac almıslar dıl altı ilacını belkıde sıze denk gelmemıstır. ve heycan yapmadım artık bu 3. oldugundan asırı rahatım kasmadımda kendımıAyni doktora gidiyoruz, kendisiyle ikinci denememiz bana bu dediklerinizin hicbirini yapmadi, bence dilalti vb. sizinle alakali bir durum, kasiliyorsunuz ya da heyecanlaniyorsunuz demekki. Herbirimizin nev-i şahsimiza munhasir tedavi sureclerimiz var, muhim olan guvenmeniz ritmin tutmasi...
Bulent bey insani yonu zayif bir hocadir ama ekibi ile ritmi iyidir, bu durum sureci dayanilir kilar. Yoksa 2 gunde 1 kontrole gidip, randevu aliskanliklari olmadigi icin yeri geldiginde 2 saat beklemek hic normal degil.
Misalen bulent hoca 2021 mart ayinda dusuk tehdidim basladiginda hastanenin acilindeyken "acil" telakki edip gelmemis bir adamdir, neden hala devam ediyoruz, bu ilde gidebilecegim labratuar yeterliligi olan tek merkez olmasindandir o kadar...
Kızlar cetrotide iğne verdi doktor opu sonrası 3 tane. Yine kurtulamadım iğnelerden. Opu sonrası iğne kullanan var mı? Ağrılarım da var hala. 6 tane yumurtadan boş çıkanlar oldu dedi. Canım sıkıldı biraz. İnşa hepsi kötü değildir yaa. 6 zaten az bide boş olan varsa kaç tane kalacak ki yaa.Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı 6 yumurta toplanabildi.8 demişlerdi ama 6 toplanabilmiş. Transferi 1 ay kadar erteledi doktor. Hem ağrıarımdan dolayı hemde aşı hakkı cıktı onu ol ondan sonra yapalım dedi. Bakalım şu 5 gün nasıl geeçecek.inş sağlıklı ve istenilen düzeydedirler.inş embriyo lar tutar. Ağrım olmadı ama daha hastene deyim. Akşama da olmaz inş.
Herkesin İnş çok sağlıklı ve güzel sonuçları olur.
Doktor bana transfer sonrası akıntın olabilir endişe etme demişti ama bende hiç öyle bir şey olmadıTransfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?
Tam adet günüme denk gelince bilemedim biDoktor bana transfer sonrası akıntın olabilir endişe etme demişti ama bende hiç öyle bir şey olmadı
İnşallah bir sorun yoktur canım, test günün ne zaman?Tam adet günüme denk gelince bilemedim bi
Haftaya bugün 14 haziranda daha çooook var yaniİnşallah bir sorun yoktur canım, test günün ne zaman?
Neyse sen endişelenme vajinal akıntı erken hamilelik belirtisi olarak da geçiyor içini ferah tutHaftaya bugün 14 haziranda daha çooook var yani
Hadi inşallah test yapmamak için zor duruyorum ama daha 5.gün olduğu için çok erken diye düşünüyorum ama varsa çıkıyomuş falan falanNeyse sen endişelenme vajinal akıntı erken hamilelik belirtisi olarak da geçiyor içini ferah tut
Valla ben eşime dedim işten gelirken test al eczaneden diye ara ara yaparımHadi inşallah test yapmamak için zor duruyorum ama daha 5.gün olduğu için çok erken diye düşünüyorum ama varsa çıkıyomuş falan falan
Ben cesaret edemiyorum işte 12 gün dedilerse var bi bildikleri diyorum ama meraktan çatlıcamValla ben eşime dedim işten gelirken test al eczaneden diye ara ara yaparımsilik çıksa bile iyidir
Opuyu olduk...4 Haziran'da 6. Gün embriyosu transferde olduk bakalım bekliyoruz Allah'tan hayırlısıMerhaba sizinle aynı durumdayız bizim de sebepsiz. Opu oldunuz mu
Ne kadar çok maşallah. Tüp bebek tedavisi ile birlikte yedin inciri. Yoksa çok önceden mi başladın. Ben de iki gün sonra tedaviye başlayacağım da. Yaş 36. İkinci denemem olacak. 1. Sinde 7 yumurta toplandı,2 si boştu vssGuncelleme: az once opu'dan ciktim hayirlisi ile.. incir zeytinyagi mucizesi ile rabbime sukur 33 yumurta toplandi (yas 35-pko yok).
Spermlere de chip yaptirdik. Heyecanla embriyolari bekliyoruz :)) Bir ay ohss olmasin diye yumurtaliklari dinlendiriyoruz. Ikinci reglim ile transfer olacak insaallah.
Rabbim bir daha kayip yasatmasin, negatiften uzak etsin insallah.
Hepinizi operim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?