2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı 6 yumurta toplanabildi.8 demişlerdi ama 6 toplanabilmiş. Transferi 1 ay kadar erteledi doktor. Hem ağrıarımdan dolayı hemde aşı hakkı cıktı onu ol ondan sonra yapalım dedi. Bakalım şu 5 gün nasıl geeçecek.inş sağlıklı ve istenilen düzeydedirler.inş embriyo lar tutar. Ağrım olmadı ama daha hastene deyim. Akşama da olmaz inş.
Herkesin İnş çok sağlıklı ve güzel sonuçları olur. 🥰 🥰

Merhaba kızlar benim yumurta toplama günüm çarşamba :) hayırlısıyla inşallah hepsi döllenir. benimde dondurulmuş olarak transfer yapılacak hayırlısıyla. dua eder, dua beklerim

Adatipdayim ben bulent durana gidiyorum canim
Yav olsunda inan onemli degil ama eger 1 tane olirsa 1 bucuk yil.sonra yine yaparim.2 olursa yapmam😁
Ayni doktora gidiyoruz, kendisiyle ikinci denememiz bana bu dediklerinizin hicbirini yapmadi, bence dilalti vb. sizinle alakali bir durum, kasiliyorsunuz ya da heyecanlaniyorsunuz demekki. Herbirimizin nev-i şahsimiza munhasir tedavi sureclerimiz var, muhim olan guvenmeniz ritmin tutmasi...
Bulent bey insani yonu zayif bir hocadir ama ekibi ile ritmi iyidir, bu durum sureci dayanilir kilar. Yoksa 2 gunde 1 kontrole gidip, randevu aliskanliklari olmadigi icin yeri geldiginde 2 saat beklemek hic normal degil.
Misalen bulent hoca 2021 mart ayinda dusuk tehdidim basladiginda hastanenin acilindeyken "acil" telakki edip gelmemis bir adamdir, neden hala devam ediyoruz, bu ilde gidebilecegim labratuar yeterliligi olan tek merkez olmasindandir o kadar...

Ayni doktora gidiyoruz, kendisiyle ikinci denememiz bana bu dediklerinizin hicbirini yapmadi, bence dilalti vb. sizinle alakali bir durum, kasiliyorsunuz ya da heyecanlaniyorsunuz demekki. Herbirimizin nev-i şahsimiza munhasir tedavi sureclerimiz var, muhim olan guvenmeniz ritmin tutmasi...
Bulent bey insani yonu zayif bir hocadir ama ekibi ile ritmi iyidir, bu durum sureci dayanilir kilar. Yoksa 2 gunde 1 kontrole gidip, randevu aliskanliklari olmadigi icin yeri geldiginde 2 saat beklemek hic normal degil.
Misalen bulent hoca 2021 mart ayinda dusuk tehdidim basladiginda hastanenin acilindeyken "acil" telakki edip gelmemis bir adamdir, neden hala devam ediyoruz, bu ilde gidebilecegim labratuar yeterliligi olan tek merkez olmasindandir o kadar...
yenı ılac almıslar dıl altı ilacını belkıde sıze denk gelmemıstır. ve heycan yapmadım artık bu 3. oldugundan asırı rahatım kasmadımda kendımı
ama ben sızın dedıgınız gıbı bır sorun hıc yasamadım yanı bılmıyorum kendıısnden cok memnunum helekı amelıyat durunlarımda hıc bır doktorun yapmadıgı yardımı yaptı bana evet kendısı cok ıclı dıslı degıl ama ne soru sorarsan hmn cevaplayan bır doktor bılmıyorum ben memnunum bu yuzden bırsey dıyemem ama asla tıcarı bırseyde hıssetmedım buda benım ıcın onemlı bır husus
umarım sızde hayırlısıylan evladınıza kavusursunuz

Transfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?

Merhabalar bende doktor kontrolünden çıktım şimdi, cuma günü tekrar gideceğim ve ona göre transfer günüm belli olacak çok heycanlıyım🙂 Adetin 3. Gününden itibaren günde 3 defa estrofem kullanıyorum ayrıca folik asit, d vitamini ve günde 1 de aspirin, bugün 10.günüm, gayet güzel dedi kontrolde de. Perşembeden itibaren aynı ilaçlara ek olarak günde 1 progestan 50mg kalçadan iğne ve günde 3 progestan 200mg vajinal hap verdi. Kullananlar nelere dikkat edilmeli tam olarak nasıl kullanılıyor yazabilir mi rica etsem, bide kalçadan iğneyi sağlık kabini yada aile hekiminde mi olmak lazım

Merhaba kızlar bugün opu işlemi yapıldı 6 yumurta toplanabildi.8 demişlerdi ama 6 toplanabilmiş. Transferi 1 ay kadar erteledi doktor. Hem ağrıarımdan dolayı hemde aşı hakkı cıktı onu ol ondan sonra yapalım dedi. Bakalım şu 5 gün nasıl geeçecek.inş sağlıklı ve istenilen düzeydedirler.inş embriyo lar tutar. Ağrım olmadı ama daha hastene deyim. Akşama da olmaz inş.
Herkesin İnş çok sağlıklı ve güzel sonuçları olur. 🥰 🥰
Kızlar cetrotide iğne verdi doktor opu sonrası 3 tane. Yine kurtulamadım iğnelerden. Opu sonrası iğne kullanan var mı? Ağrılarım da var hala. 6 tane yumurtadan boş çıkanlar oldu dedi. Canım sıkıldı biraz. İnşa hepsi kötü değildir yaa. 6 zaten az bide boş olan varsa kaç tane kalacak ki yaa. 😔😔

Transfer olan arkadaşlarım ablalarım nasılsınız? 2 haziranda transfer oldum normalde bugün adet günüm olması lazım akıntım olmamıştı opudan beri bugün akıntım başladı sizce normal mi?
Doktor bana transfer sonrası akıntın olabilir endişe etme demişti ama bende hiç öyle bir şey olmadı

Guncelleme: az once opu'dan ciktim hayirlisi ile.. incir zeytinyagi mucizesi ile rabbime sukur 33 yumurta toplandi (yas 35-pko yok).
Spermlere de chip yaptirdik. Heyecanla embriyolari bekliyoruz :)) Bir ay ohss olmasin diye yumurtaliklari dinlendiriyoruz. Ikinci reglim ile transfer olacak insaallah.
Rabbim bir daha kayip yasatmasin, negatiften uzak etsin insallah.
Hepinizi operim :))
Ne kadar çok maşallah. Tüp bebek tedavisi ile birlikte yedin inciri. Yoksa çok önceden mi başladın. Ben de iki gün sonra tedaviye başlayacağım da. Yaş 36. İkinci denemem olacak. 1. Sinde 7 yumurta toplandı,2 si boştu vss

Back
X