- 18 Şubat 2019
- 3.937
- 4.855
- 133
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.201
evet canım biraz moralim bozulmuştu ama Allah büyükEvet doğru ya hatırladım. İnşallah canım. Forumda tek embriyoyla tutan tanıdıklarım var demiştim ben sana hatta. İnşallah sende onlardan olacaksın
Öyle mi diyorsun inşallah canım yaahamilelik ile adet belirtileri aynıdır zaten telaş yapmayın
Merhaba aynen biz iki ezcaneye sorduk baya hatrı sayılır fark vardı. 300lük gonal f i nekadara aldınız?9000 tup bebek; 6500 tutmus ilaclar (gunde 300luk Gonal-F, 75lik Merional; toplamda 5 tane Cetrotide ve 1 Ovitrelle kullandim.) sizin doz daha dusuk olursa daha az tutar, eczanenin epeyce indirimi var duyar duymaz almayin ilaclari. Sperm chip 1500TL tuttu....
Maşallah ya daha önce denemeniz olmuşmuydu sizin daha once kaç tane toplanmıyordu bu incir kürüne hemn başlamak lazm o zaman33 yumurtanin 20si olgunmus, 10dollendi, 10 tanesi bugun icin gozlem altinda dollenme bekliyoruz, sayi artabilir diye aradilar. Donuk trn. olacagi icin 5 gun aramayacagiz, 5.gun bakariz dedi. Duadayiz
Inş hayırlısı olsun canım benim güzel haberlerleBende amh biraz düşük ama çok sorun değil dedi eşimde varikösel var fakat sayısı düşük değil ilk denememiz baklm bugün tekrar arycm transfer yapılabilir bugün
Yok canım etrafimda hiç belirti olmayıp güzel haber alan kişi tanıdım sen bunları hiç düşünme seninki belirti vermeyen sessiz bebiş demekkiAyy inşallah yaa herkes şöyle böyle oldu diyince dedim bende niye yok
Hiç üzülme canin ağustos uzak gini geliyordur ama cabuk geçecek emin ol ben şubatta ölü oldum herşey hızlıca geçti tabi bu ay bir erteleme olmazsa insKızlar benim transferim ertelendi. E2 3049 çıktı. Doktor çok sayıda folikül var kaç yumurta çıkar bilemem dedi. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ağustosa kaldı bizim iş
Ayyy canım bende aynıyım yemin ederim yaa donuyorum resmen. Kaçıncı gün senin transferinin benim bugün 5. Günümyahuu kızlar bn cok usuyorum daha cok ayalarım buz gıbı asla ısınmıyır ısıtana kadar zorlanıyorum ısıtıncda asırı bı ates basması oluyor ellerımde soguk tovbe yarabbım sızde boyle seyler oluyor mu tranfer olanlar :)
Beklemeyi çok dert etmiyorum inan ki daha iyisi daha sağlıklısı olacaksa beklerim. Yumurtalarıma güvenmiyorum sadeceHiç üzülme canin ağustos uzak gini geliyordur ama cabuk geçecek emin ol ben şubatta ölü oldum herşey hızlıca geçti tabi bu ay bir erteleme olmazsa ins☺
Benim 6.gunum canimAyyy canım bende aynıyım yemin ederim yaa donuyorum resmen. Kaçıncı gün senin transferinin benim bugün 5. Günüm
Agustos mu neden 2 ay erteledi doktor peki canimKızlar benim transferim ertelendi. E2 3049 çıktı. Doktor çok sayıda folikül var kaç yumurta çıkar bilemem dedi. Pazartesi yumurta toplama olacak. Ağustosa kaldı bizim iş
İyice dinlensin dedi hormonlar normale dönene kadar bekleyelim dedi ondan sanırım canım birazda garantici bi doktor zaten.Agustos mu neden 2 ay erteledi doktor peki canim
aynen asırı mnatıklı zaten hormanlar altust oluyor bu durumda ya soyle dusun zaten beklemısın bu kadar zaman 2 ay daha beklesın abre daha garantı olur tutunurlar saglıklı olsunda ha 2 ay beklmısım ya 1 ay ne fark ederİyice dinlensin dedi hormonlar normale dönene kadar bekleyelim dedi ondan sanırım canım birazda garantici bi doktor zaten.
Aynen bende polar battaniye şuan üzerinde yatıyorum hala da ayaklarım ve ellerim buz gibi. Şuan bel ağrım böyle hafif hafif var. Birde bacaklarım özellikle sağ baldirim ağrıyor. Evet aynı gidiyoruz çok heyecanlı stresli bir bekleyişBenim 6.gunum canim
Kiz oyle bi sogukki ayakalrim.bak corap ustune 2 lat patik giydim ve ustumde bildigin polar ve hirka var vede polar battaniye sankin kar var yani disardada usuyorum simdi boraz sicak su yaptim ayaklarima cok az isitayim dedim bu arada senin belin falan ageiyor mu belietiler nasil ayni gidiyuz seninle biz suanda
Ya bi yerde okudum epey arasyordim kimisi sey diyor hamilelik belirtia ve usume erkek bebegeisaret iste hurafede hos cinsiyet asla onemli degil yeterki olsunlarda hayirlisiylan
Bak mesela benim bu sabah kalktim aa hic birswy yok sonra yarim saat sonra aman allahim gogusleim yandi kavrildu sonra 4. Gibi bir bel agrisi sanirsin birbirinden ayriliyor goguslerimin uclarida hassas meselaAynen bende polar battaniye şuan üzerinde yatıyorum hala da ayaklarım ve ellerim buz gibi. Şuan bel ağrım böyle hafif hafif var. Birde bacaklarım özellikle sağ baldirim ağrıyor. Evet aynı gidiyoruz çok heyecanlı stresli bir bekleyiş
Bu arada bacak agrisida epey onemli bir belirtiymis kiz insalalh hamilesindir ya inslalhh bacimmAynen bende polar battaniye şuan üzerinde yatıyorum hala da ayaklarım ve ellerim buz gibi. Şuan bel ağrım böyle hafif hafif var. Birde bacaklarım özellikle sağ baldirim ağrıyor. Evet aynı gidiyoruz çok heyecanlı stresli bir bekleyiş
Baş ağrısı orta şiddetle ara ara bende de oldu. Ama şimdi bile mesela bel ağrısı ve kasık ağrısı çok var. Ama ben göğüs hassasiyeti hiç yaşamıyorum.Bak mesela benim bu sabah kalktim aa hic birswy yok sonra yarim saat sonra aman allahim gogusleim yandi kavrildu sonra 4. Gibi bir bel agrisi sanirsin birbirinden ayriliyor goguslerimin uclarida hassas mesela
Ben simdi belirtilerimi not ediyorum bakiyirum ya bide boyle ayni durumda olan insanlarla paylasimda bulunmak cok rahatlatiyor insani konusunca falan cunki anlamiyo kimse yasayan bilir cok zor bi surec ya
Gibi gibi seyler yasiyorum ben suanlik bakalim bugun bitti sayilir artik he birde benim bas agrim cok oldu belli araliklarla bunu yasiyorum
Ayyy gerçekten mi diyorsun senn. Hadi inşallah yarabbim inşallah güzel haberler veririz birbirimizeBu arada bacak agrisida epey onemli bir belirtiymis kiz insalalh hamilesindir ya inslalhh bacimm
Benimde ic bacaklarim.agriyor yeminlen yedim artik kafayi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?