- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.421
Zaten koyacak 2 tane kalmamıştı bendeOlsun canım embriyolarımız bize tutunsun sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisi önemli değil. İkiz bakmak belki zor olurdu
Hayırlısı olsun güzel haberlerle İnşallahBen de 35 yaşındayım. Dün çift embriyo transferim oldu
İnşalllaahHayırlısı olsun güzel haberlerle İnşallah
Ben de eylülde 35 ten gün aldım ama acaba o şekilde oluyor mu bu ikinci deneme ve genetik ücretiyle fiyat uçuyor malum tekrar tekrar denemek zor 2 tane olsa şans da artar diye duaunuyorumBen de 35 yaşındayım. Dün çift embriyo transferim oldu
Olsun canım embriyolarımız bize tutunsun sağlıklı bebeklerimiz olsun da gerisi önemli değil. İkiz bakmak belki zor olurdu
Özel mi devlet mi tüp bebek merkezinBen 30 yaşındayım, doktorum istersen çift transfer edelim dedi ama ben kabul etmedim mesela. Sanırım doktorların inisiyatifinde biraz
Kaçıncı gün embriyosu sizinBen de 35 yaşındayım. Dün çift embriyo transferim oldu
Bence size 2 tane koyabilirler hem de ikinci denemeniz. Benim ilk deneme üstelik ben 2 tane istemediğim halde yaştan dolayı koydu. Şansım yüksek olur die.Ben de eylülde 35 ten gün aldım ama acaba o şekilde oluyor mu bu ikinci deneme ve genetik ücretiyle fiyat uçuyor malum tekrar tekrar denemek zor 2 tane olsa şans da artar diye duaunuyorum
5. Gün embriyosu biri aa biri ab.Kaçıncı gün embriyosu sizin
Benim yaşım 24 banada çift embriyo transfer edilecek galiba doktorların insiyatifine bağlıBende 27 yaşımdayım ben teklifte bulundum dr 35 yaşın altındasın imkanı yok yapmam dedi net bi şekilde
İlk denemeniz mi?Benim yaşım 24 banada çift embriyo transfer edilecek galiba doktorların insiyatifine bağlı
Benim bu ilk hamile kaldigimda yaklasik 4 ay once :) doktordan sebeb dusukle sonuclandi ama yasadigim seylerinyazayim.belki isine yararKızlar bugün transfer işlemi oldu pozitif olanlar ne gibi bertileriniz oldu acaba?
Ben 28. Yasindayim ve benim gittigim.tüp bebek hastanesi 2. Tranferimden itibaren hep 2 tane koydu 3. Olan yni simdide 2 tane koysu ilki baska merkezde yaptirdir dumenden koymadiklarini soyledide valla baska merkezler koyuyor :)35 yaş altına çift transfer yapmıyorlar
Benim doktorum yasal olmadığını söyledi ama 35 yaş üstü ve 2 başarısız denemen olması gerek dediBen 28. Yasindayim ve benim gittigim.tüp bebek hastanesi 2. Tranferimden itibaren hep 2 tane koydu 3. Olan yni simdide 2 tane koysu ilki baska merkezde yaptirdir dumenden koymadiklarini soyledide valla baska merkezler koyuyor :)
Ben 28. Yasindayim ve benim gittigim.tüp bebek hastanesi 2. Tranferimden itibaren hep 2 tane koydu 3. Olan yni simdide 2 tane koysu ilki baska merkezde yaptirdir dumenden koymadiklarini soyledide valla baska merkezler koyuyor :)
Dr insiyatifine bağlı 28 yaşındayım baska sebeplerden onermedı dr um ama hıc dırek hayır demedıBenim doktorum yasal olmadığını söyledi ama 35 yaş üstü ve 2 başarısız denemen olması gerek dedi
Ben ilk bahcecoye gittim ayni muhanneti yaptilar yasal degil yasin daha uygun degil diye ilk denememi orda yaptik resmen para tuzagi orasi hemen baska bi merkeze tasidik valla hep 2 tane koydu hicde sorun olmadi bence gittigin merkezle alakaliBenim doktorum yasal olmadığını söyledi ama 35 yaş üstü ve 2 başarısız denemen olması gerek dedi
Valla ben dedim 2 tane istiyorum diye oyuzden bisi demedi ya bide cidden doktor nblm merkez cok onemli insanlik yani ilk gittigim merkz resmen ticaret haneydi hersey para hersey ama bin sukur burasi cok iyi bakalim.hayirlisi artikDr insiyatifine bağlı 28 yaşındayım baska sebeplerden onermedı dr um ama hıc dırek hayır demedı
Neden ılk denemelerınız basarısız oldu çok yenıyım bu konularda burdan cok sey ogrenecegımBen ilk bahcecoye gittim ayni muhanneti yaptilar yasal degil yasin daha uygun degil diye ilk denememi orda yaptik resmen para tuzagi orasi hemen baska bi merkeze tasidik valla hep 2 tane koydu hicde sorun olmadi bence gittigin merkezle alakali
Bu arada nasil gidiyor tranfer surecin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?