2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Olsun canım embriyolarımız bize tutunsun sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisi önemli değil. İkiz bakmak belki zor olurdu
Zaten koyacak 2 tane kalmamıştı bende ikiz hep istiyordum nasip olsaydı bir daha böyle uğraşmak zorunda da kalmazdım ama kısmet böyleymiş artık 1 tane olsun bizim olsun

Ben de eylülde 35 ten gün aldım ama acaba o şekilde oluyor mu bu ikinci deneme ve genetik ücretiyle fiyat uçuyor malum tekrar tekrar denemek zor 2 tane olsa şans da artar diye duaunuyorum
Bence size 2 tane koyabilirler hem de ikinci denemeniz. Benim ilk deneme üstelik ben 2 tane istemediğim halde yaştan dolayı koydu. Şansım yüksek olur die.

Selam kızlar Bizim ilk tüp bebek denememiz bu ay olacak, femera sabah akşam ve gonal f 450
Günlük 300 doz vuruyorum. Bugün 3. Dozu yaptım. Ağrı yapıyormu bende henuz baslamadı. Ani bir kararla yumurta sayımın dusuk olması sebebıyle tüp bebege karar verdık hazırlıksız yakalandım birbirimize dua edelim haziranda tüm transferlerin tutması dileğiylee hepinize sevgiler gönderiyorum

Kızlar bugün transfer işlemi oldu pozitif olanlar ne gibi bertileriniz oldu acaba?
Benim bu ilk hamile kaldigimda yaklasik 4 ay once :) doktordan sebeb dusukle sonuclandi ama yasadigim seylerinyazayim.belki isine yarar
Genel anlamd 1 2gun kasik agrisi hafif ama abartili degil bazen usume geldi baş agrisi yasadim.sonraki gunlerde belimde felakat bir agri basladi bu 9. Gune geleme kadarki bolum goguslerde aci agri hassasiyet oldu ama sonra bazen ates basmasi bazen usume el qyak usumesi asiri istah artisi ve asiri su icme isteyi 7 8 .gunden sonra goguslerimxeki hassasiyette azalma olmustu 10. Gunde kanda gebelik testiyle.ograndik amq.burda en net bel agrisi yasadim ve hafif hafif sadece sag kasigimda batma hissi boyle simdi yeniden trangerim.oldum.artik 9. Gunume girdik bu perb nasipse sonucu ogrenicem :) yukarda yazdiklarim.belirtiler hamilelikle.sonuclamdi bakalim.inslalah buseferde olur tani dusuk olmadan hayirlisiylan kucagimizada almayi nasip.eder rabbim

Ben 28. Yasindayim ve benim gittigim.tüp bebek hastanesi 2. Tranferimden itibaren hep 2 tane koydu 3. Olan yni simdide 2 tane koysu ilki baska merkezde yaptirdir dumenden koymadiklarini soyledide valla baska merkezler koyuyor :)
Benim doktorum yasal olmadığını söyledi ama 35 yaş üstü ve 2 başarısız denemen olması gerek dedi

Ben 28. Yasindayim ve benim gittigim.tüp bebek hastanesi 2. Tranferimden itibaren hep 2 tane koydu 3. Olan yni simdide 2 tane koysu ilki baska merkezde yaptirdir dumenden koymadiklarini soyledide valla baska merkezler koyuyor :)
Benim doktorum yasal olmadığını söyledi ama 35 yaş üstü ve 2 başarısız denemen olması gerek dedi
Dr insiyatifine bağlı 28 yaşındayım baska sebeplerden onermedı dr um ama hıc dırek hayır demedı

Ben ilk bahcecoye gittim ayni muhanneti yaptilar yasal degil yasin daha uygun degil diye ilk denememi orda yaptik resmen para tuzagi orasi hemen baska bi merkeze tasidik valla hep 2 tane koydu hicde sorun olmadi bence gittigin merkezle alakali

Bu arada nasil gidiyor tranfer surecin :)

Dr insiyatifine bağlı 28 yaşındayım baska sebeplerden onermedı dr um ama hıc dırek hayır demedı
Valla ben dedim 2 tane istiyorum diye oyuzden bisi demedi ya bide cidden doktor nblm merkez cok onemli insanlik yani ilk gittigim merkz resmen ticaret haneydi hersey para hersey ama bin sukur burasi cok iyi bakalim.hayirlisi artik

Neden ılk denemelerınız basarısız oldu çok yenıyım bu konularda burdan cok sey ogrenecegım bnmde ilk denemem olacak bu ay bünyemle alakalı ıkız gebelık kaldıramayacagımı erken dogumu tetıkledıgını vs gıbı seyler soyledı dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…