2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım onu hiç bilmiyorum bana tablet vermedi ama ıslatıp koyuyoruz dalan diyodu kızlar bilenler daha detaylı paylaşırlar seninle Çook ama çook teşekkür ederim pozitifleri almak dileğiyle

Akıntım başladı az az bugün sabahtır sağ kasığımda ağrı var o kadar başka yok ama sivilcelerimde yok normalde çıkardı adete yakın
Hadi hayırlısı inşallaah. Yaa ben transfer esnasında kendimi öyle sıkmışım ki belim ve sırtım çok ağrıyo. Rahatlayamıorum bi türlü. Nefesim daralıo yatarken.

Progestan fitili biraz içeri itiyorum ben yoksa eriyince fazla akıyor dışarı.

Hadi hayırlısı inşallaah. Yaa ben transfer esnasında kendimi öyle sıkmışım ki belim ve sırtım çok ağrıyo. Rahatlayamıorum bi türlü. Nefesim daralıo yatarken.
Evet biraz bende sıkmıştım ama tam koyarken rahattım rabbim gücünü verir inşallah olcak oldumu her türlü oluyor bence biz ne yaparsak yapalım

Ya kızlar benim transfer epikriz raporunda 10/1 yazıyo kalite kısmında. Burda hep A lı B li bişeyler yazıyo. Araştırdım baya bulamadım var mı bilgisi olan

Kızlar opu günü ne gibi testler yapılıyor? Birde komple anestezi mi olunuyor? Opudan önce ultrasonla muayene ediliyor mu?

Kızlar opu günü ne gibi testler yapılıyor? Birde komple anestezi mi olunuyor? Opudan önce ultrasonla muayene ediliyor mu?
2 gün yada 1 gün önce kovid ve bazı kan testleri yaptılar. Sabah ac gidiyorsun damar yolunu açıyor opu odasına geçiyorsun orda çatala yattıktan sonra anestezi veriyorlar. Hiç bişi hissetmiyorsun. Genel anestezi veriyorlar ama kısa süreli. Ultrason muayene yapmadılar. Bugün oldum bende

Kızlar opu dan kaç gün sonra adet görüyoruz
Ben bugün oldum opu. Ağrım da çok. Sanki adet olursam geçecek gibi hissediyorum nedense

Herkese merhaba, ben de tedavime başladım iğnelerin 3. Günü bugün zaman hemen geçsin yumurtam toplansın istiyorum çok korkuyorum opu işleminden. İnşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Hayırlı olsun inşallahhh Opu narkozlu olduğu için korkma cnm. Sonrasında da regl sancısı gibi hafif sancın oluyo geçio.

Kızlar bugün transferim 2. Günü kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı var normal mi yaşayan var mı aynı durumu acaba tutunmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…