- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.481
Çok şükür iyiyiz kaderdasim sen nasılsın bakalım? Aaa nasıl öyle oluyor adet günün geldi miTransfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?
Hadi inşallah dualarimizdasinkızlar 11 haziran transfer günüm dua eder misiniz benim için?
Merhabalar siz günlük kaç doz kullandınız sıkıntı neydi benim de bugün opu oldu ama bana yarın haber verilecek dedi size nasıl hemen söyledilerKızlar cetrotide iğne verdi doktor opu sonrası 3 tane. Yine kurtulamadım iğnelerden. Opu sonrası iğne kullanan var mı? Ağrılarım da var hala. 6 tane yumurtadan boş çıkanlar oldu dedi. Canım sıkıldı biraz. İnşa hepsi kötü değildir yaa. 6 zaten az bide boş olan varsa kaç tane kalacak ki yaa.
Baba iğne vermediler ama benim de ağrım var epeyKızlar cetrotide iğne verdi doktor opu sonrası 3 tane. Yine kurtulamadım iğnelerden. Opu sonrası iğne kullanan var mı? Ağrılarım da var hala. 6 tane yumurtadan boş çıkanlar oldu dedi. Canım sıkıldı biraz. İnşa hepsi kötü değildir yaa. 6 zaten az bide boş olan varsa kaç tane kalacak ki yaa.
Hayırlı olsun öncelikle tedaviniz, benim transferim yarın, progestan ı gidip acil de hemşireye yaptırıyorum, aile hekimleri de yapıyor doktorum öyle tembihledi kalça olduğu için riskli siz de öyle yapmanızı öneririm, iğne acımıyor ama sonra biraz ağrıtıyorMerhabalar bende doktor kontrolünden çıktım şimdi, cuma günü tekrar gideceğim ve ona göre transfer günüm belli olacak çok heycanlıyımAdetin 3. Gününden itibaren günde 3 defa estrofem kullanıyorum ayrıca folik asit, d vitamini ve günde 1 de aspirin, bugün 10.günüm, gayet güzel dedi kontrolde de. Perşembeden itibaren aynı ilaçlara ek olarak günde 1 progestan 50mg kalçadan iğne ve günde 3 progestan 200mg vajinal hap verdi. Kullananlar nelere dikkat edilmeli tam olarak nasıl kullanılıyor yazabilir mi rica etsem, bide kalçadan iğneyi sağlık kabini yada aile hekiminde mi olmak lazım
Ben 25-26 günde bir oluyorum adet bugün normalde günümdü ama inşallah olmamÇok şükür iyiyiz kaderdasim sen nasılsın bakalım? Aaa nasıl öyle oluyor adet günün geldi mi
Bana Kalan yumurtaların daha fazla ağrı yapmasın diye verdi. Ama bilemedim işte 3 tane verdi. Umarım geçer artık.Baba iğne vermediler ama benim de ağrım var epey
Benim amh 6.0 Dı. Benim erkek faktörü daha cok. Görünürde bende Bi sıkıntı yok adetin ilk günü 14 yumurtam vardı. Ancak 8 tanesi büyüdü dedi. 17mm üzeri. 7 gün iğne yaptım. Bugün de opu. Oldum. 6ntane alabildik dedi. Tam giderken doktor dedi. Bazıları boş diye. Ama işte o 6nın içinde mi yoksa vucdumda toplayamadıkları mı tam anlayamadım. Kafam tam yerinde değildi.ama sanki o 6 nın içindekileri büyük ihtimalle yaa. Ama yarın daha net bilgi vercez dediler.Merhabalar siz günlük kaç doz kullandınız sıkıntı neydi benim de bugün opu oldu ama bana yarın haber verilecek dedi size nasıl hemen söylediler
6 taneOpu da kaç yumurta toplandı sizin kızlar
Benim de test günüm 17 haziran. Doktora 14 haziranda yapsam çıkar mı dedim çıkmayabilir dedi yaaHaftaya bugün 14 haziranda daha çooook var yani
Teşekkür ederim cevabınız için, peki vajinal hap tam olarak nasıl kullanılıyor çok mu ileri itmek gerekir hemen giriş kısmına mı bırakcam tam bilemedim onu reçetede de detaylı bi anlatım yok siz nasıl kullanmıştınız. Bu arada size de hayırlı olsun şimdiden inşallah çok güzel geçer hayırlı haberlerinizi alırız burdan Allah yardımcınız olsunHayırlı olsun öncelikle tedaviniz, benim transferim yarın, progestan ı gidip acil de hemşireye yaptırıyorum, aile hekimleri de yapıyor doktorum öyle tembihledi kalça olduğu için riskli siz de öyle yapmanızı öneririm, iğne acımıyor ama sonra biraz ağrıtıyor
Amhnız yüksek polikistik gibi benim de 6 küsür kaç doz kullandınız günlükBenim amh 6.0 Dı. Benim erkek faktörü daha cok. Görünürde bende Bi sıkıntı yok adetin ilk günü 14 yumurtam vardı. Ancak 8 tanesi büyüdü dedi. 17mm üzeri. 7 gün iğne yaptım. Bugün de opu. Oldum. 6ntane alabildik dedi. Tam giderken doktor dedi. Bazıları boş diye. Ama işte o 6nın içinde mi yoksa vucdumda toplayamadıkları mı tam anlayamadım. Kafam tam yerinde değildi.ama sanki o 6 nın içindekileri büyük ihtimalle yaa. Ama yarın daha net bilgi vercez dediler.
2 gebeligimi de vajinal akinti ve gogus buyumesi ile anladim, hadi insallah :))Haftaya bugün 14 haziranda daha çooook var yani
Oooo 3 günde bile farkediyorsa var bi bildikleri demekki mecbur beklicezBenim de test günüm 17 haziran. Doktora 14 haziranda yapsam çıkar mı dedim çıkmayabilir dedi yaa14 ü evlilik yıldönümümüz o gün öğrensem güzel olurdu.
Ayyy hadi inşallah2 gebeligimi de vajinal akinti ve gogus buyumesi ile anladim, hadi insallah :))
Yeni tüp bebek yapan bi arkadaşım 10. Günde öğrendi. Yerleşme kanaması başlamış onda o yüzden test yaptırmış. Bakalım bizde ne gibi farklılıklar olcak. Şuan hissedio musunuz bişiler? var mı belirti?Oooo 3 günde bile farkediyorsa var bi bildikleri demekki mecbur beklicez
Akıntım başladı az az bugün sabahtır sağ kasığımda ağrı var o kadar başka yok ama sivilcelerimde yok normalde çıkardı adete yakınYeni tüp bebek yapan bi arkadaşım 10. Günde öğrendi. Yerleşme kanaması başlamış onda o yüzden test yaptırmış. Bakalım bizde ne gibi farklılıklar olcak. Şuan hissedio musunuz bişiler? var mı belirti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?