- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.501
Canım onu hiç bilmiyorum bana tablet vermedi ama ıslatıp koyuyoruz dalan diyodu kızlar bilenler daha detaylı paylaşırlar seninleTeşekkür ederim cevabınız için, peki vajinal hap tam olarak nasıl kullanılıyor çok mu ileri itmek gerekir hemen giriş kısmına mı bırakcam tam bilemedim onu reçetede de detaylı bi anlatım yok siz nasıl kullanmıştınız. Bu arada size de hayırlı olsun şimdiden inşallah çok güzel geçer hayırlı haberlerinizi alırız burdan Allah yardımcınız olsun
Ben 187.5 gonal fMerional kullandım 300 lük günlük. 5.günden sonra da cetrotide 250 kullandım ekstra olarak. Aslında amh testi biraz eski tarihi daha önceden de baktık her teste farklı değişmiş yani. Siz kaç doz kullandınız
Hadi hayırlısı inşallaah.Akıntım başladı az az bugün sabahtır sağ kasığımda ağrı var o kadar başka yok ama sivilcelerimde yok normalde çıkardı adete yakın
Progestan fitili biraz içeri itiyorum ben yoksa eriyince fazla akıyor dışarı.Merhabalar bende doktor kontrolünden çıktım şimdi, cuma günü tekrar gideceğim ve ona göre transfer günüm belli olacak çok heycanlıyımAdetin 3. Gününden itibaren günde 3 defa estrofem kullanıyorum ayrıca folik asit, d vitamini ve günde 1 de aspirin, bugün 10.günüm, gayet güzel dedi kontrolde de. Perşembeden itibaren aynı ilaçlara ek olarak günde 1 progestan 50mg kalçadan iğne ve günde 3 progestan 200mg vajinal hap verdi. Kullananlar nelere dikkat edilmeli tam olarak nasıl kullanılıyor yazabilir mi rica etsem, bide kalçadan iğneyi sağlık kabini yada aile hekiminde mi olmak lazım
Evet biraz bende sıkmıştım ama tam koyarken rahattım rabbim gücünü verir inşallahHadi hayırlısı inşallaah.Yaa ben transfer esnasında kendimi öyle sıkmışım ki belim ve sırtım çok ağrıyo. Rahatlayamıorum bi türlü. Nefesim daralıo yatarken.
Bende deneyerek öğrencem bu gidişle, teşekkür ederimProgestan fitili biraz içeri itiyorum ben yoksa eriyince fazla akıyor dışarı.
Benim kendimi çok sıkmış olmam transferi kötü etkilemiş midir acaba. İçim içimi yiyor resmenEvet biraz bende sıkmıştım ama tam koyarken rahattım rabbim gücünü verir inşallaholcak oldumu her türlü oluyor bence biz ne yaparsak yapalım
Yani bence kötü düşünmeye gerek yok ama eğer tutmazsa sebebinin bundan olacağını düşünmüyorumBenim kendimi çok sıkmış olmam transferi kötü etkilemiş midir acaba. İçim içimi yiyor resmen
2 gün yada 1 gün önce kovid ve bazı kan testleri yaptılar. Sabah ac gidiyorsun damar yolunu açıyor opu odasına geçiyorsun orda çatala yattıktan sonra anestezi veriyorlar. Hiç bişi hissetmiyorsun. Genel anestezi veriyorlar ama kısa süreli. Ultrason muayene yapmadılar. Bugün oldum bendeKızlar opu günü ne gibi testler yapılıyor? Birde komple anestezi mi olunuyor? Opudan önce ultrasonla muayene ediliyor mu?
O zaman inşallaah tutarlar diyeyimYani bence kötü düşünmeye gerek yok ama eğer tutmazsa sebebinin bundan olacağını düşünmüyorum
İnşallah emeklerimizin sonucunu alalım mutlu haberlerleO zaman inşallaah tutarlar diyeyim
Hayırlı olsun inşallahhhHerkese merhaba, ben de tedavime başladım iğnelerin 3. Günü bugün zaman hemen geçsin yumurtam toplansın istiyorum çok korkuyorum opu işleminden. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
Merhaba canım normal merak etme ilk iki gün bende de kasık ağrısı olmuştu. Doktor öncesinde olabilir korkma diye söylemişti zatenKızlar bugün transferim 2. Günü kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var normal mi yaşayan var mı aynı durumu acaba tutunmadı mı
Benim de 3. Günüm adet olucakmışım gibi uyandım. Hala da devam edioKızlar bugün transferim 2. Günü kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var normal mi yaşayan var mı aynı durumu acaba tutunmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?