- 22 Nisan 2019
- 625
- 803
- 53
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.181
Benim de öyleydi istemediler aynengeçen yıl çekilmiştim rahim filmi belki istemezler tekrar :)
yaklaşık iki hafta kişiden kişiye değişiyor cnmkızlar tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurtlama toplama oldu acaba sizlerin?
Eşit sayıda büyümemiş dedi ona canım sıkıldı canım. Pazartesi gününe kadar büyür mü sence ?üzülme canım çok yumurtan var diye sevin
sevindim :) hadi inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamak gözümü korkutuyor ..Benim de öyleydi istemediler aynen
Sizin sıkıntınız neydisevindim :) hadi inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamak gözümü korkutuyor ..
eşimde s... düşüklüğü varSizin sıkıntınız neydi
büyümeye devam ederler çatlatma iğnesi ne zaman??Eşit sayıda büyümemiş dedi ona canım sıkıldı canım. Pazartesi gününe kadar büyür mü sence ?
evet canım rahim dinlendirme olacak bizim adet olunca yine de soracağım ama henüz adet olmadımSiz naptınız sanki bekliyordunuz?
Bugün son gonal f 300 yarın akşam çatlatma 10.30 da yapıcam inşallah.büyümeye devam ederler çatlatma iğnesi ne zaman??
11.gün genelde 10-12 arasında değişiyorkızlar tedaviye başladıktan kaç gün sonra yumurtlama toplama oldu acaba sizlerin?
cedrodite de vuruyorsundur o zaman korkma büyümeye devam ediyorlar hatta ultrasonda gördükleri sayıdan fazlası çıkıyorBugün son gonal f 300 yarın akşam çatlatma 10.30 da yapıcam inşallah.
Oh çok güzel kaliteli olsun da. Evet cetrotide bugün yarın devam pazar günü hiç iğne yok. Pazartesi de toplama.cedrodite de vuruyorsundur o zaman korkma büyümeye devam ediyorlar hatta ultrasonda gördükleri sayıdan fazlası çıkıyor
Alin benden de o kadar, kizim tek iliski bebesi :) ikinci cocukta infertilite cok duyuyoruz dedi hemsireler, herhalde yaş faktoru diyorum... ilk tup bebek de tuttu ama 2 ay once 8 haftalik kaybettim, nasip degilmis. Kurtaji da ogrendim, o da nasipmis... Bu sefer hic olmazsa dondururuz insallah diyorum, en bastan baslamak cok zor.Bu kadar güzel sonuçla neden doğal yolla olmuyor gerçekten anlam veremiyorum? Neslimiz mi kısırlaştı ne oldu bize
endişelenme sağlıklı kaliteli embriyoların olur inşallahOh çok güzel kaliteli olsun da. Evet cetrotide bugün yarın devam pazar günü hiç iğne yok. Pazartesi de toplama.
9000 tup bebek; 6500 tutmus ilaclar (gunde 300luk Gonal-F, 75lik Merional; toplamda 5 tane Cetrotide ve 1 Ovitrelle kullandim.) sizin doz daha dusuk olursa daha az tutar, eczanenin epeyce indirimi var duyar duymaz almayin ilaclari. Sperm chip 1500TL tuttu....Merhabalar bizde bu tüp ay girişmeyi düşünüyoruz acaba fiyatlar nası biliyormusunuz.
salı günü randevu aldık telaslıyım biraz
Amin hepimizin. Sen Rahim dinlendirme aşamasındamısın?endişelenme sağlıklı kaliteli embriyoların olur inşallah
evet canım bakalım inşallah sonucu güzel olur ben de tek embriyo var çünküAmin hepimizin. Sen Rahim dinlendirme aşamasındamısın?
sıkıntı ne olursa olsun yine büyük görev kadınlara düşüyor hayrlısı hakkımızda bakalım :)Sizin sıkıntınız neydi
çok teşekkür ederim :)9000 tup bebek; 6500 tutmus ilaclar (gunde 300luk Gonal-F, 75lik Merional; toplamda 5 tane Cetrotide ve 1 Ovitrelle kullandim.) sizin doz daha dusuk olursa daha az tutar, eczanenin epeyce indirimi var duyar duymaz almayin ilaclari. Sperm chip 1500TL tuttu....
Evet doğru ya hatırladım. İnşallah canım. Forumda tek embriyoyla tutan tanıdıklarım var demiştim ben sana hatta. İnşallah sende onlardan olacaksınevet canım bakalım inşallah sonucu güzel olur ben de tek embriyo var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?