2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Transfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?
Çok şükür iyiyiz kaderdasim sen nasılsın bakalım? Aaa nasıl öyle oluyor adet günün geldi mi

Merhabalar siz günlük kaç doz kullandınız sıkıntı neydi benim de bugün opu oldu ama bana yarın haber verilecek dedi size nasıl hemen söylediler

Baba iğne vermediler ama benim de ağrım var epey

Hayırlı olsun öncelikle tedaviniz, benim transferim yarın, progestan ı gidip acil de hemşireye yaptırıyorum, aile hekimleri de yapıyor doktorum öyle tembihledi kalça olduğu için riskli siz de öyle yapmanızı öneririm, iğne acımıyor ama sonra biraz ağrıtıyor

Merhabalar siz günlük kaç doz kullandınız sıkıntı neydi benim de bugün opu oldu ama bana yarın haber verilecek dedi size nasıl hemen söylediler
Benim amh 6.0 Dı. Benim erkek faktörü daha cok. Görünürde bende Bi sıkıntı yok adetin ilk günü 14 yumurtam vardı. Ancak 8 tanesi büyüdü dedi. 17mm üzeri. 7 gün iğne yaptım. Bugün de opu. Oldum. 6ntane alabildik dedi. Tam giderken doktor dedi. Bazıları boş diye. Ama işte o 6nın içinde mi yoksa vucdumda toplayamadıkları mı tam anlayamadım. Kafam tam yerinde değildi.ama sanki o 6 nın içindekileri büyük ihtimalle yaa. Ama yarın daha net bilgi vercez dediler.

Teşekkür ederim cevabınız için, peki vajinal hap tam olarak nasıl kullanılıyor çok mu ileri itmek gerekir hemen giriş kısmına mı bırakcam tam bilemedim onu reçetede de detaylı bi anlatım yok siz nasıl kullanmıştınız. Bu arada size de hayırlı olsun şimdiden inşallah çok güzel geçer hayırlı haberlerinizi alırız burdan Allah yardımcınız olsun

Amhnız yüksek polikistik gibi benim de 6 küsür kaç doz kullandınız günlük

Merional kullandım 300 lük günlük. 5.günden sonra da cetrotide 250 kullandım ekstra olarak. Aslında amh testi biraz eski tarihi daha önceden de baktık her teste farklı değişmiş yani. Siz kaç doz kullandınız

Kayittan kontrol ettim :) Belirti gorup 3 gunluk taze embryo transferinin 11.gunu kan testi yapmisim, pozitif. Kızimi da 3 haftalikken ogrenmistim, demek embriyo tutar tutmaz bende boyle belirtiler oluyormus

Akıntım başladı az az bugün sabahtır sağ kasığımda ağrı var o kadar başka yok ama sivilcelerimde yok normalde çıkardı adete yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…